VIST
A
اخبار مهم
سیاسی
اقتصادی
ورزشی
اجتماعی
فرهنگی
بینالمللی
سلامت
علمی
فناوری
عکس
فیلم
استانها
گرافیک
وبگردی
استخدام
اینفوگرافیک
سبک زندگی
آگهی
اخبار مهم
سیاسی
اقتصادی
ورزشی
اجتماعی
فرهنگی
بینالمللی
سلامت
علمی
آگهی
فناوری
عکس
فیلم
استانها
گرافیک
وبگردی
استخدام
اینفوگرافیک
سبک زندگی
VIST
A
چهارشنبه ۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۴ -
7 May 2025
VIST
A
اخبار مهم
سیاسی
اقتصادی
ورزشی
اجتماعی
فرهنگی
بینالمللی
سلامت
علمی
فناوری
عکس
فیلم
استانها
گرافیک
وبگردی
استخدام
اینفوگرافیک
سبک زندگی
آگهی
اخبار مهم
سیاسی
اقتصادی
ورزشی
اجتماعی
فرهنگی
بینالمللی
سلامت
علمی
آگهی
فناوری
عکس
فیلم
استانها
گرافیک
وبگردی
استخدام
اینفوگرافیک
سبک زندگی
VIST
A
آکریلامید
۴ روز قبل / ۱۴۰۴/۰۲/۱۳ / سایت اندیشه قرن
نان سوخته واقعا باعث سرطان میشود؟
تریبون اقتصاد_ در گذشته بسیاری از مردم و حتی برخی منابع علمی بر این باور بودند که غذاهای سوخته، از جمله نان سوخته، میتوانند سرطانزا باشند. این باور به دلیل وجود مادهای به نام آکریلامید در غذاهای سوخته یا کباب شده رایج شده بود. آکریلامید در دماهای بالا و هنگام پخت یا سرخ کردن غذاهای نشاستهای مانند …
۱۴۰۳/۱۲/۱۰
/ سایت پارسینه
این زولبیا و بامیه ها مضرات بیشتری دارند
یک متخصص بهداشت موادغذایی گفت: هیدروکربنهای آروماتیک چندحلقهای در اثر سرخ کردن مواد غذایی در دمای بالا تشکیل میشوند و میتوانند سرطانزا باشند.
ماه رمضان
زولبیا و بامیه
ماه رمضان
زولبیا و بامیه
آکریلامید
۱۴۰۳/۱۱/۱۷
/ سایت سبک ایده آل
نان برشته بیش از حد نخورید! - سبک ایده آل
نان برشته حاوی آکریلامید است که باعث سرطان، اختلالات باروری، سقط جنین و التهاب پوست می شود. از مصرف قسمتهای تیره و سوخته نان خودداری کنید.
۱۴۰۳/۱۰/۰۲
/ سایت سبک ایده آل
مادهای که سیبزمینی سرخشده را خطرناک میکند - سبک ایده آل
پوسته قهوهای سیبزمینیهای سرخشده و رنگ تیره نان تست حاکی از وجود آکریلامید است؛ ترکیبی شیمیایی که در دماهای بالا شکل میگیرد.
۱۴۰۳/۰۹/۲۰
/ سایت اقتصاد ۲۴
مادهای خطرناک در سیبزمینی سرخکرده | اقتصاد24
کنار گذاشتن سیب زمینی سرخ کرده یا چیپس برای کاهش مواجهه با آکریلامید، به ویژه برای افرادی که مصرف زیادی دارند، مفید است و همچنین، این کار فضای بیشتری را برای مصرف انواع مختلف سبزیجات، میوهها و پروتئینهای بدون چربی مانند ماهی و مغزهای خوراکی فراهم میکند.
۱۴۰۳/۰۹/۲۰
/ خبرگزاری همشهریآنلاین
آکریلامید؛ مادهای خطرناک در سیبزمینی سرخکرده!
آکریلامید بیشتر در غذاهایی که از محصولات گیاهی و غلات تهیه شده و در دماهای بالا پخت میشوند، وجود دارد. این ماده شیمیایی زمانی که دانههای قهوه بو داده میشوند نیز در قهوه شکل میگیرد.
سیب زمینی
مواد غذایی
سیب زمینی
مواد غذایی
۱۴۰۳/۰۸/۲۳
/ سایت خط سلامت
این ته دیگ با سرطان و ناباروری همراه است
خط سلامت: ته دیگ سیبزمینی به دلیل وجود نشاسته در سیبزمینی میتواند در صورت سرخ شدن بیش از حد، ترکیبات مضر مانند آکریلامید تولید کند. آکریلامید یک ماده شیمیایی است که در دماهای بالا در غذاهای نشاستهای ایجاد میشود و ممکن است خطراتی برای سلامتی داشته باشد.
سیبزمینی
سیبزمینی
۱۴۰۳/۰۴/۰۳
/ سایت افکارنیوز
ضرر مصرف این خوراکی خوشمزه بیشتر از سیگار است!
غذاهایی که در دماهای بسیار بالا با روشهایی مانند سرخ کردن پخته میشوند، بیشتر از سیگار کشیدن ضرر دارند.
سیگار
چیپس
سیگار
چیپس
آکریلامید
سیب زمینی سرخ شده
خرید فالوور واقعی
فالوور اینستاگرام
چهارشنبه ۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۴ -
7 May 2025
دریافت اخبار بیشتر
خرید فالوور واقعی
فالوور اینستاگرام