VIST
A
اخبار مهم
سیاسی
اقتصادی
ورزشی
اجتماعی
فرهنگی
بینالمللی
سلامت
علمی
فناوری
عکس
فیلم
استانها
گرافیک
وبگردی
استخدام
اینفوگرافیک
سبک زندگی
آگهی
اخبار مهم
سیاسی
اقتصادی
ورزشی
اجتماعی
فرهنگی
بینالمللی
سلامت
علمی
آگهی
فناوری
عکس
فیلم
استانها
گرافیک
وبگردی
استخدام
اینفوگرافیک
سبک زندگی
VIST
A
پنجشنبه ۲۰ دی ۱۴۰۳ -
9 January 2025
VIST
A
اخبار مهم
سیاسی
اقتصادی
ورزشی
اجتماعی
فرهنگی
بینالمللی
سلامت
علمی
فناوری
عکس
فیلم
استانها
گرافیک
وبگردی
استخدام
اینفوگرافیک
سبک زندگی
آگهی
اخبار مهم
سیاسی
اقتصادی
ورزشی
اجتماعی
فرهنگی
بینالمللی
سلامت
علمی
آگهی
فناوری
عکس
فیلم
استانها
گرافیک
وبگردی
استخدام
اینفوگرافیک
سبک زندگی
VIST
A
سرخ کردنی ها
قیمت روغن
روغن
قیمت روغن مایع
سرخ کردنی
قیمت روغن جامد
روغن سرخ کردنی
سیب زمینی
قیمت
سازمان غذا و دارو
سلامت
۳۹ ساعت قبل / سایت افکارنیوز
چرا باید از روغنهای سرخکردنی استفاده کنیم؟
برای سرخ کردن مواد غذایی با حرارت بالا، بهتر است از روغنهای مخصوص سرخکردنی استفاده شود که توانایی مقاومت بیشتری در برابر حرارت دارند.
روغن خوراکی
روغن سرخ کردنی
روغن خوراکی
روغن سرخ کردنی
نقطه دود
اشباع روغن
۳ روز قبل / ۱۴۰۳/۱۰/۱۷ / خبرگزاری ایرنا
سهامداران مستقیم شرکت تولیدکننده روغن خوراکی بهشهر تغییر نکردهاند
تهران- ایرنا- انجمن روغن نباتی ایران اعلام کرد: سهامداران مستقیم شرکت تولیدکننده روغن خوراکی بهشهر تغییر نکرده اند و قیمت روغن نباتی تا پایان سال افزایش پیدا نخواهد کرد.
وزارت جهاد کشاورزی
کشاورزی
وزارت جهاد کشاورزی
کشاورزی
امنیت غذایی
کالای اساسی
۳ روز قبل / ۱۴۰۳/۱۰/۱۷ / سایت فرتاک
نقطه دود روغن سرخ کردنی با روغن پخت و پز چه تفاوتی دارد؟
در دستهبندی روغنهایی که برای آشپزی خانگی استفاده میشوند، دو نوع روغن پخت و پز و روغن سرخکردنی شناختهشدهاند؛ روغنی که برای پخت و پز یا سس و سالاد استفاده میشود، برای سرخ کردن طولانیمدت و عمیق و با حرارت بالا مناسب نیست اما استفاده از روغنهای سرخکردنی که مقاومت بیشتری در برابر حرارت و گرما دارند …
روغن سرخکردنی
روغن سرخکردنی
۳ روز قبل / ۱۴۰۳/۱۰/۱۷ / سایت دیدبان ایران
«نقطه دود» در روغنهای سرخکردنی چیست؟
در دستهبندی روغنهایی که برای آشپزی خانگی استفاده میشوند، دو نوع روغن پخت و پز و روغن سرخکردنی شناختهشدهاند؛ روغنی که برای پخت و پز یا سس و سالاد استفاده میشود، برای سرخ کردن طولانیمدت و عمیق و با حرارت بالا مناسب نیست اما استفاده از روغنهای سرخکردنی که مقاومت بیشتری در برابر حرارت و گرما دارند …
روغن سرخ کردنی
روغن سرخ کردنی
۴ روز قبل / ۱۴۰۳/۱۰/۱۶ / سایت سلامت نیوز
نقطه دود روغنهای سرخکردنی و اهمیت آن برای سلامتی
در انتخاب روغن برای آشپزی، تفاوتهایی میان روغنهای پخت و پز و سرخکردنی وجود دارد. برای پختوپز یا تهیه سس و سالاد، استفاده از روغنهای معمولی مناسب است، اما برای سرخ کردن مواد غذایی با حرارت بالا، بهتر است از روغنهای مخصوص سرخکردنی استفاده شود که توانایی مقاومت بیشتری در برابر حرارت دارند.
۴ روز قبل / ۱۴۰۳/۱۰/۱۶ / سایت تجارت نیوز
دلیل خروج صافولا از ایران مشخص شد/ قیمت روغن در ایران تحت تأثیر تصمیم شرکت سعودی
شرکت عربستانی صافولا که بخش بزرگی از بازار روغن ایران را در دست داشت، از ایران خارج شد. در مورد خروج صافولا از ایران، علی شریعتی، عضو اتاق بازرگانی ایران، عنوان کرد: تنها دلیل قابل حدس این است که با توجه به بازگشت دونالد ترامپ، رئیس جمهوری منتخب آمریکا، ممکن است عربستان تصمیم داشته باشد سطح روابط خود …
سرمایه گذاری
روغن
سرمایه گذاری
روغن
قیمت روغن سرخ کردنی
قیمت روغن
۱۴۰۳/۱۰/۱۳
/ سایت خبرفوری
این غذاها ریزش مو را زیاد میکنند
تأثیر رژیم غذایی بر سلامت مو و پوست سر نامشخص است. با این حال، برخی از مطالعات نشان میدهد که برخی از مواد غذایی میتوانند خطر ریزش مو را افزایش دهند، مانند کربوهیدراتهای ساده که شامل قندهای تصفیهشده و غلات هستند.
ریزش مو
کربوهیدرات
ریزش مو
کربوهیدرات
سرخ کردنی
۱۴۰۳/۱۰/۱۱
/ سایت افکارنیوز
درباره این روغن و موارد استفادهاش چقدر میدانیم؟
روغن پالم نوعی روغن گیاهی خوراکی است که از میوه درختان نخل روغنی که در مناطق گرمسیری می روید، گرفته میشود. این روغن هم از قسمت گوشتی میوه پالم روغنی به نام Elaeis Guineensis و هم از هسته این میوه استخراج میشود.
روغن پالم
روغن سرخ کردنی
روغن پالم
روغن سرخ کردنی
اسید چرب پالمتیک
آنتی اکسیدان طبیعی
۱۴۰۳/۱۰/۰۸
/ خبرگزاری ایرنا
انتخاب روغن سالم یکی از چالشهای غذایی خانوادهها است
مشهد-ایرنا-مدیر گروه افزودنیهای غذایی پژوهشکده علوم و فناوری مواد غذایی جهاد دانشگاهی خراسان رضوی گفت: انتخاب روغنی که سالم و مناسب برای پختوپز باشد با توجه به شیوع بیماریهای مختلف و تنوع روغنهای خوراکی موجود در بازار، یکی از چالشهای خانوادهها به شمار می رود.
روغن خوراکی
روغن سرخ کردنی
روغن خوراکی
روغن سرخ کردنی
دانه روغنی
دانه های روغنی
۱۴۰۳/۱۰/۰۳
/ خبرگزاری ایرنا
کئی کشک؛ خوشمزهترین غذای مازندرانی با کدو حلوایی
کئی کشک یا کشک کدو حلوایی یک پیش غذا و غذای مازندرانی است که مواد اصلی آن کشک و کدو حلوایی است.
روغن سرخ کردنی
زردچوبه
روغن سرخ کردنی
زردچوبه
پودر دارچین
پودر سیر
۱۴۰۳/۱۰/۰۲
/ خبرگزاری ایلنا
با این نوع روغن منتظر «سرطان روده» باشید!
دانشمندان ارتباط جدی بین سرطان و پخت و پز با روغن سرخ کردنی را بارها هشدار داده و حالا در آخرین مطالعات دانشگاهی این قضیه به طور کامل ثابت شده است.
بیمارستان
سرطان
بیمارستان
سرطان
سیستم ایمنی بدن
قلب
۱۴۰۳/۱۰/۰۱
/ سایت اطلاعات آنلاین
فوری| با این روغنهای گیاهی منتظر «سر طان روده» باشید!
دانشمندان ارتباط جدی بین سرطان و پخت و پز با روغن سرخ کردنی را بارها هشدار داده و حالا در آخرین مطالعات دانشگاهی این قضیه به طور کامل ثابت شده است.
۱۴۰۳/۰۹/۳۰
/ سایت سلامت نیوز
نکات طلایی برای نگهداری صحیح روغن و دفع روغنهای باقیمانده از سرخکردنیها
نگهداری صحیح روغن و دفع درست روغنهای استفادهشده از سرخکردنیها از مواردی است که بسیاری از افراد به آن توجه نمیکنند. رعایت چند نکته ساده میتواند کمک کند تا روغن مصرفی سالم بماند و از آلودگی محیط زیست و مشکلات بهداشتی جلوگیری شود.
روغن
روغن
۱۴۰۳/۰۹/۲۹
/ سایت خط سلامت
تفاوت روغن زیتون فرابکر و بکر ؛ کدام روغن زیتون برای سرخ کردنی مناسب است ؟ | آنچه باید در مورد انواع روغن زیتون بدانید
خط سلامت: استفاده از نوع بکر و فرابکر این روغن به دلیل نقطه دود پایین برای سرخ کردنی ممنوع است و صرفا امکان استفاده در پخت و پز و سالاد را دارد اما نوع تصفیه آن امکان استفاده برای سرخ کردنیهای سطحی را دارد.
روغن زیتون
روغن زیتون
۱۴۰۳/۰۹/۲۹
/ سایت فردا نیوز
آغاز مرحله جدید توزیع بسته های معیشتی | واریز 800/000 تومان یارانه معیشتی جدید به مناسبت شب یلدا | Hemayat mcls gov ir جزئیات بیشتر پیگیری یارانه معیشتی با کد ملی
مدیرعامل بنیاد برکت ستاد اجرایی فرمان امام گفت: بسته های معیشتی شامل ۱۰ قلم کالای اساسی از جمله لپه، لوبیا قرمز، روغن سرخ کردنی، روغن پخت و پز، قند، شکر، رب گوجه فرنگی، ماکارونی، سویا و چای است که شناسایی نیازمندان و تأمین و توزیع بستهها با همکاری گروههای جهادی و مردمی صورت میگیرد.
یارانه معیشتی
ثبت نام یارانه معیشتی
یارانه معیشتی
ثبت نام یارانه معیشتی
یارانه معیشتی جدید
کد استعلام یارانه معیشتی
۱۴۰۳/۰۹/۲۹
/ سایت سرگرمی روز
واریزی جدید 800 هزار تومانی دولت برای شب یلدا | حساب سرپرستان خانوار این دهک ها پرپول شد
مدیرعامل بنیاد برکت ستاد اجرایی فرمان امام گفت: بسته های معیشتی شامل ۱۰ قلم کالای اساسی از جمله لپه، لوبیا قرمز، روغن سرخ کردنی، روغن پخت و پز، قند، شکر، رب گوجه فرنگی، ماکارونی، سویا و چای است که شناسایی نیازمندان و تأمین و توزیع بستهها با همکاری گروههای جهادی و مردمی صورت میگیرد.
واریزی جدید
واریزی دولت
واریزی جدید
واریزی دولت
۱۴۰۳/۰۹/۲۹
/ سایت نیسابا
آغاز مرحله جدید توزیع سبد کالای معیشتی برای شب یلدا / ۱۰ قلم کالای اساسی هدیه دولت به مردم - نیسابا
مدیرعامل بنیاد برکت ستاد اجرایی فرمان امام گفت: بسته های معیشتی شامل ۱۰ قلم کالای اساسی از جمله لپه، لوبیا قرمز، روغن سرخ کردنی، روغن پخت و پز، قند، شکر، رب گوجه فرنگی، ماکارونی، سویا و چای است که شناسایی نیازمندان و تأمین و توزیع بستهها با همکاری گروههای جهادی و مردمی صورت میگیرد. سید
۱۴۰۳/۰۹/۲۹
/ سایت گسترش نیوز
فوری | مرحله جدید توزیع بسته های معیشتی ویژه شب یلدا آغاز شد
مدیرعامل بنیاد برکت ستاد اجرایی فرمان امام افزود: بسته های معیشتی شامل ۱۰ قلم کالای اساسی از جمله لپه، لوبیا قرمز، روغن سرخ کردنی، روغن پخت و پز، قند، شکر، رب گوجه فرنگی، ماکارونی، سویا و چای است که شناسایی نیازمندان و تأمین و توزیع بستهها با همکاری گروههای جهادی و مردمی صورت میگیرد.
شب یلدا
بسته معیشتی
شب یلدا
بسته معیشتی
یارانه معیشتی
۱۴۰۳/۰۹/۲۸
/ سایت فردا نیوز
واریز کالابرگ ۸۰۰ هزار تومان اضافه برای خانوار دهک 1 تا 4 | ثبت نام بسته معیشتی ویژه با برای خانواده ها
مدیرعامل بنیاد برکت ستاد اجرایی فرمان امام افزود: این بستههای معیشتی شامل ۱۰ قلم کالای اساسی از جمله لپه، لوبیا قرمز، روغن سرخ کردنی، روغن پخت و پز، قند، شکر، رب گوجه فرنگی، ماکارونی، سویا و چای است که شناسایی نیازمندان و تأمین و توزیع بستهها با همکاری گروههای جهادی و مردمی صورت میگیرد.
کالابرگ
کالابرگ الکترونیکی
کالابرگ
کالابرگ الکترونیکی
کالابرگ خانوار
کالابرگ جدید
۱۴۰۳/۰۹/۲۶
/ سایت پارسینه
مناسب ترین روغن برای سرخ کردن غذا
دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی به مناسبت پویش ملی تغذیه سالم، به ارائه نکاتی درباره روغنهای مصرفی در رژیم غذایی پرداخت.
سرخ کردن
روغن سرخ کردنی
سرخ کردن
روغن سرخ کردنی
سرخ کردن غذا
۱۴۰۳/۰۹/۲۴
/ خبرگزاری ایرنا
کاهش ۳۴ درصدی واردات انواع روغن خام/ افزایش قاچاق به خارج
تهران- ایرنا- رئیس هیات مدیره انجمن روغن نباتی گفت: از ابتدای سال تاکنون به دلیل اصلاح نشدن قیمت روغن نباتی، واردات انواع روغن خام ۳۴ درصد کاهش یافته است.
وزارت جهاد کشاورزی
کشاورزی
وزارت جهاد کشاورزی
کشاورزی
امنیت غذایی
کالای اساسی
۱۴۰۳/۰۹/۲۱
/ خبرگزاری ایرنا
استفاده صحیح از روغن ها خطر ابتلا به بیماری های غیرواگیر را کاهش می دهد
خرم آباد _ ایرنا _ معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی لرستان گفت: استفاده صحیح و اصولی از روغنها، خطر ابتلا به بیماری های غیرواگیر و مرگ و میر ناشی از آنها را کاهش خواهد داد.
دانشگاه علوم پزشکی
دانشگاه های علوم پزشکی
دانشگاه علوم پزشکی
دانشگاه های علوم پزشکی
تغذیه سالم
روغن خوراکی
۱۴۰۳/۰۹/۲۱
/ خبرگزاری ایرنا
فیلم | روغن نباتی جامد و نیمه جامد موجب بیماریهای قلبی و عروقی میشود
زنجان - ایرنا - سعیده محمدی، سرپرست واحد بهبود تغذیه معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی زنجان گفت: روغن نباتی جامد و نیمه جامد بدترین نوع روغن موجود در بازار است که موجب بیماریهای قلبی و عروقی میشود.
زنجان
بیماری قلبی
زنجان
بیماری قلبی
روغن خوراکی
روغن سرخ کردنی
۱۴۰۳/۰۹/۲۰
/ خبرگزاری ایرنا
طرز تهیه شله ماشکی؛ غذای لذیذ یاسوجی برای شب یلدا
شله ماشکی نوعی خوراک محلی شهر یاسوج و استان کهکلویه و بویر احمد است. یاسوجیها این خوراک سنتی خوشمزه با ماش را به طور معمول، در روزهای سرد و بارانی و یا برای شب یلدا میپزند؛ به همین دلیل به آن شله بارانی هم میگویند.
ایران
برنج
ایران
برنج
سیب زمینی
گوجه فرنگی
۱۴۰۳/۰۹/۱۹
/ سایت تابناک
تفاوت روغن زیتون فرابکر و بکر در چیست؟ / کدام روغن زیتون برای سرخ کردنی مناسب است ؟
استفاده از نوع بکر و فرابکر این روغن به دلیل نقطه دود پایین برای سرخ کردنی ممنوع است و صرفا امکان استفاده در پخت و پز و سالاد را دارد اما نوع تصفیه آن امکان استفاده برای سرخ کردنیهای سطحی را دارد.
روغن زیتون
روغن زیتون فرابکر
روغن زیتون
روغن زیتون فرابکر
روغن زیتون تصفیه شده
روغن سرخ کردنی
۱۴۰۳/۰۹/۱۸
/ خبرگزاری ایرنا
روغن های خوراکی مناسب پخت و پز از دید کارشناس تغذیه در همدان
همدان- ایرنا- رئیس گروه بهبود تغذیه جامعه معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی همدان انواع روغن های مایع خوراکی خالص و مخلوط را برای پخت و پز مناسب دانست و گفت: با این وجود روغن های کانولا و مایع مخلوط مناسب که دارای مقادیر و نسبت اُمگا ۶ به اُمگا ۳ آنها، کمتر از سه به یک از اسیدهای چرب ضروری است، …
تغذیه سالم
روغن خوراکی
تغذیه سالم
روغن خوراکی
روغن سرخ کردنی
۱۴۰۳/۰۹/۱۷
/ خبرگزاری ایرنا
مصرف چربی ترانس برای پیشگیری از خطر حمله قلبی کاهش یابد
زنجان - ایرنا - سرپرست واحد بهبود تغذیه معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی زنجان با بیان اینکه چربی ترانس شریانها را مسدود میکند و خطر حمله قلبی و مرگ را افزایش میدهد، گفت: توصیه سازمان بهداشت جهانی «WHO» به بزرگسالان این است که مصرف چربی ترانس را به کمتر از یک درصد کل انرژی دریافتی خود محدود کنند.
دیابت
زنجان
دیابت
زنجان
تغذیه سالم
زیتون
۱۴۰۳/۰۹/۱۷
/ خبرگزاری ایرنا
کارشناس تغذیه علوم پزشکی بوشهر: استفاده از کره حیوانی برای سرخ کردن مفید نیست
بوشهر- ایرنا- کارشناس بهبود تغذیه معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: استفاده از کره حیوانی برای سرخ کردن بدلیل عدم مقاومت در برابر حرارت مناسب نیست و باید از روغن های مخصوص سرخ کردنی و فاقد اسید چرب ترانس استفاده شود.
روغن سرخ کردنی
روغن پالم
روغن سرخ کردنی
روغن پالم
تغذیه سالم
بوشهر
۱۴۰۳/۰۹/۱۷
/ خبرگزاری ایرنا
پویش ملی «تغذیه سالم» در اصفهان آغاز شد
اصفهان- ایرنا- مسوولان دانشگاه علوم پزشکی اصفهان از آغاز پانزدهمین پویش ملی «اطلاعرسانی تغذیه سالم» از هفدهم آذر ماه جاری در این استان خبر دادند و اجرای آن را با توجه به شایع بودن کلسترول بالا و پرفشاری خون و بهمنظور کاهش خطر ناشی از مصرف نادرست چربیها و روغنها ضروری دانستند.
اصفهان
بهداشت و سلامت
اصفهان
بهداشت و سلامت
تغذیه سالم
روغن خوراکی
۱۴۰۳/۰۹/۱۵
/ سایت راهنماتو
عوارض حذف روغن از رژیم غذایی | چرا روغن سرخ کردنی مهم است؟
کاهش کالری دریافتی از روغن بویژه روغنهای اشباع و استفاده از روغنهای با اسید چرب ترانس پایین ضرورت دارد اما حذف روغن هم توصیه نمیشود.
سلامت
سلامت
۱۴۰۳/۰۹/۱۵
/ سایت خط سلامت
علت حالت تهوع پس از خوردن غذاهای سرخ کردنی
خط سلامت: مصرف غذاهای سرخشده میتواند به دلیل چربیهای زیاد و هضم دشوار این نوع غذاها باعث ایجاد مشکلات گوارشی شود.
تهوع
دستگاه گوارش
تهوع
دستگاه گوارش
سندرم روده تحریکپذیر
۱۴۰۳/۰۹/۱۵
/ سایت فرتاک
عوارض حذف کامل روغن سرخ کردنی از رژیم غذایی
کاهش کالری دریافتی از روغن بویژه روغنهای اشباع و استفاده از روغنهای با اسید چرب ترانس پایین ضرورت دارد اما حذف روغن هم توصیه نمیشود.
روغن
روغن
۱۴۰۳/۰۹/۱۵
/ روزنامه دنیای اقتصاد
توصیه مهم وزارت بهداشت درباره روغنهای سرخکردنی
مدیرکل دفتر بهبود تغذیه و جامعه وزارت بهداشت ضمن تاکید بر کاهش کالری دریافتی از روغن بویژه روغنهای اشباع و استفاده از روغنهای با اسید چرب ترانس پایین، در عین حال گفت: البته حذف روغن نیز به هیچ وجه توصیه نمیشود.
تغذیه
روغن
تغذیه
روغن
۱۴۰۳/۰۹/۱۴
/ سایت تابناک
توصیه وزارت بهداشت درباره استفاده از روغن
مدیرکل دفتر بهبود تغذیه و جامعه وزارت بهداشت ضمن تاکید بر کاهش کالری دریافتی از روغن بویژه روغنهای اشباع، و استفاده از روغنهای با اسید چرب ترانس پایین، در عین حال گفت: البته حذف روغن نیز به هیچ وجه توصیه نمیشود.
روغن سرخ کردنی
روغن
روغن سرخ کردنی
روغن
روغن سویا
روغن ذرت
۱۴۰۳/۰۹/۱۱
/ سایت اقتصاد ۲۴
وقتی آقای وزیر خبر از گرانی روغن میدهد/ چرا تورم ۱۰ درصدی روغن به چشم دولت نمیآید؟! | اقتصاد24
از شهریور امسال تا امروز، روغن مانند تمامی کالاهای دیگر دستخوش تغییرات قیمتی جدی بود؛ هر چند که برند کالا بر قیمت نهایی این قلم کالا تاثیر جدی دارد، اما امروز در بازار برای یک بطری روغن ۸۰۰ میلیلیتری سرخکردنی، باید حداقل ۷۰ هزار تومان بپردازید.
قیمت روغن
گرانی روغن
قیمت روغن
گرانی روغن
۱۴۰۳/۰۹/۰۸
/ سایت آرمان ملی
روغن گران می شود؟
علی فاضلی، رییس هیات مدیره انجمن روغن نباتی درباره احتمال افزایش قیمت روغن خوراکی گفت: آنچه سبب افزایش یا کاهش قیمت روغن در ایران میشود قیمت جهانی این کالاست، در دو سال گذشته قیمت روغن دو بار و هر بار ۱۵درصد کاهش را تجربه کرده و این کاهش قیمت برآمده از افت قیمت جهانی بود و هر چند در این مدت همه کالاها …
روغن
روغن
۱۴۰۳/۰۹/۰۵
/ سایت سرانه
انفجار قیمت روغن
در این گزارش قیمت انواع روغن (مایع و جامد پخت و پز و سرخ کردنی) را بخوانید.
بازار
روغن
بازار
روغن
قیمت روغن
۱۴۰۳/۰۹/۰۵
/ سایت سلامت نیوز
نوآوری و سلامت محور بودن با محصول جدید اویلا/ اثرات سلامتی بخش روغن اویلا اکسترا بالانسر اثبات شده است
به گزارش سلامتنیوز ، در دنیای امروز روغنهای خوراکی اعم از روغنهای مخصوص پختوپز یا روغنهای سرخکردنی جزو مهمترین محصولات سبد غذایی انسانها محسوب میشوند و تقریبا هیچکسی نیست که در طول روز، مقدار مشخصی روغن در وعدههای غذایی خود دریافت نکند. به همین دلیل، داشتن رژیم غذایی سالم جز با استفاده از روغنهای …
روغن
روغن
۱۴۰۳/۰۹/۰۵
/ سایت خط سلامت
آیا استفاده مکرر از روغن سرخکردنی باعث آسیب به مغز می شود؟
خط سلامت: استفاده مکرر از روغنهای سرخکردنی میتواند آسیبهای جدی به سلامت مغز وارد کند.
آلزایمر
استرس
آلزایمر
استرس
اختلالات عصبی
روغنهای سرخ کردنی
۱۴۰۳/۰۸/۲۹
/ سایت فرتاک
طرز تهیه جوجه چینی ترد و طلایی؛ فوت و فنهای رستورانی برای یک غذای خوشمزه
اگر طرفدار غذاهای سرخکردنی جذاب هستید، این دستور کامل جوجه چینی با سس مخصوص را از دست ندهید.
جوجه چینی
طرز تهیه جوجه چینی
جوجه چینی
طرز تهیه جوجه چینی
۱۴۰۳/۰۸/۲۷
/ سایت پارسینه
گشت و گذار در کارخانه دونات با این فیلم رویایی+فیلم
دونات نوعی فرآورده قندی سرخ کردنی یا دسر است و در بسیاری از کشورها خوراکی محبوب است و میتوان آن را در اشکال مختلف به عنوان میانوعدهای شیرین به صورت خانگی آماده یا از بیرون تهیه کرد.
۱۴۰۳/۰۸/۲۷
/ سایت برترینها
چگونه میلیونها دونات در کارخانه تولید میشود؟
دونات نوعی فرآورده قندی سرخ کردنی یا دسر است و در بسیاری از کشورها خوراکی محبوب است و میتوان آن را در اشکال مختلف به عنوان میانوعدهای شیرین به صورت خانگی آماده یا از بیرون تهیه کرد.
دونات
دونات
۱۴۰۳/۰۸/۲۰
/ سایت فرارو
نقطه دود روغنهای خوراکی به چه معنا است؟
روغنهای خوراکی و سرخکردنی مناسب باید از ویژگیهایی، چون نقطه دود بالا، اسیدهای چرب مناسب و کمترین میزان اسید چرب ترانس برخوردار باشند تا سلامت مصرفکنندگان حفظ شود.
روغن های خوراکی
سازمان غذا و دارو
روغن های خوراکی
سازمان غذا و دارو
۱۴۰۳/۰۸/۲۰
/ خبرگزاری همشهریآنلاین
نقطه دود روغن های خوراکی به چه معناست ؟ ؛ این روغن ها را مصرف کنید
روغنهای خوراکی و سرخکردنی مناسب باید از ویژگیهایی چون نقطه دود بالا، اسیدهای چرب مناسب و کمترین میزان اسید چرب ترانس برخوردار باشند تا سلامت مصرفکنندگان حفظ شود.
مواد غذایی
روغن
مواد غذایی
روغن
۱۴۰۳/۰۸/۱۶
/ سایت انتخاب
بهفر تاکید کرد؛ ویژگی روغنهای خوراکی و سرخکردنی
مدیرکل فرآوردههای غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو گفت: روغنهای خوراکی و سرخکردنی مناسب باید از ویژگیهایی چون نقطه دود بالا و کمترین میزان اسید چرب ترانس برخوردار باشند.
۱۴۰۳/۰۸/۱۶
/ سایت اندیشه معاصر
اندیشه معاصر- روغن مناسب برای مصرف غذایی چه ویژگیهایی دارد؟ اندیشه معاصر
مدیر کل فرآوردههای غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو تأکید کرد که روغنهای خوراکی و سرخکردنی مناسب باید از ویژگیهایی چون نقطه دود بالا، اسیدهای چرب مناسب و کمترین میزان اسید چرب ترانس برخوردار باشند تا سلامت مصرفکنندگان حفظ شود.
۱۴۰۳/۰۸/۱۶
/ سایت افکارنیوز
روغن مناسب برای مصرف غذایی چه ویژگیهایی دارد؟
مدیر کل فرآوردههای غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو تأکید کرد که روغنهای خوراکی و سرخکردنی مناسب باید از ویژگیهایی چون نقطه دود بالا، اسیدهای چرب مناسب و کمترین میزان اسید چرب ترانس برخوردار باشند تا سلامت مصرفکنندگان حفظ شود.
سازمان غذا و دارو
سرطان
سازمان غذا و دارو
سرطان
مواد سمی
۱۴۰۳/۰۸/۱۶
/ سایت اقتصادنیوز
تفاوت روغنهای خوراکی و سرخکردنی
اقتصادنیوز: مدیرکل فرآوردههای غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو گفت: روغنهای خوراکی و سرخکردنی مناسب باید از ویژگیهایی چون نقطه دود بالا و کمترین میزان اسید چرب ترانس برخوردار باشند.
غذا
روغن
غذا
روغن
۱۴۰۳/۰۸/۱۶
/ روزنامه دنیای اقتصاد
روغنهای خوراکی و سرخکردنی باید این ویژگیها را داشته باشند
مدیرکل فرآوردههای غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو گفت: روغنهای خوراکی و سرخکردنی مناسب باید از ویژگیهایی چون نقطه دود بالا و کمترین میزان اسید چرب ترانس برخوردار باشند.
سازمان غذا و دارو
روغن
سازمان غذا و دارو
روغن
۱۴۰۳/۰۸/۱۶
/ سایت فرارو
این روغنها انتخابی مناسب برای سلامت هستند
مدیر کل فرآوردههای غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو تأکید کرد که روغنهای خوراکی و سرخکردنی مناسب باید از ویژگیهایی چون نقطه دود بالا، اسیدهای چرب مناسب و کمترین میزان اسید چرب ترانس برخوردار باشند تا سلامت مصرفکنندگان حفظ شود.
۱۴۰۳/۰۸/۱۵
/ سایت اکونیوز
ویژگی روغنهای خوراکی و سرخکردنی - اکونیوز
اقتصاد ایران: مدیرکل فرآورده های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو گفت: روغن های خوراکی و سرخ کردنی مناسب باید از ویژگی هایی چون نقطه دود بالا و کمترین می
اقتصادایران
اقتصادایران
۱۴۰۳/۰۸/۱۵
/ سایت تابناک
ویژگی های روغن مناسب برای مصرف غذایی
مدیر کل فرآوردههای غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو تأکید کرد که روغنهای خوراکی و سرخکردنی مناسب باید از ویژگیهایی چون نقطه دود بالا، اسیدهای چرب مناسب و کمترین میزان اسید چرب ترانس برخوردار باشند تا سلامت مصرفکنندگان حفظ شود.
بهداشت و درمان
سلامت
بهداشت و درمان
سلامت
مصرف روغن
بیماری
۱۴۰۳/۰۸/۱۵
/ سایت انتخاب
روغنهای خوراکی با نقطه دود بالا، انتخابی مناسبتر برای سلامت
مدیر کل فرآوردههای غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو تأکید کرد که روغنهای خوراکی و سرخکردنی مناسب باید از ویژگیهایی چون نقطه دود بالا، اسیدهای چرب مناسب و کمترین میزان اسید چرب ترانس برخوردار باشند تا سلامت مصرفکنندگان حفظ شود.
۱۴۰۳/۰۸/۰۷
/ خبرگزاری ایرنا
چطور سوپ برنج را با برنج نیم دانه درست کنیم؟
سوپ برنج یکی از سالمترین و مقویترین انواع سوپ است که با گوشت مرغ، گوشت گوسفندی، گوشت چرخ کرده یا حتی بدون گوشت با استاک مرغ هم میتوانید آن را درست کنید.
روغن سرخ کردنی
رب گوجه فرنگی
روغن سرخ کردنی
رب گوجه فرنگی
گوجه فرنگی
زردچوبه
۱۴۰۳/۰۸/۰۲
/ سایت افکارنیوز
مصرف چه نوع روغنی در غذا مناسب است؟
روغن مایع بهتر است یا روغن جامد؟ از آنجایی که روغن مصرفی در پخت و پز تاثیر بسزایی در سلامت بدن و جلوگیری از بروز انواع سکته ها و بیماری ها دارد پس باید بهترین و سالم ترین نوع روغن را انتخاب کرد.
روغن
سرخ کردنی
روغن
سرخ کردنی
۱۴۰۳/۰۷/۳۰
/ خبرگزاری برنا
میرزایی: تشخیص حذف ناهار باید توسط پزشک صورت گیرد/ پرهیز از مصرف سرخ کردنی ها در سبک زندگی سالم
یک متخصص طب ایرانی و سنتی درباره باور مردمی مبنی بر اینکه حذف ناهار در طب سنتی توصیه شده گفت: حذف ناهار برای افرادی که در سلامت کامل و دارای قوه بدنی مناسبی هستند مطرح می شود.
رژیم غذایی
طب سنتی
رژیم غذایی
طب سنتی
۱۴۰۳/۰۷/۳۰
/ روزنامه دنیای اقتصاد
برند بهار، بار دیگر انتخاب اول مصرفکنندگان شد
روغنهای سرخکردنی بهار، بار دیگر به عنوان انتخاب اول مصرفکنندگان درخشید و تندیس یازدهمین جشنواره برند محبوب مصرفکنندگان را در گروه روغنهای غذایی و خوراکی به خود اختصاص داد.
مصرف کنندگان
روغن بهار
مصرف کنندگان
روغن بهار
۱۴۰۳/۰۷/۲۶
/ سایت خط سلامت
بهترین روغن ها برای استفاده در سرخ کردن
خط سلامت: اگر به غذاهای سرخ شده علاقه دارید، انتخاب روغن مناسب برای این فرآیند اهمیت زیادی دارد.
روغنهای سرخ کردنی
روغنهای سرخ کردنی
۱۴۰۳/۰۷/۲۴
/ سایت خط سلامت
خطرات غذاهای سرخکردنی و روشهای محافظت از خود در برابر دیابت
خط سلامت: آیا سمبوسه و چیپس از میانوعدههای محبوب شما هستند؟ یک مطالعه جدید نشان میدهد که مصرف غذاهای سرخکردنی مانند اینها ممکن است خطر ابتلا به دیابت را افزایش دهد.
دیابت نوع ۲
التهاب
دیابت نوع ۲
التهاب
غذاهای سرخکردنی
۱۴۰۳/۰۷/۱۹
/ سایت افکارنیوز
بهترین روغن ها برای سرخ کردن سبزیجات+ اینفوگرافیک
مناسب ترین روغن برای سرخ کردن سبزیجات کدام است؟
روغن نارگیل
روغن سرخ کردنی
روغن نارگیل
روغن سرخ کردنی
سرخ کردن سبزیجات
روغن کلزا
۱۴۰۳/۰۷/۱۳
/ سایت رکنا
ارتباط بین غذای سرخ کردنی با دیابت + فیلم
رکنا: سعی کنید تا حد امکان از مصرف غذاهای سرخ کردنی خودداری کنید.
دیابت
غذای سرخ کردنی
دیابت
غذای سرخ کردنی
۱۴۰۳/۰۷/۱۲
/ سایت دیدارنیوز
گوشت مرغ ۹۵ هزار تومان/ روغن ۹۲ هزار تومان +جدول
رصد هفتگی قیمت برخی کالاهای اساسی در ۱۱ مهر ماه ۱۴۰۳ نشان میدهد که برای خرید گوشت مرغ، باید ۹۵ هزار تومان و روغن ۱.۵ لیتری سرخ کردنی حدود ۹۲ هزار تومان هزینه
قیمت کالاهای اساسی
مرغ
قیمت کالاهای اساسی
مرغ
روغن
قیمت کالاها
۱۴۰۳/۰۷/۰۹
/ سایت صدای بورس
اعلام نرخ جدید روغن مایع در بازار + جدول قیمت
قیمت روز روغن مایع برای امروز ۹ مهر ۱۴۰۳ اعلام شد.
قیمت جدید روغن مایع
قیمت انواع روغن مایع
قیمت جدید روغن مایع
قیمت انواع روغن مایع
قیمت روغن سرخ کردنی
روغن اصیل جامد
۱۴۰۳/۰۶/۲۳
/ سایت خط سلامت
مهم ترین مشکل غذا های سرخ کردنی و روغن های مشکل دار + فیلم
چربی
انسداد قلب
چربی
انسداد قلب
سرخ کردنی
۱۴۰۳/۰۶/۱۷
/ سایت فرارو
مصرف کدام مواد غذایی برای بیماران مبتلا به نقرس مضر است؟
افزایش اسیداوریک در بدن زمانی اتفاق میافتد که یک ماده شیمیایی به نام پورین تجزیه شود؛ از همین رو، افراد مبتلا به بیماری نقرس یا در معرض خطر ابتلای به آن باید مصرف غذاهای دارای سطح بالای پورین را محدود کنند که از جمله این مواد غذایی میتوان به گوشت قرمز، نوشابه و انواع سرخکردنیها اشاره کرد.
۱۴۰۳/۰۶/۱۴
/ سایت باشگاه خبرنگاران
تمام روغنها برای بدن مضر هستند؟ + فیلم
صحبتهای کارشناس برنامه انارستان شبکه افق در مورد نیاز بدن به روغن را ببینید.
روغن
سرخ کردنی
روغن
سرخ کردنی
رطوبت بدن
روغن
۱۴۰۳/۰۶/۱۳
/ سایت افکارنیوز
قیمت روغن خوراکی امروز سهشنبه ۱۳ شهریور ۱۴۰۳ + جدول
در این جدول میتوانید قیمت روز روغن خوراکی مانند انواع روغن جامد، مایع و روغن زیتون را مشاهده کنید.
قیمت روغن سرخ کردنی
قیمت روغن زیتون
قیمت روغن سرخ کردنی
قیمت روغن زیتون
قیمت روغن آفتابگردان
قیمت انواع روغن خوراکی
۱۴۰۳/۰۶/۱۱
/ سایت باشگاه خبرنگاران
آیا غذای سرخ کردنی برای بدن مضر است؟
روغنها از خشکی اعضای بدن به ویژه مفاصل جلوگیری میکنند.
طب سنتی
روغن خوراکی
طب سنتی
روغن خوراکی
طب سنتی
روغن خوراکی
۱۴۰۳/۰۵/۲۸
/ سایت سلامت نیوز
زنگ خطر سیب زمینیهای طلایی برای سلامتی
سیب زمینی سرخ کرده جزو خوراکیهای بسیار خوشمزه است که معمولاً همراه با غذا سرو میشود؛ از این رو مضرات آن زیاد به چشم نمیآید.
سیب زمینی
سرخ کردنی
سیب زمینی
سرخ کردنی
۱۴۰۳/۰۵/۲۵
/ سایت افکارنیوز
این غذاها موهای شما را چرب میکنند!
چربی مو به دلیل ظاهر ناخوشایندی که در افراد دارد تبدیل به یک معضل بزرگ شده و کسانی که موی چرب دارند به دنبال راهی برای درمان چربی موی خود هستند.
محصولات لبنی
غذاهای سرخ کردنی
محصولات لبنی
غذاهای سرخ کردنی
موی چرب
چرب شدن موها
۱۴۰۳/۰۵/۱۷
/ سایت افکارنیوز
قیمت انواع روغن خوراکی امروزچهارشنبه ۱۷ مرداد ۱۴۰۳
قیمت روز روغن مایع در تاریخ ۱۷ مرداد ۱۴۰۳ اعلام شد
قیمت روغن خوراکی
قیمت روغن سرخ کردنی
قیمت روغن خوراکی
قیمت روغن سرخ کردنی
قیمت روغن مایع
قیمت روغن جامد
۱۴۰۳/۰۵/۱۴
/ سایت اقتصاد ۲۴
قیمت جدید انواع روغن مایع در بازار | اقتصاد24
قیمت روغن مایع در بازار روز برای تاریخ ۱۴ مرداد ۱۴۰۳ اعلام شد که بر اساس آن هر بسته روغن سرخ کردنی ۱۸۰۰ میلی لیتر ۳۱۹ هزار تومان است.
قیمت روغن
قیمت روغن
۱۴۰۳/۰۵/۰۹
/ سایت افکارنیوز
قیمت روغن خوراکی امروز سهشنبه ۹ مرداد/ روغن خوراکی ارزان شد
معاون صنایع عمومی وزارت صمت از کاهش قیمت روغن خوراکی در بازار خبر داده است.
روغن خوراکی
قیمت روغن خوراکی
روغن خوراکی
قیمت روغن خوراکی
قیمت روغن سرخ کردنی
قیمت روغن مایع
۱۴۰۳/۰۵/۰۸
/ سایت شهر بورس
قیمت انواع روغن مایع و جامد در بازار + جدول
قیمت روغن مایع در بازار روز برای تاریخ ۸ مرداد ۱۴۰۳ اعلام شد که بر اساس آن هر بسته روغن سرخ کردنی ۱۸۰۰ میلی لیتر ۳۱۹ هزار تومان است.
روغن
روغن
۱۴۰۳/۰۵/۰۴
/ سایت شهر بورس
قیمت انواع روغن مایع + جدول
یمت روغن مایع در بازار روز برای تاریخ ۴ مرداد ۱۴۰۳ اعلام شد که بر اساس آن هر بسته روغن سرخ کردنی ۱۸۰۰ میلی لیتر ۳۱۹ هزار تومان است.
روغن
قیمت
روغن
قیمت
۱۴۰۳/۰۴/۳۱
/ سایت افکارنیوز
قیمت روغن امروز یکشنبه ۳۱ تیر ۱۴۰۳ + جدول
قیمت روغن مایع در بازار روز برای تاریخ ۳۱ تیر ۱۴۰۳ اعلام شد که بر اساس آن هر بسته روغن سرخ کردنی ۱۸۰۰ میلی لیتر ۳۱۹ هزار تومان است.
قیمت روغن
قیمت روغن خوراکی
قیمت روغن
قیمت روغن خوراکی
قیمت روغن سرخ کردنی
قیمت روغن جامد
۱۴۰۳/۰۴/۲۶
/ سایت رکنا
روغن کم ارزش و مقرون به صرفه ای که برای سرخ کردن استفاده می شود
رکنا: سرخ کردن غذا در خانه می تواند یک پیشنهاد گران قیمت باشد، به خصوص اگر از روغن اشتباه استفاده می کنید.
روغن های سرخ کردنی
روغن ذرت
روغن های سرخ کردنی
روغن ذرت
۱۴۰۳/۰۴/۲۲
/ سایت افکارنیوز
چگونه سیبزمینی را به یک ماده مضر تبدیل کنیم؟!
سیبزمینی گیاهی سودمند است که سرخکردنی آن بین مردم محبوبیت بسیاری دارد. اما این روش پخت سیبزمینی که در بسیاری از بزنگاههای تاریخ نجاتبخش بشر بوده است، آن را از یک خوراکی پرخاصیت به مادهای زیانبخش تبدیل میکند.
سیب زمینی
سیب زمینی سرخ شده
سیب زمینی
سیب زمینی سرخ شده
پخت سیب زمینی
فرهنگ غذایی
۱۴۰۳/۰۴/۲۱
/ سایت انتخاب
سیبزمینی؛ نجاتبخشی که زیانبار میشود
سیبزمینی گیاهی سودمند است که سرخکردنی آن بین مردم محبوبیت بسیاری دارد. اما این روش پخت سیبزمینی که در بسیاری از بزنگاههای تاریخ نجاتبخش بشر بوده است، آن را از یک خوراکی پرخاصیت به مادهای زیانبخش تبدیل میکند.
۱۴۰۳/۰۴/۱۷
/ سایت فرارو
قیمت روغن خوراکی امروز ۱۷ تیر ۱۴۰۳
قیمت روغن سرخ کردنی نیز در بستههای ۱.۵ لیتری ۷۲ هزار تومان است.
قیمت روغن مایع
کالا اساسی
قیمت روغن مایع
کالا اساسی
قیمت روغن جامد
۱۴۰۳/۰۴/۱۷
/ سایت اقتصادآنلاین
قیمت روغن سرخ کردنی چند؟ + جدول
قیمت روز روغن مایع در تاریخ ۱۷ تیر ۱۴۰۳ اعلام شد برای مشاهده جزییات قیمت روغن مایع وارد سایت اقتصاد آنلاین شوید.
قیمت روغن مایع
قیمت روغن مایع
دریافت اخبار بیشتر
۱۴۰۳/۰۴/۱۷ - ۰۹:۳۹:۴۰
نیسابا
تعمیرکار جک های پارکینگی
هزینه خدمات دندان پزشکی
درمان شقاق مقعدی پیکاطب
مدیریت محتوای پیج
پنجشنبه ۲۰ دی ۱۴۰۳ -
9 January 2025
دریافت اخبار بیشتر
نیسابا
تعمیرکار جک های پارکینگی
هزینه خدمات دندان پزشکی
درمان شقاق مقعدی پیکاطب
مدیریت محتوای پیج