VIST
A
اخبار مهم
سیاسی
اقتصادی
ورزشی
اجتماعی
فرهنگی
بینالمللی
سلامت
علمی
فناوری
عکس
فیلم
استانها
گرافیک
وبگردی
استخدام
اینفوگرافیک
سبک زندگی
آگهی
اخبار مهم
سیاسی
اقتصادی
ورزشی
اجتماعی
فرهنگی
بینالمللی
سلامت
علمی
آگهی
فناوری
عکس
فیلم
استانها
گرافیک
وبگردی
استخدام
اینفوگرافیک
سبک زندگی
VIST
A
پنجشنبه ۲۰ دی ۱۴۰۳ -
9 January 2025
VIST
A
اخبار مهم
سیاسی
اقتصادی
ورزشی
اجتماعی
فرهنگی
بینالمللی
سلامت
علمی
فناوری
عکس
فیلم
استانها
گرافیک
وبگردی
استخدام
اینفوگرافیک
سبک زندگی
آگهی
اخبار مهم
سیاسی
اقتصادی
ورزشی
اجتماعی
فرهنگی
بینالمللی
سلامت
علمی
آگهی
فناوری
عکس
فیلم
استانها
گرافیک
وبگردی
استخدام
اینفوگرافیک
سبک زندگی
VIST
A
گاسترونومی
۱۴۰۳/۰۷/۲۵
/ خبرگزاری ایسنا
کرمان، مهمترین مقصد گاسترونومی
غذا، عصاره فرهنگ یک منطقه است و یکی از روشهای جلوگیری از فراموش نشدن فرهنگ نیاکان و تاریخ است.
روزجهانی غذا
استان کرمان
روزجهانی غذا
استان کرمان
گردشگری غذا
۱۴۰۳/۰۷/۰۱
/ خبرگزاری ایلنا
نخستین مدرسه تابستانه گاسترونومی و مقاصد نوظهور گردشگری برگزار شد
نخستین مدرسه تابستانه گاسترونومی و مقاصد نوظهور گردشگری در محل معاونت گردشگری وزارت میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی با حضور بیش از ۲۰۰ نفر از متخصصین صنعت گردشگری و صنایع وابسته به مدت ۱۲ ساعت بصورت حضوری و مجازی برگزار شد.
گردشگری
گاسترونومی
گردشگری
گاسترونومی
۱۴۰۳/۰۶/۲۴
/ خبرگزاری ایرنا
اولین مدرسه تابستانه گردشگری غذایی برگزار میشود
تهران- ایرنا- اولین مدرسه تابستانه گاسترونومی (گردشگری غذایی) و مقاصد نوظهور گردشگری از ۲۵ تا ۲۷ شهریور ماه به صورت آنلاین و حضوری برگزار میشود.
گردشگری
غذای محلی
گردشگری
غذای محلی
دانشگاه علم و فرهنگ
میراث فرهنگی
۱۴۰۳/۰۶/۲۲
/ خبرگزاری برنا
ثبتنام در اولین دوره آموزشی مدرسه تابستانی گاسترونومی و مقاصد نوظهور گردشگری
مدیر کل دفتر مطالعات، آموزش و برنامهریزی گردشگری گفت: ثبتنام اولین دوره آموزشی مدرسه تابستانی گاسترونومی و مقاصد نوظهور گردشگری تا ۲۳ شهریور ماه جاری امکانپذیر است.
مدرسه تابستانی
گردشگری
مدرسه تابستانی
گردشگری
۱۴۰۳/۰۳/۱۲
/ خبرگزاری ایسنا
شرجی گیلان و بهارانههایی همچون؛«خالی دِشکن» و «آبغوره درار»
«خالی دِشکنِ» و «آبغوره درار»، از خوراکیهای پرطرفدار گیلانیها در فصل بهار است که در منوی کافههای سنتی هم دیده میشود. خالی دشکن، آلوچههای سبز شکسته شدهای است که با نمک سبز (سبزیهای معطر ساییده شده با نمک) مزهدار شده و آبغوره درار هم نوشیدنی تهیه شده با آبغوره تازه و نمک سبز است.
گیلان
گاسترونومی
گیلان
گاسترونومی
گردشگری خوراک
آلوچه
نیسابا
تعمیرکار جک های پارکینگی
هزینه خدمات دندان پزشکی
درمان شقاق مقعدی پیکاطب
مدیریت محتوای پیج
پنجشنبه ۲۰ دی ۱۴۰۳ -
9 January 2025
دریافت اخبار بیشتر
نیسابا
تعمیرکار جک های پارکینگی
هزینه خدمات دندان پزشکی
درمان شقاق مقعدی پیکاطب
مدیریت محتوای پیج