دوشنبه, ۲۹ دی, ۱۳۹۹ / 18 January, 2021
چک حامل

۱۳۹۹/۰۹/۲۸ / قانون جدید چک / چک برگشتی / چک حامل / خرج کردن چک / چک کشیدن
دو تغییر مهم قانون جدید چک
حاتمی یزد گفت: در قانون جدید چک دو اتفاق مهم روی داده است اول اینکه چک قابل انتقال نیست و تنها در وجه دریافت کننده صادر میشود و دوما نیز دیگر چیزی تحت عنوان صدور چک در وجه حامل وجود ندارد، به بیان دیگر با این تغییر قانون، چک از زمانی که صادر میشود، تا زمانی که به بانک برده میشود، قابل رصد بوده و همه چیز شفاف است، این موضوع در جلوگیری از بروز اقدامات خلاف قانون از اهمیت بسزایی برخوردار است.

۱۳۹۹/۰۹/۲۶ / چک / قانون چک / بانک مرکزی
تاثیر قانون جدید چک بر بازار تهران
دیگر نمیتوان با چک حامل در بازار کسبوکار و تجارت کرد یا اینکه با ثبت دو امضا در پشت برگه چک، مالکیت آن را به شخص ثالث انتقال داد؛ کاری معمول و مرسوم در بازاریان. البته اجرای قانون جدید چک تا ۲۰ دیماه به تعویق افتاده است.

۱۳۹۹/۰۹/۲۲
تأخیر یکماهه در ممنوعیت صدور چک حامل / بانک مرکزی: دسته چکهای جدید از یک ماه آینده توزیع می شوند
طبق قانون جدید چک، بنا بود که از امروز ۲۲ آذرماه صدور چک در وجه حامل ممنوع شود، اما برساس اطلاعیهای که بانک مرکزی منتشر کرده، اجرای این بند از قانون جدید چک با یک ماه تأخیر همراه شده است. بانک مرکزی تأکید دارد که صدور چک در وجه حامل در دسته چکهای جدید ممنوع است؛ دسته چکهای جدید نیز قرار است از یک ماه آینده توزیع شود بنابراین فعلاً اجرای این مرحله از قانون جدید چک با تأخیر یک ماهه همراه شده است.

۱۳۹۹/۰۹/۲۲ / چک برگشتی / بانک مرکزی / قانون جدید چک / سامانه صیاد / بانک
تأخیر یکماهه در ممنوعیت صدور چک حامل
در راستای اجرای گام به گام قانون جدید چک، صدور چک در وجه حامل از تاریخ ۱۳۹۹.۱۰.۲۰ و در دسته چکهای جدید ممنوع بوده و کارسازی برگههای چک که پیش از تاریخ ۱۳۹۹.۱۰.۲۰ به مشتریان ارایه شده است، به روال سابق صورت می گیرد.

۱۳۹۹/۰۹/۲۲ / چک / بانک / چک حامل / بانک مر کزی
چک حامل ممنوع نیست
اقتصاد نیوز : تا قبل از این اعلام شده بود چک در وجه حامل از روز شنبه ۲۲ آذر ممنوع است اما اطلاعات اقتصاد نیوز نشان می دهد که به بانکها ابلاغ شده است که کماکان چک در وجه حامل را قبول کنند.

۱۳۹۹/۰۹/۲۲ / بانک مرکزی / صدور چک حامل
بانک مرکزی: صدور چک «در وجه حامل» از امروز ممنوع است
طبق اطلاعیههای قبلی بانک مرکزی، صدور چک حامل از امروز ۲۲ آذرماه ۹۹ ممنوع است.

۱۳۹۹/۰۹/۲۱ / اقتصاد / فراهم / قالب / الزامات / برگشتی
جزئیات الزامات صدور چک جدید/ صدور چک حامل آزاد است
اقتصاد نیوز: از فردا، ضوابط و الزامات صدور چک بانکی تغییر می کند اما دامنه این تغییرات فعلا دسته چک های فعلی را در بر نمی گیرد.بنابراین تا اطلاع ثانوی امکان صدور در وجه حامل ممکن است و نیاز به کار سازی آنها در قالب تکالیف جدید نیست.

۱۳۹۹/۰۹/۲۱ / کارت بانکی / قانون چک / قوه قضائیه / بانک مرکزی
خداحافظی با چک حامل از فردا
اجرای قانون چک از فردا ۲۲ آذر وارد فاز جدید خواهد شد و بر مبنای آن، صدور چک در وجه حامل ممنوع است و افراد ورشکسته نیز اجازه دریافت دستهچک ندارند و سقف عمر چکها سه ساله خواهد بود.

۱۳۹۹/۰۹/۲۱ / چک / بانک مرکزی
ورود قانون چک به فاز جدید اجرایی از فردا/خداحافظی با چک حامل
اجرای قانون چک از فردا ۲۲آذر وارد فاز جدید خواهد شد و بر مبنای آن، نه تنها صدور چک در وجه حامل ممنوع است، بلکه افراد ورشکسته نیز اجازه دریافت دستهچک ندارند و سقف عمر چکها سه ساله خواهد بود.

۱۳۹۹/۰۹/۱۸
صدور چک حامل از ۲۲ آذر حذف میشود
هیچکس از ۲۲ آذر نمیتواند چک حامل صادر کند ضمن اینکه قانون جدید چک، یک سال و نیم گذشته تصویب و ۷۰ درصد کارهای آن عملیاتی شده است.

۱۳۹۹/۰۹/۰۶ / چک حامل / بانک مرکزی / بانک
پایان چکهای حامل
طبق ماده ۵ مکرر اصلاح قانون صدور چک، در صورت برگشت خوردن چک، گیرنده چک میتواند بلافاصله حسابهای شخص را در شبکه بانکی مسدود کند. اجرایی شدن این ماده مستلزم استعلامات قضایی و تسهیل تبادل اطلاعات میان بانک مرکزی و قوه قضائیه است که در حال انجام است.

۱۳۹۹/۰۸/۲۷
جزییات قانون جدید چک: سختگیری برای افراد بدحساب
مدیر اداره اطلاعات بانکی بانک مرکزی ضمن اعلام جزییاتی از تغییرات ایجاد شده در قانون جدید چک، گفت: این قانون جدید از اواخر آذرماه سال جاری به شکل گام به گام اجرا خواهد شد. محبوب صادقی در یک برنامه تلویزیونی درباره پیشرفتها و چالشهای روند اجرای قانون جدید چک و خدمات جدید نظام بانکی در چارچوب آن، گفت: پس از احصا و شناسایی نیازها و مشکلات قانون پیشین چک، در سال ۱۳۹۷ قانون جدید چک توسط نمایندگان مجلس تدوین و به بانک مرکزی برای اجرا ابلاغ شد. وی ادامه داد: قانون جدید، یکی از مشکلات کنونی چک، یعنی عدم امکان شناسایی و اعتبارسنجی صادرکننده را حل کرده است. اعتبارسنجی چک به صورت سامانه محور انجام خواهد گرفت و به طور کلی بیشتر امکانات جدید چک به صورت نرمافزاری و سیستمی به هموطنان …

۱۳۹۹/۰۸/۲۶ / چک بانکی / بانک مرکزی ایران / نظام بانکی / قانون چک / محبوب صادقی
طراحی سامانه برای چکهای حامل/روند گردش چک ردیابی میشود
یک مقام مسئول گفت: واگذار شدن چک حامل در سامانههایی که برای این کار تدارک دیده شده، ثبت میشود تا روند گردش چک مشخص باشد و از سوءاستفادهها و پولشوییها از این طریق کاسته شود.

۱۳۹۹/۰۸/۰۷ / کانال مانش / پناهجوی ایرانی / بریتانیا
چهار پناهجوی «ایرانی» در کانال مانش غرق شدند
کانال مانش در ماههای گذشته شاهد افزایش تردد شناورهای کوچک حامل پناهجویان به مقصد بریتانیا است که در جریان این انتقالها تعدادی از پناهجویان دچار حادثه شده و برخی جان باخته اند.

۱۳۹۹/۰۷/۱۹
مراقب باشیم چون به پایان استفاده از «چک حامل» نزدیم می شویم!
طبق قانون اصلاح قانون صدور چک، بانک مرکزی و قوه قضاییه مکلف شده اند همکاری منظم و سیستماتیکی درخصوص اطلاعاتی که مربوط به صدور چک و مساله پرداخت و عدم پرداخت آن می شود، داشته باشند؛ به نحوی که بانک مرکزی اطلاعات مربوط به برگشت خوردن چک ها را در اختیار سامانه یکپارچه قوه قضاییه بگذارد و قوه قضاییه نیز اطلاعات مربوط به ورشکستگان را به بانک مرکزی اطلاع دهد.

۱۳۹۹/۰۷/۱۶
کارگر شهرداری آبیک ۴۰۰ میلیون چک حامل را به صاحبش برگرداند
کارگر شهرداری آبیک، چک ۴۰۰ میلیونی حامل را به صاحبش بازگرداند.

۱۳۹۹/۰۱/۱۶ / قانون چک / صدور چک در وجه حامل / بانک مرکزی
تغییر در قانون چک؛ صدور در وجه حامل و پشتنویسی ممنوع
بدیهی است چکهایی که تاریخ صدور آنها قبل از ۲۱ آذر ۹۹ باشد، تابع قانون زمان صدور هستند؛ اما در عین حال، این امر مستلزم آن است که بانک مرکزی سامانه و سیستمی را راهاندازی کند که انتقال چک بر اساس آن سیستم، باشد؛ ولی به هر حال یک بخشی نیز تغییر صدور و ظهرنویسی در وجه چک حامل باید رخ دهد و از نظر قانونی بعد از تاریخ ۲۱ آذر، چیزی به نام چک در وجه حامل نخواهیم داشت.

۱۳۹۸/۱۱/۲۵
نیروی دریایی آمریکا یک کشتی حامل موشک های ایرانی را متوقف کرد
نیروی دریایی ایالات متحده اعلام کرد که توانست یک کشتی کوچک حامل سلاح را در دریای عرب متوقف کند.
• برگشتی • بانک مرکزی ایران • بانک مرکزی • قالب • الزامات • صدور چک حامل • بانک • اقتصاد • چک • قوه قضائیه • قانون چک • فراهم • بریتانیا • چک کشیدن • قانون جدید چک • محبوب صادقی • نظام بانکی • صدور چک در وجه حامل • بانک مر کزی