جمعه, ۳ بهمن, ۱۳۹۹ / 22 January, 2021
گوشت ماهی
تولید گوشت خاویار گلستان سال آینده به ۲۰ تن می‌رسد
۱۳۹۹/۱۰/۲۱
تولید گوشت خاویار گلستان سال آینده به ۲۰ تن می‌رسد
گرگان- قدس علوی، مدیرکل شیلات گلستان گفت: تولید خاویار استان سال آینده به حداقل ۱.۵ تن و گوشت ماهیان مزارع پرورشی گلستان به بیش از ۲۰ تن می‌رسد.
تولید ۲۰۰ کیلوگرم خاویار در آذربایجان‌شرقی/ تولید ۲۰ تن گوشت ماهیان خاویاری
۱۳۹۹/۱۰/۰۴
تولید ۲۰۰ کیلوگرم خاویار در آذربایجان‌شرقی/ تولید ۲۰ تن گوشت ماهیان خاویاری
تبریز- مدیر شیلات و امور آبزیان جهادکشاورزی آذربایجان‌شرقی از تولید ۲۰۰ کیلوگرم خاویار در استان خبر داد.
پیش بینی تولید ۲۰ تن گوشت ماهیان خاویاری در آذربایجان شرقی
۱۳۹۹/۱۰/۰۳ / استانی-اقتصادی
پیش بینی تولید ۲۰ تن گوشت ماهیان خاویاری در آذربایجان شرقی
مدیر شیلات و امور آبزیان سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی گفت: پیش بینی می‌شود که امسال حدود ۲۰ تن گوشت ماهیان خاویاری تولید و به بازار مصرف استان عرضه شود.
مروارید سیاه خزر به بازارهای آلمان راه یافت
۱۳۹۹/۱۰/۰۱
مروارید سیاه خزر به بازارهای آلمان راه یافت
بابلسر- اسحقی، مدیرکل شیلات مازندران از صادرات ۱۵۴ کیلوگرم گوشت ماهیان خاویاری سال جاری به کشورهای مختلف از جمله آلمان خبر داد.
مازندران امسال نیم تن خاویار به اروپا و آسیا صادر کرد
۱۳۹۹/۰۹/۲۶ / توسعه صادرات / مازندران / سازمان شیلات ایران
مازندران امسال نیم تن خاویار به اروپا و آسیا صادر کرد
ساری - ایرنا - مدیرکل شیلات مازندران گفت که امسال تا پایان آبان ماه ۵۰۰ کیلوگرم خاویار پرورشی و ۷۰ تن گوشت ماهیان خاویاری از این استان به کشورهای اروپایی و آسیایی صادر شده است.
قزل آلا هم گران شد
۱۳۹۹/۰۹/۱۵ / گوشت ماهی / قزل آلا / گرانی
قزل آلا هم گران شد
مدیر عامل اتحادیه تعاونی‌های ماهیان سردآبی با اشاره به علل گرانی قیمت ماهی در بازار اظهار کرد: با افزایش ۱۰ هزار تومانی قیمت مرغ در هفته اخیر، قیمت ماهی بلافاصله بالا رفت و بار‌ها گفته‌ایم که بازار مرغ بر ماهی اثر گذار است.
تولید ۱۰ تن خاویار پرورشی در کشور
۱۳۹۹/۰۷/۱۵
تولید ۱۰ تن خاویار پرورشی در کشور
عبدالحی، معاون توسعه آبزی پروری سازمان شیلات ایران با اشاره به تولید ۲۵۰۰ تن گوشت ماهیان خاویاری و ۱۰ تن خاویار پرورشی در سال ۹۸ گفت: امسال جهش تولید در خاویار پرورشی را پیش بینی می کنیم.
طرز تهیه ناسی لماک، غذای ملی مالزی
۱۳۹۹/۰۷/۰۵ / ناسی لماک / غذای مالزی / سبک زندگی / پارسی خبر
طرز تهیه ناسی لماک، غذای ملی مالزی
ناسی لماک حاوی برنج و بسیار محبوب است که در برونئی، اندونزی، مالزی و سنگاپور یافت می‌شود. در واقع، غذای ملی مالزی است. معمولا به نام نسی لامک خوانده می‌شود و معروف به برنج نارگیلی می‌باشد. این بشقاب یکی از غذا‌های کتوژنیک است که گاهی اوقات برنج بدون هیچ چاشنی و یا همراه با یک تخم مرغ کوچک سرخ شده سرو میشود. به طور معمول شما همچنین می‌توانید بادام زمینی سرخ شده در روغن، ماهی کولی خشک، خیار، و دیگر اقلام ترشی را در آن بگنجانید. اگر شما می‌خواهید به صرفه‌تر باشد، به آن مرغ یا گوشت گاو سرخ شده اضافه کنید. مواد لازم برای ۲ وعده ناسی لماک مرغ سرخ شده ۲ ران مرغ بدون استخوان۱/۲ قاشق چایخوری. پودر کاری۱/۴ قاشق چایخوری. پودر زردچوبه۱/۲ قاشق چایخوری. آب آهک۱/۸ قاشق چایخوری. نمک۱/۲ قاشق چایخوری. روغن نارگیل ناسی …
توسعه پرورش ماهی در دستور کار/ تولید خاویار گلستان به ۳۰۰ تن می‌رسد
۱۳۹۹/۰۷/۰۱
توسعه پرورش ماهی در دستور کار/ تولید خاویار گلستان به ۳۰۰ تن می‌رسد
گرگان- قدس علوی، مدیرکل شیلات گلستان گفت: توسعه پرورش ماهی در دستور کار قرار دارد و با تکمیل و بهره‌برداری از مجتمع‌های در حال احداث تولید گوشت ماهیان خاویاری گلستان به چهار هزار تن و خاویار به ۳۰۰ تن می‌رسد.
تولید گوشت ماهی
۱۳۹۹/۰۶/۲۶
تولید گوشت ماهی
استان ایلام، یکی از قطب‌های پرورش ماهی است که با تولید سالانه بیش از ۱۰ هزار تن، نقش ویژه‌ای در تولید گوشت ماهی در کشور دارد.
ایران؛ رتبه نخست تولید ماهی قزل آلا در جهان
۱۳۹۹/۰۶/۲۵
ایران؛ رتبه نخست تولید ماهی قزل آلا در جهان
خون میرزایی، رئیس سازمان شیلات گفت: ایران در تولید ماهی قزل آلا رتبه اول دنیا، در تولید ماهی کپور رتبه پنجم، در تولید خاویار رتبه دوم و در تولید گوشت ماهی‌های خاویاری رتبه سوم دنیا را دارد.
ایران پس از چین در رتبه دوم تولید خاویار جهان قرار دارد
۱۳۹۹/۰۳/۲۸
ایران پس از چین در رتبه دوم تولید خاویار جهان قرار دارد
رئیس سازمان شیلات ایران گفت: در تولید خاویار رتبه دوم و در تولید گوشت ماهیان خاویاری رتبه سوم جهانی را داریم.
طرز تهیه برگر ماهی، یک شام لذیذ
۱۳۹۹/۰۳/۱۱ / برگر ماهی / ماهی / شام / پارسی خبر / سبک زندگی
طرز تهیه برگر ماهی، یک شام لذیذ
مهم ترین نکاتی که باید در پخت برگر در نظر داشت تهیه مواد لازم خوب و تازه است، باید حتی المقدرو از گوشت ماهی تازه استفاده نمائید. برگر ها هر چند نمی توانند به عنوان یک غذای کامل پر محتوا استفاده شوند، ولی می توان بسیاری از آن ها را به عنوان پیش غذا یا شامی سبک آماده نمود و از اعضای خانواده پذیرایی کرد. مواد لازم   فیله شیر ماهی بدون استخوان: ۵۰۰ گرمزیتون هسته گرفته: ۱۰۰ گرمسیر: ۲ حبهگوجه فرنگی: به مقدار لازمخیارشور: به مقدار لازمآبلیمو ترش یا نارنج: ۲ قاشق غذاخوری   مراحل پخت   مرحله ۱ابتدا فیله‌ی شیر ماهی را در روغن سرخ کنید.مرحله ۲بعد از سرد شدن به صورت ریز ریز خرد کنید.مرحله ۳داخل نان همبرگر بگذارید.مرحله ۴سپس زیتون هسته گرفته را روی آن بگذارید.مرحله ۵گوجه فرنگی و خیارشور را به صورت حلقه شده …
۱۳۹۹/۰۱/۳۰
طرز تهیه باقالی پلو با گردن رستورانی
باقالی پلو یکی از غذا‌های پر طرفدار و خوشمزه ایرانی است که اغلب با گوشت ماهیچه، مرغ و گردن تهیه میشود و طعم بسیار لذیذی دارد.
۱۳۹۹/۰۱/۱۶ / ویتامینa / کمبود ویتامین / پارسی خبر / ویتامین
ضرر‌های کمبود ویتامین A. چیست؟
مواد غذایی با منشاء حیوانی مانند جگر، تخم مرغ، شیر و … از منابع اصلی ویتامین آ. هستند. همچنین در غلات و گوشت ماهی نیز مقادیر کافی از ویتامین آ. وجود دارد.
۱۳۹۸/۱۱/۲۰
کشوری رها در بحران و اسیر بدهکاری
سمیرا  رحیمی _ روزنامه‌نگار اقتصاد در حال التیام یونان همواره بر خدمات، صنعت و کشاورزی متکی بوده‌است. بخش خدمات 83درصد، صنعت 13درصد و کشاورزی 4درصد از تولید ناخالص ملی این کشور را تشکیل می‌دهد. میزان تولید ناخالص داخلی یونان تا سال میلادی 2017در حدود 200میلیارد دلار و صادرات این کشور تا سال 2018بالغ بر 30میلیارد دلار برآورد شده‌است. اصلی‌ترین اقلام صادراتی این کشور را نیز نفت پالایش شده، داروهای بسته‌بندی شده، صفحات آلومینیومی، گوشت ماهی و روغن زیتون تشکیل می‌دهد. این کشور همچنین نفت‌خام، …
۱۳۹۸/۱۰/۱۵
نقش ویتامین «د» در پیشگیری از ابتلا به عفونت
پژوهشگران دانشگاه ایالتی اورگن آمریکا در مطالعه اخیرشان اظهار کرده‌اند ویتامین «د» می‌تواند توانایی سیستم ایمنی بدن در جلوگیری از ابتلا به عفونت‌ها را افزایش دهد.به گزارش ایسنا و به نقل از مدیکال اکسپرس، محققان دانشگاه ایالتی اورگن در مطالعه اخیرشان دریافته‌اند ویتامین «د» نقش مهمی در پیشگیری از ابتلا به عفونت دارد و در آزمایشات دریافته‌اند استفاده از ویتامین «د» می‌تواند تعداد باکتری‌های ایجاد کننده بیماری در زخم‌های پوستی را به طرز چشمگیری کاهش دهد.ویتامین «د» را که کلسیفرول می‌نامند، یکی از ویتامین‌های لازم برای بدن و از ویتامین‌های محلول در چربی است‌ که به رشد و استحکام استخوان‌ها از طریق کنترل تعادل کلسیم و فسفر کمک می‌کند. این ویتامین با ایجاد افزایش جذب فسفر و کلسیم از روده‌ها و کاهش دفع …
۱۳۹۸-۰۶-۲۶ / راهنمای خرید / قیمت ماهی / قیمت گوشت
چرا ایرانی‌ها ناگهان به خرید ماهی‌ علاقمند شده‌اند؟
مصرف ماهی در بین ایرانی‌ها نسبت به سال گذشته بیشتر شده است؛ آمار‌ها نشان می‌دهند سرانه مصرف ماهی از میانگین ۱۱کیلو و ۲۰۰گرم رشد کرده و به ۱۲کیلوگرم رسیده. با این حال هنوز فاصله تا میانگین جهانی زیاد است، چرا که میانگین مصرف ماهی در جهان ۲۰ کیلوگرم در‌سال است و در کشور‌های توسعه یافته این رقم حتی به ۲۲ کیلوگرم در سال هم می‌رسد. اگر چه می‌توان فرهنگسازی را در استقبال ایرانی‌ها از گوشت ماهی موثر دانست، اما شاید بتوان افزایش مصرف ماهی را به تغییرات قیمت گوشت قرمز هم مرتبط دانست.
۱۳۹۸/۰۴/۳۰ / کرمان / ایرنا / کشاورزی
۱۸ تن گوشت ماهی قزل آلا در شهربابک تولید می شود
کرمان - ایرنا - شهرستان شهربابک یکی از قطب های تولید ماهی قزل آلا در استان کرمان به شمار می رود به طوری که سالانه ۱۸ تن گوشت ماهی قزل آلا در این شهرستان تولید می شود.
۱۳۹۸/۰۴/۲۹
تکنیک ارتقای کیفیت پخت ماهی با نمک
سرآشپزهای ژاپنی که در درست کردن سوشی و پخت انواع ماهی بسیار ماهرند، یکی ترفندهای سرآشپزهای سوشی برای بهتر کردن بافت، رنگ و طعم گوشت ماهی خواباندن ماهی در نمک به روشی خاص است. در این ویدیو این تکنیک خاص را فرا خواهید گرفت.
۱۳۹۸/۰۳/۲۱
چگونه ماهی را تازه نگه داریم تا فاسد نشود؟
گوشت ماهی بسیار خوشمزه و سالم است ولی به دلیل طبیعت خاص شکار و نگهداری ماهی تازه نگه داشتن آن کاری سخت است که نیاز به احتیاط و دقت بسیاری دارد. باکتری‌هایی که روی پوست و در دل و روده ماهی زندگی می‌کنند پس از مرگ ماهی به سرعت وارد عمل شده و فرآیند فاسد کردن آن را شروع می‌کنند. در این ویدیو که به سفارش سازمان شیلات کانادا ساخته شده است توضیح داده می‌شود که چگونه و از طریق چه اقداماتی می‌توان احتمال و شدت فساد ماهی را به حداقل رساند.
۱۳۹۸/۰۲/۱۵
دلایل افزایش قیمت کنسرو ماهی
شفقنا اقتصادی_ دبیر کانون انجمن‌های صنایع غذایی با اشاره به خارج شدن گوشت ماهی تن از فهرست کالاهایی که ارز دولتی به آنها تعلق می‌گیرد، گفت: در حال حاضر قیمت هر کیلوگرم ماهی تن از ۱۰ هزار به ۲۰ هزار تومان افزایش یافته است. به گزارش شفقنا اقتصادی، کاوه زرگران در مورد دلایل افزایش قیمت […]
۱۳۹۸/۰۲/۱۵
چرا تن ماهی گران و کمیاب شد؟
دبیر کانون انجمن‌های صنایع غذایی با اشاره به خارج شدن گوشت ماهی تن از فهرست کالا‌هایی که ارز دولتی به آن‌ها تعلق می‌گیرد، گفت: در حال حاضر قیمت هر کیلوگرم ماهی تن از ۱۰ هزار به ۲۰ هزار تومان افزایش یافته است.
۱۳۹۸/۰۲/۱۰
مرکز فرآوری ماهیان خاویاری در استهبان مجوز فعالیت گرفت
شیراز- ایرنا- مدیر جهاد کشاورزی استهبان اعلام کرد: مجوز راه اندازی یک مرکز استحصال فیله و گوشت ماهیان خاویاری به ظرفیت 50 تن و همچنین فرآوری خاویار به ظرفیت 3 تن در این شهرستان صادر شده است.
۱۳۹۸/۰۲/۰۱
معرفی استارتاپ‌های متحول‌کننده صنعت غذا
​اقتصاد نیوز:ساخت گوشت ماهی در آزمایشگاه، همبرگرهای گیاهی، افزایش عمر میوه‌ها و برچسب‌های هوشمند سنجش تازگی غذا، تعدادی از ایده‌های جالب و متحول‌کننده‌ی صنعت غذا هستند.
 •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •