جمعه, ۱۴ آذر, ۱۳۹۹ / 4 December, 2020
صنایع غذایی
نخستین رئیس دانشگاه تهران پس از انقلاب درگذشت
۲۷ ساعت قبل
نخستین رئیس دانشگاه تهران پس از انقلاب درگذشت
محمد ملکی، اولین رئیس دانشگاه تهران پس از پیروزی انقلاب اسلامی در سن ۷۸ سالگی در تهران درگذشت. به گزارش ایسنا، این استاد فقید که از فارغ‌التحصیلان دانشکده دامپزشکی دانشگاه تهران و از صاحب‌نظران حوزه بهداشت و صنایع غذایی بود، علاوه بر آموزش و تربیت دانشجویان و تألیف آثار علمی، ریاست دانشگاه تهران را نیز بر عهده داشت. در پی درگذشت محمد ملکی، هیات رئیسه دانشگاه تهران در پیامی درگذشت این استاد فرهیخته را به خانواده سوگوار وی، دانشجویان، استادان و همکاران این استاد تسلیت گفت.
۲۷ ساعت قبل
استاد محمد ملکی درگذشت
نخستین رئیس دانشگاه تهران پس از انقلاب اسلامی، شامگاه یازدهم آذرماه دار فانی را وداع گفت. به گزارش روابط عمومی دانشگاه تهران، دکتر محمد ملکی شبانگاه ۱۱ آذرماه  در ۸۷ سالگی دار فانی را وداع گفت. وی دیروز در قطعه ۱۴ بهشت زهرا به خاک سپرده شد. محمد ملکی، بیستم تیر ماه سال ۱۳۱۲ در تهران به دنیا آمد. تحصیلات ابتدایی ومتوسطه را در تجریش و دارالفنون گذراند. سپس در دانشکده دامپزشکی دانشگاه تهران ادامه تحصیل داد و در سال ۱۳۴۰ در رشته بهداشت و صنایع غذایی فارغ‌التحصیل شد. وی پس از فارغ‌التحصیلی به تدریس در دانشگاه تهران مشغول شد و دوره‌های تخصصی این رشته را در اتریش و انگلیس گذراند. ملکی پس از پیروزی انقلاب در سال ۱۳۵۷ به ریاست دانشگاه تهران منصوب شده بود.
بهبود مناسبات تجاری ایران و روسیه از کانال سامارا و ساراتف
۳۳ ساعت قبل
بهبود مناسبات تجاری ایران و روسیه از کانال سامارا و ساراتف
در وبینار تجارت محصولات کشاورزی و صنایع غذایی ایران و روسیه، فعالان اقتصادی دو کشور در بستر فراهم شده در فضای مجازی با یکدیگر به گفت‌وگو و مذاکره برای توسعه روابط تجاری پرداختند.
سرپرست انستیتو تحقیقات تغذیه‌‌ای و صنایع غذایی کشور منصوب شد
۳۴ ساعت قبل / دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی
سرپرست انستیتو تحقیقات تغذیه‌‌ای و صنایع غذایی کشور منصوب شد
رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی طی حکمی دکتر سید امیرمحمد مرتضویان را به عنوان سرپرست انستیتو تحقیقات تغذیه‌‌ای و صنایع غذایی کشور و سرپرست دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی این دانشگاه منصوب کرد.
7
۳ روز قبل / شرکت های دانش بنیان
7 "شتاب‌دهنده" در حوزه زراعت و صنایع غذایی ایجاد شد
تاکنون 2 شتاب دهنده در حوزه زراعت و 5 شتاب دهنده در حوزه صنایع غذایی ایجاد شده است؛ این شتاب‌دهنده‌ها از حمایت‌های ستاد توسعه زیست‌فناوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری برخوردارند.
ایجاد اختلال در "بلوغ جنسی" به دلیل تغذیه نامناسب!
۳ روز قبل / تغذیه سالم / بهداشت و درمان / گروه سنی نوجوان
ایجاد اختلال در "بلوغ جنسی" به دلیل تغذیه نامناسب!
سرپرست انستیتو تحقیقات تغذیه‌‌ای و صنایع غذایی کشور ضمن تشریح نکات تغذیه‌‌ای کلیدی در دوران بلوغ هشدار داد: مصرف ناکافی مواد مغذی مورد نیاز در این دوران می‌‌تواند منجر به تأخیر در روند "بلوغ جنسی" شود.
شیوع بالای سوءتغذیه در بیماران بستری/ چرایی عدم بکارگیری متخصصین تغذیه در پیشگیری و درمان کرونا
۳ روز قبل / بیمارستان / ویروس کرونا / بهداشت و درمان / وزارت بهداشت / تغذیه سالم
شیوع بالای سوءتغذیه در بیماران بستری/ چرایی عدم بکارگیری متخصصین تغذیه در پیشگیری و درمان کرونا
رئیس انستیتو تحقیقات تغذیه‌‌ای و صنایع غذایی کشور ضمن اشاره به توصیه‌‌های تغذیه‌‌ای در ایام کرونا از عدم بکارگیری کارشناسان تغذیه در امر پیشگیری و درمان بیماران کرونایی انتقاد کرد و گفت: شیوع سوءتغذیه در بدو پذیرش در بیمارستان‌‌ها بالاست.
۲۵ درصد رشد قدی افراد در دوران نوجوانی است
۳ روز قبل
۲۵ درصد رشد قدی افراد در دوران نوجوانی است
سرپرست انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور گفت: حدود ۲۵ درصد ااز رشد قدی افراد بزرگسال در دوران نوجوانی است.
والدین به تغذیه کودکان ۶ تا ۱۲ ساله توجه کنند
۳ روز قبل / تغذیه / جلال الدین میرزای رزاز / سوء تغذیه کودکان
والدین به تغذیه کودکان ۶ تا ۱۲ ساله توجه کنند
سرپرست انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور، گفت: غذای دریافتی کودکان در سنین ۶ تا ۱۲ سال بهتر است طوری تنظیم شود که رشد و نمو آنها مطلوب باشد و از چاقی پیشگیری کند.
سهمیه مواد اولیه صنایع البرز باید بیشتر از نیاز استان باشد
۴ روز قبل
سهمیه مواد اولیه صنایع البرز باید بیشتر از نیاز استان باشد
کرج- رئیس اتاق بازرگانی البرز با اشاره به سهم البرز در تامین نیازهای کشور به ویژه در زمینه صنایع غذایی گفت: سهمیه مواد اولیه صنایع استان را باید فراتر از جمعیت استان تعیین کنند.
یک سال حبس برای مدیر واحد صنایع غذایی آلاینده در بهارستان
۴ روز قبل / سازمان محیط زیست
یک سال حبس برای مدیر واحد صنایع غذایی آلاینده در بهارستان
فاضلی از صدور حکم یک سال حبس برای یک واحد آلاینده تولید فرآورده‌های لبنی در شهرستان بهارستان خبر داد.
فولاد آلیاژی و پرکاربردترین آن
۴ روز قبل / تولید فولاد / فولاد / فولاد آلیاژی
فولاد آلیاژی و پرکاربردترین آن
فولادهای آلیاژی امروزه به شدت در صنایع مختلف از جمله صنایع قالب‌سازی و خودرو و ماشین‌سازی تا صنایع غذایی و تولید ظروف آشپزخانه کاربرد دارد. کاربرد فولادها گسترده و متنوع است و انتخاب فولاد مناسب جهت استفاده در یک صنعت کار ساده‌ای نیست. نوشته فولاد آلیاژی و پرکاربردترین آن اولین بار در تجارت‌نیوز پدیدار شد.
شیوع ۵۰ تا ۶۰ درصدی سوءتغذیه‌‌ بین بیماران بستری در بیمارستان
۱۳۹۹/۰۹/۰۵ / تغذیه سالم / بهداشت و درمان / وزارت بهداشت / ویروس کرونا
شیوع ۵۰ تا ۶۰ درصدی سوءتغذیه‌‌ بین بیماران بستری در بیمارستان
رئیس انستیتو تحقیقات تغذیه‌‌ای و صنایع غذایی کشور با بیان این‌‌که یافته‌‌های مطالعات، بیانگر شیوع بالای سوء تغذیه در بدو پذیرش در بیمارستان‌‌هاست، شیوع سوءتغذیه در بیماران بستری را ۵۰ تا ۶۰ درصد اعلام کرد.
برگزاری کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران در دانشگاه کشاورزی خوزستان
۱۳۹۹/۰۹/۰۳ / استانی-علمی و آموزشی / علمی و آموزشی-خوزستان / صنایع غذایی
برگزاری کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران در دانشگاه کشاورزی خوزستان
بیست‌وهفتمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران، بهمن‌ماه در دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی خوزستان برگزار می‌شود.
با این روش بدون ماسک به جنگ کرونا بروید
۱۳۹۹/۰۹/۰۲ / انگلیس / جنگ / صنایع غذایی / ماسک / ویروس
با این روش بدون ماسک به جنگ کرونا بروید
اقتصاد نیوز : دانشمندان انگلیسی موفق به کشف یک اسپری بینی شده اند که تا ۴۸ ساعت ویروس کرونا را سرکوب می کند.
ساخت اسپری بینی برای مقابله با کرونا
۱۳۹۹/۰۹/۰۱ / انگلیس / بدن انسان / دارو / ساعت کار / صنایع غذایی
ساخت اسپری بینی برای مقابله با کرونا
اقتصادنیوز :دانشمندان انگلیسی اعلام کردند که فرمول اسپری بینی برای مقابله با کرونا را یافتند.
۱۳۹۹/۰۹/۰۱
تعطیلی پالایشگاه‌های غلات
چالش‌های تامین مواد اولیه مورد نیاز در صنایع غذایی و دارویی در کشور روزبه‌روز درحال گسترش است. در تازه‌ترین اخبار مشکلات تایم مواد اولیه مورد نیاز برای پالایشگاه‌های غلات در کشور باعث شده تا برخی از مهم‌ترین این پالایشگاه‌ها تعطیل و خطر بیکاری در این پالایشگاه‌ها تقویت شود. این در شرایطی است که محصولات تولیدی این پالایشگاه‌ها علاوه بر صنعت غذا درحوزه صنعت دارو نیز مورد مصرف دارند، تاجایی که براساس نامه انجمن تولیدکنندگان اتانول به معاونت وزارت جهاد کشاورزی، عدم تامین به موقع شربت گلوکز که نقش مهمی در تولید اتانول مورد نیاز در کشور دارد و ماده اولیه تولید مایع ضدعفونی است باعث بروز نگرانی‌هایی در شرایط کنونی شیوع ویروس کرونا شده است.
تلاش بی‌نتیجه کارگران صنایع غذایی «رُزبشار»  برای بازگشایی کارخانه/ مسئولان کمک کنند
۱۳۹۹/۰۸/۳۰
تلاش بی‌نتیجه کارگران صنایع غذایی «رُزبشار» برای بازگشایی کارخانه/ مسئولان کمک کنند
ایلنا: کارگران کارخانه تعطیل شده صنایع غذایی «رُزبشار» از ادامه بیکاری خود پس از ۸ سال کار خبر دادند و گفتند: تلاش کارفرما برای بازگشایی این واحد که از سال ۹۱ به دلایل نامعلومی تعطیل اعلام شده، بی‌نتیجه مانده است.
خرید دستگاه تقطیر یا عرقگیر گیاهی در صنعت
۱۳۹۹/۰۸/۲۹ / تجهیزات صنعتی / دستگاه تقطیر
خرید دستگاه تقطیر یا عرقگیر گیاهی در صنعت
در سال‌های اخیر سایت‌های خرید و فروش آنلاین تجهیزات صنعتی برای ایجاد سهولت بیشتر در خرید و فروش تجهیزات صنعتی ایجاد گردیده است. سایت ویترین نت یک از پلتفرم‌های ایرانی پیشرو در زمینه واسطه‌گری خرید و فروش تجهیزات صنعتی، تجیهزات صنایع غذایی و دستگاه‌ تقطیر است که با ایجاد یک بازار اینترنتی خرید و فروش تجهیزات و دستگاه‌های صنعتی تسهیلاتی را برای خریداران و فروشندگان تجهیزات صنعتی ایجاد کرده است. نوشته خرید دستگاه تقطیر یا عرقگیر گیاهی در صنعت اولین بار در تجارت‌نیوز پدیدار شد.
بایدها و نبایدهای خرید دستگاه شیرینگ تونلی
۱۳۹۹/۰۸/۲۸ / خدمات پس از فروش / زندگی روزمره / سرمایه / صنایع غذایی / وزن
بایدها و نبایدهای خرید دستگاه شیرینگ تونلی
ایلنا: دستگاه شیرینگ تونلی از جدیدترین میراث‌داران دنیای بسته‌بندی است که زندگی روزمره‌ی همه‌ی انسان‌ها به آن گره خورده است. بسته‌بندی محصولات غذایی، بطری‌ها، کنسروها، کاغذ، وسایل برقی و مبلمان، نمونه‌هایی از کاربرد دستگاه تونل شیرینگ هستند و تقریبا هیچ کالایی وجود ندارد که نتوان با دستگاه شیرینگ آن را بسته‌بندی کرد.
کارگاه «فرمولاسیون محصولات غذایی» برگزار می شود
۱۳۹۹/۰۸/۲۸ / باشگاه دانشجویان ایسنا / انجمن علمی های صنایع غذایی دانشگاه های کشور / فرمولاسیون محصولات غذایی
کارگاه «فرمولاسیون محصولات غذایی» برگزار می شود
انجمن علمی های صنایع غذایی دانشگاه های کشور کارگاه «فرمولاسیون محصولات غذایی» را برگزار می کنند.
پری بیوتیک از صنایع غذایی تا صنایع آرایشی بهداشتی
۱۳۹۹/۰۸/۲۸
پری بیوتیک از صنایع غذایی تا صنایع آرایشی بهداشتی
پری بیوتیک ها در واقع نوعی پلی ساکارید هستند که بدن انسان قادر به هضم آن نمی باشد ولیکن به عنوان ماده مغذی، مورد استفاده پروبیوتیک های موجود در بدن که میکروارگانیسم های زنده بسیار کوچک شامل باکتری های مفید هستند، قرار می گیرند.
له شدن تولید کننده و بیکاری ۲۰ کارگر بخاطر لج بازی!
۱۳۹۹/۰۸/۲۸ / استانی-اقتصادی / کهگیلویه و بویراحمد / واحد صنعتی / تعزیرات حکومتی / صنعت، معدن و تجارت / معاونت غذا و دارو / تولیدکننده / فعال اقتصادی
له شدن تولید کننده و بیکاری ۲۰ کارگر بخاطر لج بازی!
در پی تعطیلی شرکت صنایع غذایی رُزبشار(با نام تجاری بامس) یاسوج در استان کهگیلویه و بویراحمد، ۲۰ کارگر بیکار شدند.
نکات مهم در تغذیه کودکان
۱۳۹۹/۰۸/۲۸
نکات مهم در تغذیه کودکان
سرپرست انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور اعلام کرد: نکته مهم در تغذیه کودکان این است که اگر آن ها از یک رژیم متعادل پیروی کنند که شامل همه گروه های غذایی توصیه شده باشد، باعث می شود انرژی لازم برای فعالیت جسمی آن ها تامین شود که برای رشد و سلامت روان آن ها و همچنین کنترل وزن آن ها مهم است و از طرفی نیازی به مصرف مکمل های ویتامین و مواد معدنی نخواهند داشت.
تغذیه کودکان تا ۵ سالگی باید چگونه باشد
۱۳۹۹/۰۸/۲۷
تغذیه کودکان تا ۵ سالگی باید چگونه باشد
سرپرست انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور، گفت: تغذیه کودک باید جوابگوی نیاز او به انرژی و پروتئین، اسیدهای چرب ضروری، فیبرها، ویتامین ها و مواد معدنی باشد.
تولید رنگدانه‌های خوراکی با منشاء گیاهی در کشور
۱۳۹۹/۰۸/۲۷ / گیاهان دارویی / شرکت های دانش بنیان
تولید رنگدانه‌های خوراکی با منشاء گیاهی در کشور
یکی از شرکت‌های دانش بنیان با استحصال رنگ‌های خوراکی طبیعی از زردچوبه، گیاه آناتو و چغندر، گلرنگ و گوجه فرنگی موفق به تولید رنگ‌های طبیعی خوراکی برای صنایع غذایی، آرایشی و بهداشتی و دارویی شده است.
۱۰ درصد نیاز روغن صنایع مازندران تامین شده است
۱۳۹۹/۰۸/۲۶
۱۰ درصد نیاز روغن صنایع مازندران تامین شده است
ساری- مهدی زاده، دبیر انجمن صنایع غذایی مازندران گفت: ۱۰ درصد نیاز روغن صنایع غذایی و دارویی استان تامین شده درحالی که نیاز واقعی پنج هزار تن است.
انستیتو تحقیقات تغذیه‌ای در سازمان ملی یونسکو ثبت شد
۱۳۹۹/۰۸/۲۵ / انستیتو تحقیقات تغذیه‌ای و صنایع غذایی / یونسکو
انستیتو تحقیقات تغذیه‌ای در سازمان ملی یونسکو ثبت شد
رییس انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور، گفت: پس از اقدامات و ارتباطات لازم و بررسی‌های بعمل آمده با توجه به سوابق انستیتو تحقیقات تغذیه‌ای و صنایع غذایی کشور، این مرکز در سازمان ملی یونسکو به عنوان قدیمی ترین نهاد آموزشی و پژوهشی در حوزه غذا و تغذیه در کشور ثبت شد.
دانشگاه علوم کشاورزی خوزستان؛ میزبان بزرگترین رخداد علمی کشور در حوزه صنایع غذایی
۱۳۹۹/۰۸/۲۴ / دانشگاه علوم کشاورزی خوزستان / صنایع غذایی
دانشگاه علوم کشاورزی خوزستان؛ میزبان بزرگترین رخداد علمی کشور در حوزه صنایع غذایی
بیست و هفتمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران به عنوان بزرگترین رخداد علمی در حوزه صنایع غذایی کشور در روزهای ۱۴ و ۱۵ بهمن ماه سال جاری توسط انجمن متخصصان علوم و صنایع غذایی ایران در دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی خوزستان برگزار خواهد شد.
در مورد گیاه لوفا چه می دانید؟
۱۳۹۹/۰۸/۲۲
در مورد گیاه لوفا چه می دانید؟
گیاه دارویی لوفا، گیاهی است بومی آمریکای جنوبی و آسیای جنوب شرقی است و هم خانواده خیار و کدو می‌باشد.  از میوه، بذر و گل این گیاه در موارد مختلف از جمله صنایع غذایی، آرایشی، بهداشتی و داروسازی استفاده می‌شود. 
تامین قطعات یدکی خطوط تولید دشوار شده است/ کاهش خرید کالاهای ایرانی از سوی عراقی ها
۱۳۹۹/۰۸/۲۱
تامین قطعات یدکی خطوط تولید دشوار شده است/ کاهش خرید کالاهای ایرانی از سوی عراقی ها
کرج- عضو هیئت رئیسه اتاق بازرگانی البرز گفت: محدودیت دسترسی به قطعات یدکی خطوط تولید و دشواری های اداری صادرات به عراق و افغانستان از مهم ترین موانع جهش تولید و صادرات صنایع غذایی استان البرز به شمار می آید.
حذف معافیت های مالیاتی آسیب جدی به بخش کشاورزی می زند
۱۳۹۹/۰۸/۱۹
حذف معافیت های مالیاتی آسیب جدی به بخش کشاورزی می زند
شریعتی مقدم، رئیس کمیسیون کشاورزی و صنایع غذایی اتاق ایران گفت: در حال حاضر حذف معافیت های مالیاتی از بخش کشاورزی نه تنها کمکی نمی‌کند بلکه آسیب های جدی به این بخش و کل جامعه خواهد زد.
دارویی که عامل تخریب استخوان‌ها است
۱۳۹۹/۰۸/۱۹
دارویی که عامل تخریب استخوان‌ها است
استادیار گروه تحقیقات تغذیه صنایع غذایی کشور، گفت: تجربه نشان داده عادات غذایی همراه با کاهش دریافت کلسیم به مدت طولانی، منجر به کاهش تراکم استخوان شده و ریسک شکستگی استخوان را بالا می برد.
مزرعه اردک در چین
۱۳۹۹/۰۸/۱۹ / چین / اقتصاد چین / صنایع غذایی / صنعت گردشگری چین / صادرات چین
مزرعه اردک در چین
اردک پکینگ از حدود سیصد سال پیش در چین پرورش ‌یافته است و در حدود صد سال پیش به وارد آمریکا شده و سپس پرورش آن در اروپا رواج یافته است.این نژاد اکنون یکی از محبوب‌ترین‌ نژادها در مزارع صنعتی است. بسیاری دیگر از انواع اردک‌های پکن، از جمله جوجه‌های گوشتی هستند. اردک پکن از معروف‌ترین نژادهای گوشتی است که منشأ آن چین و در اوایل سلسله مینگ (۱۶۴۴ - ۱۳۶۴) می‌باشد. این نژاد در سال ۱۸۷۳ و چند سال بعد به ترتیب به آمریکا و اروپا وارد شد و به فراوان‌ترین نژاد در اکثر نقاط دنیا تبدیل شد. در چین تولید آن اغلب با صنعت پرورش ماهی همراه است اما در شهرهای بزرگ با توجه به نیاز جمعیت، پرورش اردک به صورت رو به رشد و متراکم انجام می‌شود.
کورتون ها عامل تخریب استخوان ها/عوارض کمبود کلسیم در بدن
۱۳۹۹/۰۸/۱۹ / پوکی استخوان / انستیتو تغذیه و تحقیقات صنایع غذایی / تغذیه
کورتون ها عامل تخریب استخوان ها/عوارض کمبود کلسیم در بدن
استادیار گروه تحقیقات تغذیه صنایع غذایی کشور، گفت: تجربه نشان داده عادات غذایی همراه با کاهش دریافت کلسیم به مدت طولانی، منجر به کاهش تراکم استخوان شده و ریسک شکستگی استخوان را بالا می برد.
غذاهایی که انتظار ندارید پر از قند و چاق‌کننده باشند
۱۳۹۹/۰۸/۱۹ / سلامت / قند / چاقی / مواد غذایی / صنایع غذایی
غذاهایی که انتظار ندارید پر از قند و چاق‌کننده باشند
ایرنا نوشت: نام بسیاری از مواد غذایی مانند کیک و شکلات با قند گره خورده است اما برخی از این خوراکی‌ها که بخشی از رژیم روزانه بسیاری از افراد را شکل می‌دهند، قندهای نهفته بسیار زیادی در خوود جای داده‌اند که شما حتی باور هم نمی‌کنید.
ترشی بخریم یا درست کنیم؟
۱۳۹۹/۰۸/۱۹
ترشی بخریم یا درست کنیم؟
در زمینه ترشی برند فراوان است، هم شرکت‌های صاحب نام و معروف صنایع غذایی ترشیجات تولید می‌کنند و هم کم نام و نشان‌ها اما همانطور که انتظار می‌رود بازار دست دو، سه برند خاص است. بیش از 10شرکت صنایع غذایی معروف یا شناخته شده در زمینه تولید ترشی و دیگر محصولاتی که در این رده قرار می‌گیرند مثل شورها، سس‌ها و انواع دیگر چاشنی و البته مرباهای مختلف فعالیت می‌کنند. قدیمی‌ترها مثل مهرام، مجید، بیژن، کامبیز، اروم آدا و بدر در سال‌های اخیر کم کم جا را برای جدیدترهایی مثل اصالت و پسند و برتر باز کرده‌اند اما …
از فعال سازی ۵۲ واحد راکد تا هدایت برندهای صنایع غذایی به شهرک صنعتی فیروزکوه
۱۳۹۹/۰۸/۱۸
از فعال سازی ۵۲ واحد راکد تا هدایت برندهای صنایع غذایی به شهرک صنعتی فیروزکوه
فیروزکوه- جلسه رفع مشکلات شهرک های صنعتی فیروزکوه و دماوند برگزار شد و از موارد مطروحه در این جلسه فعال سازی ۵۲ واحد راکد تاپایان سال جاری و هدایت برندهای صنایع غذایی به شهرک صنعتی فیروزکوه بود.
نکات تغذیه‌ای‌ کاربردی برای شروع "تغذیه تکمیلی شیرخواران"
۱۳۹۹/۰۸/۱۸ / بهداشت و درمان / تغذیه سالم
نکات تغذیه‌ای‌ کاربردی برای شروع "تغذیه تکمیلی شیرخواران"
سرپرست انستیتو تحقیقات تغذیه‌ای و صنایع غذایی کشور به ارائه نکاتی مفید و کاربردی برای شروع تغذیه تکمیلی در کودکان بالای ۶ ماه پرداخت.
۳۰ هزارتن روغن خوراکی در سه روز گذشته توزیع شد
۱۳۹۹/۰۸/۱۸ / وزارت جهاد کشاورزی / روغن سرخ کردنی / رونق تولید / بندرامام خمینی / جهش تولید / دانه روغنی / شرکت مادر تخصصی بازرگانی دولتی ایران
۳۰ هزارتن روغن خوراکی در سه روز گذشته توزیع شد
تهران - ایرنا - سخنگوی شرکت بازرگانی دولتی ایران اعلام‌کرد: طی سه روز اخیر ۳۰ هزار تن روغن خوراکی توسط این شرکت در بین اصناف، بازاریان و همچنین صنایع غذایی و کارخانجات توزیع شد.
عرضه جاذب و حسگری برای جداسازی و شناسایی یک رنگزا از پساب صنایع غذایی و دارویی
۱۳۹۹/۰۸/۱۸ / پساب رنگزا / دانشگاه امیرکبیر
عرضه جاذب و حسگری برای جداسازی و شناسایی یک رنگزا از پساب صنایع غذایی و دارویی
محققان دانشگاه صنعتی امیرکبیر جاذبی پلیمری را طراحی کردند که به واسطه آن می‌توان نوعی پساب‌های رنگزا را که مقادیر بیش از حد مجاز آن سبب بروز مشکلات حساسیتی و بیش فعالی خصوصا در کودکان می‌شود، تصفیه کرد و از آن نیز حسگری را برای شناسایی این ماده رنگزا تهیه کردند.
۱۳۹۹/۰۸/۱۷
۱۲ نکته تغذیه ای برای ۶ ماهگی دوم نوزاد
سرپرست انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور، گفت: بعد از ۶ ماهگی نیازهای غذایی شیرخوار فقط با شیر برآورده نمی شود بلکه باید غذای کمکی را نیز برای نوزاد شروع کرد.
تعطیلی کارخانه اسید سیتریک جوین به دلیل واردات بی رویه
۱۳۹۹/۰۸/۱۷
تعطیلی کارخانه اسید سیتریک جوین به دلیل واردات بی رویه
ظرفیت تولید کارخانه اسید سیتریک جوین حدود ۲۰ هزار تن در سال است که ۷۵ درصد آن در صنایع غذایی و ۲۰ درصد آن در صنایع دارویی و شیمیایی استفاده می شود. این روز ها واردات بی رویه باعث تعطیلی این مرکز تولیدی شده است.
دستیابی به فناوری تولید نانو دارو برای درمان تومور مغزی در مشهد
۱۳۹۹/۰۸/۱۷ / وزارت علوم تحقیقات و فناوری / سلامت / مشهد / فناوری نانو / پژوهشکده علوم و صنایع غذایی
دستیابی به فناوری تولید نانو دارو برای درمان تومور مغزی در مشهد
مشهد- ایرنا- رییس مؤسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی از دستیابی به فناوری تولید نانو دارو برای درمان تومور مغزی با استفاده از ترکیبات طبیعی خبر داد.
طراحی نانو دارو جهت درمان تومور مغزی با استفاده از ترکیبات زردچوبه 
۱۳۹۹/۰۸/۱۷ / کورکومین / نانوحامل / زردچوبه
طراحی نانو دارو جهت درمان تومور مغزی با استفاده از ترکیبات زردچوبه 
رئیس مؤسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی از دستیابی به فناوری تولید نانو دارو جهت درمان تومور مغزی با استفاده از کورکومین خبر داد.
کاربرد نرم‌افزار کتیا در کشاورزی
۱۳۹۹/۰۸/۱۳ / باشگاه دانشجویان ایسنا / اتحادیه انجمن‌های علمی دانشجویی مکانیک بیوسیستم و مکانیزاسیون و ماشین‌های صنایع غذایی / نرم‌افزار کتیا / کشاورزی
کاربرد نرم‌افزار کتیا در کشاورزی
اتحادیه انجمن‌های علمی دانشجویی مکانیک بیوسیستم و مکانیزاسیون و ماشین‌های صنایع غذایی کارگاه آموزش مجازی نرم‌افزار کتیا (CATIA) در کشاورزی را برگزار می‌کند.
شروط نمایندگان مدیران مسوول در هیات نظارت
۱۳۹۹/۰۸/۱۳ / حقوق / رسانه / شاخص / صنایع غذایی / مطبوعات
شروط نمایندگان مدیران مسوول در هیات نظارت
اقتصادنیوز : نشست کارگروه حکمیت نمایندگان تشکل‌های صنفی مطبوعات و رسانه‌ها برای انتخاب کاندیدای اصلح برگزار شد.
صنایع غذایی گل‌ها کامل‌ترین سبد محصولات غذایی کشور را دارد
۱۳۹۹/۰۸/۱۲
صنایع غذایی گل‌ها کامل‌ترین سبد محصولات غذایی کشور را دارد
ریاست هیات مدیره تعاونی تولید کنندگان محصولات غذایی گفت: صنایع غذایی گل‌ها یکی از کامل‌ترین و پر تنوع‌ترین سبد محصولات غذایی خانوار را در کشور دارد. بیش از 300 نوع محصول از انواع ادویه‌جات و چاشنی‌ها گرفته تا انواع حبوبات، غلات، آردها، غذاهای نیمه آماده، پودر کیک و ژله ، قهوه، کاکائو، کافی میکس و کنسروها در سبد غذایی گل‌ها وجود دارد.
خط تولید شرکت صنایع غذایی مینوی شرق در زاهدان افتتاح شد
۱۳۹۹/۰۸/۱۱ / امام جمعه زاهدان / سیستان و بلوچستان
خط تولید شرکت صنایع غذایی مینوی شرق در زاهدان افتتاح شد
خط تولید جدید شرکت صنایع غذایی مینوی شرق در زاهدان با حضور نماینده ولی فقیه در استان افتتاح شد.
علل سوءتغذیه شیرخواران در سال اول زندگی چیست؟
۱۳۹۹/۰۸/۱۱ / پرسش از خبر / نوزاد / ریاست انستیتو پاستور ایران / بهداشت و سلامت
علل سوءتغذیه شیرخواران در سال اول زندگی چیست؟
تهران - ایرنا - سرپرست انستیتو تحقیقات تغذیه‌ای و صنایع غذایی کشور گفت: روش‌های نامناسب تغذیه دوران شیرخوارگی از علل مستقیم و عمده سوءتغذیه در سال اول زندگی است که زمینه‌ساز مرگ کودکان زیر پنج سال و همچنین ابتلا کودکان به بیماری‌های عفونی و تشدید آنها می‌شود.
استخدام در نفت بهران، چرم درسا، ایران کیش و کارخانه میهن
۱۳۹۹/۰۸/۱۱
استخدام در نفت بهران، چرم درسا، ایران کیش و کارخانه میهن
استخدام نفت بهران. چرم درسا. انتخاب. ایران کیش. کارخانه میهن. چارگون استخدام شرکت چارگون در 18 شغل استخدام شرکت نفت بهران در 24 شغل استخدام گروه صنعتی انتخاب در 46 شغل استخدام گروه برندهای درسا در 9 شغل استخدام شرکت صنایع غذایی، لبنی و بستنی میهن در 15 شغل استخدام شرکت های مهم را در این صفحه ببینید لینک کوتاه تلگرام https://b2n.ir/809469
نودالیت؛ یک خوراکی ساده، سالم و سرشار از کربوهیدرات
۱۳۹۹/۰۸/۱۱
نودالیت؛ یک خوراکی ساده، سالم و سرشار از کربوهیدرات
دکتر شیبانی متخصص صنایع غذایی، با رد شائبه های مربوط به مضرات نودالیت، به تشریح ویژگی­های غذایی این محصول پرداخت و گفت که نودالیت منبع مناسب برای دریافت انرژی و سرشار از کربوهیدرات است.
تولید ۱۶ رقم از انواع میوه «به» در شهر گیوی/ استفاده از «به» در صنایع غذایی
۱۳۹۹/۰۸/۱۱
تولید ۱۶ رقم از انواع میوه «به» در شهر گیوی/ استفاده از «به» در صنایع غذایی
اردبیل- شهر گیوی به دلیل شرایط مناسب کشت میوه «به» به یک باغ شهر در دل استان اردبیل تبدیل‌شده است، شهری که حداقل  ۱۶ رقم از انواع میوه «به» در آن تولید و در صنایع غذایی به‌ویژه تولید مربا استفاده می‌شود.
تولید نانو غذا برای بیماران گاستروکتومی برای نخستین بار در مازندران
۱۳۹۹/۰۸/۱۰ / استانی-علمی و آموزشی / سرطان معده
تولید نانو غذا برای بیماران گاستروکتومی برای نخستین بار در مازندران
رساله دکتری دانشجوی صنایع غذایی دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری به تولید نانو غذا برای بیماران گاستروکتومی (نارسایی معده) برای نخستین بار در جهان منجر شده است.
برای تقویت سیستم ایمنی چقدر باید ویتامین D مصرف کرد؟
۱۳۹۹/۰۸/۱۰ / ویروس کرونا / ویتامین دی
برای تقویت سیستم ایمنی چقدر باید ویتامین D مصرف کرد؟
ایرنا نوشت: متخصص صنایع غذایی توصیه کرد، برای تقویت سیستم ایمنی بدن، ویتامین D با دوز بالاتر از چهار هزار واحد مصرف نشود.
ویتامین D با دوز بالاتر از ۴ هزار واحد مصرف نشود
۱۳۹۹/۰۸/۱۰ / ویروس کرونا / اختصاصی ایرنا / بهداشت و سلامت
ویتامین D با دوز بالاتر از ۴ هزار واحد مصرف نشود
تهران - ایرنا - متخصص صنایع غذایی توصیه کرد، برای تقویت سیستم ایمنی بدن، ویتامین D با دوز بالاتر از چهار هزار واحد مصرف نشود.
مصرف آب معدنی در کشور ۴۰ درصد کاهش یافت
۱۳۹۹/۰۸/۱۰
مصرف آب معدنی در کشور ۴۰ درصد کاهش یافت
فروهر عضو هیات مدیره کانون انجمن های صنفی صنایع غذایی ایران گفت: با شیوع کرونا و تعطیلی بسیاری از مراکز تفریحی و پذیرایی مصرف آب معدنی و آشامیدنی بطری در کشور حدود ۴۰ درصد کاهش یافته است.
ادعای مصرف مواد غذایی برای مقابله با کرونا ریشه در باورها دارد/۷ فناوری مؤثر در ایجاد امنیت غذا
۱۳۹۹/۰۸/۱۰ / مواد غذایی / کروناویروس / امنیت غذایی / همه_باهم_علیه_کرونا
ادعای مصرف مواد غذایی برای مقابله با کرونا ریشه در باورها دارد/۷ فناوری مؤثر در ایجاد امنیت غذا
رییس موسسه علوم و صنایع غذایی در زمینه مصرف برخی از مواد غذایی برای پیشگیری از بروز کرونا در بدن با تاکید بر اینکه تاکنون استفاده از غذا و محصولات غذایی به عنوان دارو یا پیشگیری‌کننده از ویروس کرونا به اثبات نرسیده است، بر مصرف هر نوع مواد غذایی که موجب ارتقای سیستمی ایمنی می‌شود، تاکید کرد.
معضل کمبود روغن در صنایع
۱۳۹۹/۰۸/۱۰
معضل کمبود روغن در صنایع
مشکل دو ماه اخیر که باعث شده فعالان صنعت شیرینی و شکلات و بسیاری دیگر از صنایع غذایی نسبت به تهیه مواد اولیه مورد نیاز از جمله روغن، شکر و آرد مورد نیاز خود هشدارهای متعددی را اعلام کنند اکنون به اوج خود نزدیک شده است. در این رابطه تامین این سه ماده اولیه به خصوص روغن باعث شده که فعالان صنعتی و کارخانه‌های تولیدی به تدریج با بروز اختلالات جدی در تولید مواجه باشند که می‌تواند به تعطیلی بنگاه‌های فعال در این حوزه منجر شود.
هدف گذاری افزایش ۱۵ درصدی صادرات غیر نفتی
۱۳۹۹/۰۸/۰۹ / تجارت / صدا و سیما / صنایع غذایی / گمرک / واردات
هدف گذاری افزایش ۱۵ درصدی صادرات غیر نفتی
اقتصاد نیوز : رئیس سازمان توسعه تجارت از هدف گذاری برای افزایش ۱۵ درصدی صادرات غیر نفتی در شش ماهه دوم امسال خبر داد.
دیدار وزیر کشاورزی قرقیزستان با نماینده فائو در «بیشکک»
۱۳۹۹/۰۸/۰۸ / سازمان ملل / کشاورزی / قرقیزستان / صنایع غذایی
دیدار وزیر کشاورزی قرقیزستان با نماینده فائو در «بیشکک»
وزیر کشاورزی، صنایع غذایی و احیای زمین قرقیزستان با نماینده سازمان غذا و کشاورزی سازمان ملل (فائو) در این کشور دیدار کرد.
توزیع ۷۰ هزار تن روغن خام؛ اجازه کمبود روغن نمی‌دهیم
۱۳۹۹/۰۸/۰۷
توزیع ۷۰ هزار تن روغن خام؛ اجازه کمبود روغن نمی‌دهیم
مرتضوی، رئیس کانون انجمن‌های صنایع غذایی ایران، با تایید آغاز توزیع ۷۰ هزار تن روغن خام از امروز گفت: اجازه نخواهیم داد کمبود روغن در بازار به وجود بیاید.
بالاترین و پایین‌ترین رشد قیمت امروز در بورس
۱۳۹۹/۰۸/۰۷ / فرابورس / بورس تهران / شاخص بورس / بورس / بازار بورس / سازمان بورس و اوراق بهادار / بورس کالا / سازمان بورس / اخبار بورس / بازار
بالاترین و پایین‌ترین رشد قیمت امروز در بورس
امروز سهامداران شرکت‌های صنعتی زر ماکارون، قند ثابت خراسان و رادیاتور ایران در بورس و معامله‌گران شرکت‌های برق و انرژی پیوند گستر پارس و صنایع غذایی مینو شرق در فرابورس بیشترین سود را کسب کردند.
پایگاه غذا و تغذیه WHO در ایران مستقر می شود
۱۳۹۹/۰۸/۰۷ / جلال الدین میرزای رزاز / تغذیه / سازمان بهداشت جهانی
پایگاه غذا و تغذیه WHO در ایران مستقر می شود
سرپرست انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور، از استقرار پایگاه غذا و تغذیه WHO برای ۴ سال آینده در کشور جمهوری اسلامی ایران خبر داد.
استقرار پایگاه غذا و تغذیه سازمان جهانی بهداشت در ایران
۱۳۹۹/۰۸/۰۶ / سازمان جهانی بهداشت / تغذیه سالم / وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی
استقرار پایگاه غذا و تغذیه سازمان جهانی بهداشت در ایران
تهران - ایرنا - سرپرست انستیتو تحقیقات تغذیه‌ای و صنایع غذایی کشور از استقرار پایگاه غذا و تغذیه سازمان جهانی بهداشت (WHO) برای چهار سال آینده در کشور جمهوری اسلامی ایران خبر داد.
اسامی سهام شرکت های بورس با بالاترین و پایین ترین سود/ امروز سه شنبه 6 آبان ماه 99
۱۳۹۹/۰۸/۰۶
اسامی سهام شرکت های بورس با بالاترین و پایین ترین سود/ امروز سه شنبه 6 آبان ماه 99
امروز سه شنبه سهامداران شرکت‌ های قند ثابت خراسان ، صنعتی زر ماکارون و رادیاتور ایران در بورس و معامله‌گران شرکت‌ های شهرسازی و خانه‌سازی باغمیشه ، صنایع غذایی مینو شرق و جنرال مکانیک در فرابورس بیشترین سود را کسب کردند.
ایران به عنوان پایگاه منطقه‌ای WHO در حوزه علوم تغذیه و صنایع غذایی انتخاب شد
۱۳۹۹/۰۸/۰۶ / انستیتو تحقیقات تغذیه‌ای و صنایع غذایی / سازمان بهداشت جهانی
ایران به عنوان پایگاه منطقه‌ای WHO در حوزه علوم تغذیه و صنایع غذایی انتخاب شد
انستیتو تحقیقات تغذیه و صنایع غذایی کشور به انتخاب سازمان جهانی بهداشت (WHO) برای چهار سال آینده در حوزه‌ی علوم تغذیه و صنایع غذایی پایگاه منطقه‌ای همکاری‌ها در حوزه کشور های مدیترانه‌ی شرقی شد.
چرا مزه شیر‌های سنتی با شیر کارخانه‌ای متفاوت است؟
۱۳۹۹/۰۸/۰۵ / اخبار سلامت / شیر محلی
چرا مزه شیر‌های سنتی با شیر کارخانه‌ای متفاوت است؟
دکتر وحید مفید، عضو هیات علمی دانشکده تغذیه و صنایع غذایی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، درباره این باور اشتباه که شیر‌ها فله ای، طبیعی‌تر از شیر‌های کارخانه‌ای است و به شیر‌های کارخانه‌ای آب می‌بندند، گفت: «شیر‌هایی که به کارخانجات لبنی وارد می‌شود همان شیر دامداری‌ها و شیر طبیعی است، اما یک تفاوت عمده‌ای که دارد این است که در کارگاه‌های سنتی امکان کنترل و انجام آزمایشات کنترل کیفی شیر را ندارند، اما در کارخانجات لبنی شیری که از دامداری‌ها وارد می‌شود تمام آزمایشات کیفی که سازمان استاندارد مشخص کرده است از جمله استاندارد‌های شیمیایی و استاندارد‌های میکروبی بر روی آن انجام می‌شود.»
مسائل تغذیه‌ای؛ عامل نیمی از مرگ‌ومیرهای بیماری‌های غیرواگیر
۱۳۹۹/۰۸/۰۵ / وزارت آموزش و پرورش
مسائل تغذیه‌ای؛ عامل نیمی از مرگ‌ومیرهای بیماری‌های غیرواگیر
ایلنا: تفاهم‌نامه همکاری وزارت آموزش‌وپرورش و انستیتو تحقیقات تغذیه‌ای و صنایع غذایی کشور به امضاء رسید.
تولید نیمه‌صنعتی پروتئین قارچی از ضایعات خرما
۱۳۹۹/۰۸/۰۵ / انستیتو تحقیقات تغذیه‌ای و صنایع غذایی / خرما
تولید نیمه‌صنعتی پروتئین قارچی از ضایعات خرما
گروهی از محققان انستیتو تحقیقات تغذیه‌ای و صنایع غذایی کشور موفق به تولید نیمه‌صنعتی پروتئین قارچی شده‌اند. آن‌ها تاکنون نحوه استفاده از این پروتئین قارچی را در بسیاری از فرمولاسیون‌های غذایی از جمله فرآورده‌های گوشتی (سوسیس، همبرگر و ناگت) و لبنی به دست آورده‌اند.
۵۸۱ پروژه اشتغال صنایع غذایی و کشاورزی در مازندران تهیه شد
۱۳۹۹/۰۸/۰۵
۵۸۱ پروژه اشتغال صنایع غذایی و کشاورزی در مازندران تهیه شد
ساری- اصغری، مدیرکل تعاون مازندران گفت: ۲۲۳ طرح اشتغال در حوزه صنایع غذایی و ۲۵۸ پروژه در زمینه کشاورزی تهیه شده است.
راه اندازی۱۰ شرکت سهامی عام‌پروژه
۱۳۹۹/۰۸/۰۴ / استفاده از ظرفیت / حبس / سرمایه / صنایع غذایی / معدن
راه اندازی۱۰ شرکت سهامی عام‌پروژه
اقتصادنیوز : معاون وزیر صمت با بیان اینکه توسعه تامین مالی تولید از طریق بازار سرمایه در دستور کار قرار داردگفت: ۱۰ شرکت سهامی عام‌پروژه راه اندازی می‌شود.
روش‌های افزایش ایمنی در برابر بیماری‌ها با استفاده از پروبیوتیک‌ها
۱۳۹۹/۰۸/۰۲ / پروبیوتیک / کارگاه آسیا -اقیانوسیه پروبیوتیک‌ها
روش‌های افزایش ایمنی در برابر بیماری‌ها با استفاده از پروبیوتیک‌ها
رییس موسسه علوم و صنایع غذایی از برگزاری هفتمین کارگاه آسیا- اقیانوسیه پروبیوتیک‌ها به صورت مجازی خبر داد.
۱۳۹۹/۰۸/۰۲
ارتقای سیستم ایمنی بدن مبتلایان به سرطان با بستنی
معاون پژوهشی موسسه علوم و صنایع غذایی از تولید بستنی برای ارتقای سیستم ایمنی بدن مبتلایان به سرطان پستان در این موسسه خبر داد.
نیمی از جمعیت کشور تحت پوشش آموزش تغذیه‌‌ای قرار خواهند گرفت
۱۳۹۹/۰۸/۰۱ / بهداشت و درمان / تغذیه سالم
نیمی از جمعیت کشور تحت پوشش آموزش تغذیه‌‌ای قرار خواهند گرفت
رئیس انستیتو تحقیقات تغذیه‌‌ای و صنایع غذایی کشور گفت: موفق به امضای تفاهم نامه‌‌ای با همکاری وزارت آموزش و پرورش شده‌‌ایم و می‌‌توانیم دانش‌‌آموزان، معلمان و خانواده‌‌های آن‌‌ها را تحت پوشش آموزش تغذیه‌‌ای قرار دهیم.
این بستنی خاص ضد کرونا است
۱۳۹۹/۰۸/۰۱ / سرطان
این بستنی خاص ضد کرونا است
اقتصادنیوز معاون پژوهشی موسسه علوم و صنایع غذایی از تولید بستنی برای ارتقای سیستم ایمنی بدن مبتلایان به سرطان پستان در این موسسه خبر داد.
۱۴ میلیون دانش آموز تحت آموزش تغذیه سالم قرار می‌گیرند
۱۳۹۹/۰۷/۳۰ / مدارس / تغذیه سالم / وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی
۱۴ میلیون دانش آموز تحت آموزش تغذیه سالم قرار می‌گیرند
تهران- ایرنا- سرپرست انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور اعلام کرد: ۱۴ میلیون دانش آموز و یک میلیون معلم و خانواده های آنها را تحت پوشش آموزش تغذیه سالم قرار می دهیم.
میلیاردرهای چینی از آمریکایی‌ها سبقت گرفتند
۱۳۹۹/۰۷/۳۰ / چین / رشد اقتصادی / سرمایه / صنایع غذایی / صندوق بین المللی پول
میلیاردرهای چینی از آمریکایی‌ها سبقت گرفتند
اقتصاد نیوز : تعداد میلیاردرهای چینی از آمریکایی بیشتر شده است.
پروژه های موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی برای افزایش امنیت غذایی
۱۳۹۹/۰۷/۲۹ / امنیت غذایی / قدیر رجب زاده / روز جهانی غذا
پروژه های موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی برای افزایش امنیت غذایی
رئیس موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی از تولید جیره های غذایی خبر داد و گفت: این جیره ها برای دانش آموزان، افراد خاص، شرذیط بحرانی به صورت جداگانه به تولید رسیده است.
۱۳۹۹/۰۷/۲۹ / روز جهانی غذا / آلاینده ها / صنایع غذایی
ساخت کیت تشخیص انقضای مواد غذایی
معاون پژوهشی موسسه علوم و صنایع غذایی از ساخت کیت هایی برای تشخیص انقضای مواد غذایی با تغییر رنگ و تولید ماده طبیعی برای ضدعفونی مواد خام خبر داد.
۱۳۹۹/۰۷/۲۹ / موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی / مواد غذایی
تولید جیره غذایی ۲۴ تا ۴۸ ساعته در کشور/سرنوشت طرح ملی سند پایش آلودگی مواد غذایی
رئیس موسسه علوم و صنایع غذایی با بیان اینکه سند ملی پایش آلاینده های مواد غذایی که از طرح های کلان ملی است، به دلیل محدودیت در اعتبارات در حد سند باقی مانده است، گفت: با استفاده از این سند قادر هستیم تا با کاهش آلاینده های مواد غذایی، سلامت جامعه را تضمین کنیم.
۱۳۹۹/۰۷/۲۹
کاهش 50 درصدی خرید بیسکویت
بیسکویت هنوز هم از ارزان‌ترین میان‌وعده‌ها یا دسرها محسوب می‌شود و خبر خوب اینکه پیشرفت کشور در زمینه تولید این محصولات بسیار خوب بوده است. به گزارش همشهری، گذشته از جهش خوبی که صنایع غذایی کشور در یک دهه گذشته از خود نشان داده‌اند، تولید شیرینی، شکلات و البته بیسکویت به‌طور ویژه و قابل توجهی در ایران پیشرفت داشته و تنوع بسیار زیاد اقلام موجود در ویترین‌ها و قفسه‌های سوپرمارکت‌ها هم این موضوع را تأیید می‌کند. از لحاظ کیفیت نیز بسیاری از محصولات در این حوزه با نگاه صادراتی و سلامت محور تولید می‌شود …
 •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •