دوشنبه, ۱۶ تیر, ۱۳۹۹ / 6 July, 2020
غذاهای سنتی
طرز تهیه عدسی لعابدار و خوشمزه به سبک سنتی
۳۴ ساعت قبل / طرز تهیه عدسی / عدسی / شام سبک / سبک زندگی / پارسی خبر / غذای سنتی
طرز تهیه عدسی لعابدار و خوشمزه به سبک سنتی
عدسی از جمله خوشمزه‌ترین و مقوی‌ترین غذاهای نونی و سنتی ایرانی است.
راه‌های تشخیص غلظت خون چیست؟ + روش درمان غلظت خون
۳ روز قبل / غلظت خون / طب سنتی / درمان غلظت خون / سبک زندگی / پارسی خبر
راه‌های تشخیص غلظت خون چیست؟ + روش درمان غلظت خون
هرقدر غذا رقیق‌تر باشد، به رقت خون کمک می‌کند و عکس آن، غذاهای خشک و سفت، خون را غلیظ می‌کند؛ در این مطلب به تدابیر ویژه تغذیه‌ای طب سنتی برای درمان "غلظت خون" اشاره شده است.
طرز تهیه شیرین پلو سنتی خوش ‌عطر
۵ روز قبل / شیرین پلو / شیرین پلو مجلسی / غذای سنتی / سبک زندگی / پارسی خبر
طرز تهیه شیرین پلو سنتی خوش ‌عطر
شیرین‌پلو، معمولا یکی از غذاهای سفره‌های رنگین عروسی و مهمانی‌های بزرگ است. بسیاری از طرفدارانش، آن را غذایی سخت و وقت‌گیر می‌دانند. اما واقعیت این است که تهیه این غذای ایرانی، دشوارتر از غذاهای دیگر نیست.
تدابیر ویژه طب سنتی برای درمان
۱۳۹۹/۰۴/۱۰ / طب سنتی
تدابیر ویژه طب سنتی برای درمان "غلظت خون" + نسخه‌های تغذیه‌ای
هر قدر غذا رقیق‌تر باشد، به رقت خون کمک می‌کند و عکس آن، غذاهای خشک و سفت، خون را غلیظ می‌کند؛ در این مطلب به تدابیر ویژه تغذیه‌ای طب سنتی برای درمان "غلظت خون" اشاره شده است.
طرز تهیه کشک جوش، غذای سنتی سمنان
۱۳۹۹/۰۴/۰۹ / کشک جوش / کله جوش / غذای سنتی / غذای محلی / سبک زندگی / پارسی خبر
طرز تهیه کشک جوش، غذای سنتی سمنان
شک جوش یا کله جوش که با نام‌های کشک کله جوش و اشکنه کل جوش نیز شناخته می‌شود از غذاهای سنتی استان سمنان است.
طرز تهیه خاگینه با تخم مرغ و آرد
۱۳۹۹/۰۴/۰۹ / خاگینه / صبحانه / تخم مرغ / سبک زندگی / پارسی خبر
طرز تهیه خاگینه با تخم مرغ و آرد
خاگینه یکی از غذاهای سنتی مردم استان قزوین است .غذایی بسیار خوش طعم و با دستور پخت ساده که با مواد بسیار کم و ساده تهیه میشود ،
۱۳۹۹/۰۳/۲۷
سامورایی خوراک‌شناس
محصول نت‌فلیکس، ژاپن سال ۲۰۱۷ شاید نزدیک‌ترین ترجمه از عنوان این سریال کوچک که در دو فصل و از شبکه نت‌فلیکس پخش شده، همین سامورایی خوراک‌شناس باشد. مردی 60 ساله بعد از عمری کار کردن آن هم به شیوه سخت و بی‌وقفه ژاپنی، حالا بازنشسته شده و نمی‌داند که با این فراغت و بیکاری چطور کنار بیاید. یک سامورایی که قهرمان خیالی اوست و در واقع سویه سنتی و ماجراجوی و جنگاور اوست، به او جسارت تجربه کردن می‌دهد. پس تصمیم می‌گیرد جبران عمر از دست رفته کند و باقی را به خوردن و نوشیدن و حظ بردن از مزه و طعم‌ها بگذراند. به راه می‌افتد و تجربه غذایی خود را با ماجراهایی جذاب و دیدنی پشت سر می‌گذارد. این مجموعه تصاویر نادیده‌ای برای بیننده ایرانی دارد. درون …
طرز تهیه سیب زمینی کبابی یا تنوری رستورانی
۱۳۹۹/۰۳/۲۶ / سیب زمینی تنوری / سیب زمینی کبابی / سیب زمینی / سبک زندگی / پارسی خبر
طرز تهیه سیب زمینی کبابی یا تنوری رستورانی
سیب زمینی تنوری یا کبابی یکی از خوشمزه‌ترین غذاهای فوری، یک پیش غذای خوشمزه و البته یک غذای نونی ساده و فوری است که نوع سنتی آن در شهر ارومیه هم بسیار مشهور است.
ترفندهای خنک کردن بدن در روزهای گرم
۱۳۹۹/۰۳/۲۲ / خنک کردن بدن / گرمازدگی / طب سنتی / فست فود / پارسی خبر / سبک زندگی
ترفندهای خنک کردن بدن در روزهای گرم
متخصص طب سنتی با بیان اینکه در فصل گرما باید از مصرف غذاهای سنگین خودداری کنیم، گفت: مصرف کاهو، آب دوغ خیار، فالوده سیب و شربت سکنجبین با اشکال مختلف بسیار خوب است.
در روزهای گرم با این غذاها بدن را خنک کنید
۱۳۹۹/۰۳/۲۲ / تابستان / نوشیدنی / حلیم / آش / طب سنتی / سلامت
در روزهای گرم با این غذاها بدن را خنک کنید
متخصص طب سنتی با بیان اینکه در فصل گرما باید از مصرف غذاهای سنگین خودداری کنیم، گفت: مصرف کاهو، آب دوغ خیار، فالوده سیب و شربت سکنجبین با اشکال مختلف بسیار خوب است.
سیب‌زمینی تنوری
۱۳۹۹/۰۳/۲۲
سیب‌زمینی تنوری
 ترجمه‌ی مهرزاد مهاجر: سیب‌زمینی از محبوب‌ترین گیاهان خوراکی مردم جهان است که آن‌ را به صورت پخته، پوره، سرخ‌کرده، سوخاری، تنوری و... می‌خورند. باورتان می‌شود، نزدیک به چهارهزار نوع سیب‌زمینی تجاری و معمولی در جهان وجود دارد که هرکدام از آن‌ها ویژگی‌های خاصی در کشاورزی یا آشپزی دارند.  در ایران هم سیب‌زمینی محبوبیت خاصی دارد و علاوه بر این‌که توانسته جای خود را در غذاهای سنتی مثل دیزی، قیمه و نوعی از قرمه‌سبزی شیرازی  باز کند در انواع سرخ‌کرده و تنوری‌اش هم همیشه پای ثابت سفارش ما در رستوران‌هاست. حالا …
طرز تهیه سیب زمینی پخته معطر، غذای اردبیلی
۱۳۹۹/۰۳/۱۰ / سیب زمینی پخته / آشپزی / غذای محلی / پارسی خبر / سبک زندگی
طرز تهیه سیب زمینی پخته معطر، غذای اردبیلی
سیب زمینی پخته معطر از غذاهای سنتی استان اردبیل است که در عین سادگی طعم فوق العاده ای دارد.این غذا را می توانید به عنوان پیش غذا و یا شام میل نمایید.
رییس اتحادیه غذاهای سنتی تهران: وجود پنبه در حلیم دروغ است
۱۳۹۹/۰۲/۲۷
رییس اتحادیه غذاهای سنتی تهران: وجود پنبه در حلیم دروغ است
هرکسی به این موضوع شک دارد، می تواند آن را به آزمایشگاه ببرد و متوجه شود که غیر از گوشت در حلیم از چیز دیگری استفاده نمی شود.
وجود پنبه در حلیم حقیقت دارد؟
۱۳۹۹/۰۲/۲۷ / حلیم / حلیم پنبه‌ای
وجود پنبه در حلیم حقیقت دارد؟
ایسنا نوشت:  برخی گزارش‌های رسیده خبر از وجود پنبه در حلیم را می دهد و برخی از مخاطبان نیز معتقدند که فروشندگان به جای گوشت در حلیم از پنبه استفاده می‌کنند. موضوعی  حسین محمدی - رییس اتحادیه کباب، چلوکباب و غذاهای سنتی تهران - آن را رد کرد.
۱۳۹۹/۰۲/۲۴
چکدیرمه ترکمنی
قوم ترکمن در شمال کشور و در استان گلستان، عموما در ترکمن صحرا و برخی شهرهای دیگر این استان از قبیل بندر ترکمن و گنبد کاووس ساکن هستند. صداقت، میهمان‌نوازی و خونگرمی از خصوصیات بارز مردم ترکمن‌صحراست. تنوع غذایی این منطقه بسیار بالاست و مردم برای هر مناسبتی غذاهای متفاوتی تهیه‌می‌کنند، ولی غذای ثابت مناسبت‌های سنتی مردم ترکمن چکدرمه «چِگدِرمه» یا به زبان محلی «چِکدیرمه» است.اگر گذرتان به این منطقه افتاده باشد، بدون‌شک یک بار این غذا را امتحان کرده‌اید یا اگر هم امتحان نکرده‌اید، حتما دل‌تان خواسته است که امتحان کنید. اگر هم دل‌تان نخواسته، نمی‌دانستید که چه لذتی را از دست داده‌اید. اگر هم اصلا گذرتان به منطقه ترکمن …
سبک زندگی رمضانی خوردن و آشامیدن در طب ایرانی
۱۳۹۹/۰۲/۲۱ / طب سنتی / ماه رمضان ۹۹ / تغذیه / ناصر رضایی پور
سبک زندگی رمضانی خوردن و آشامیدن در طب ایرانی
یک متخصص طب سنتی با بیان قوانین خوردن و آشامیدن درماه مبارک رمضان گفت: خوردن سحری واجب است و در سحری باید از غذاهای خیلی شیرین و چرب، خیلی شور و همچنین خوردن چای پرهیز کنیم.
تجارب زن‌نقابدار از آشپزی برای خاندان سلطنتی عربستان +تصاویر
۱۳۹۹/۰۲/۰۸ / آشپزی / عربستان / خاندان سلطنتی عربستان / معروف‌ترین آشپز / عربستان سعودی / غذاهای محلی عربستان / غذاهای سنتی عربستان / خوراک لوبیا / پارسی خبر / غذای ملل
تجارب زن‌نقابدار از آشپزی برای خاندان سلطنتی عربستان +تصاویر
نوره المقیطب معروف‌ترین آشپز در عربستان سعودی است، به او آشپز پادشاهان گفته می‌شود. او با پخت غذا‌های محلی و سنّتی مردم عربستان، نقش مهمی در انتقال فرهنگ غذایی این کشور به سایر نقاط جهان داشته است.
۱۳۹۹/۰۲/۰۳
پروژه‌ نجات «کئی‌پلا»‏
 [سامان موحدی‌راد] یک روز که برای مأموریت کاری در ارومیه بودم و صبح زود به این شهر رسیدم، هرچه گشتم نتوانستم قهوه‌خانه‌ای، رستورانی یا کافه‌ای ‏پیدا کنم که در آن «گوزلمه» سرو شود. گوزلمه صبحانه جذاب ترکی است که در میان اهالی شمال غرب ایران به‌ویژه ساکنان برخی ‏شهرهای استان آذربایجان ‌غربی طرفداران فراوانی دارد. ولی گویا این غذا را جز در خانه‌ها آن هم خانواده‌های سنتی نمی‌توانید پیدا ‏کنید. این اتفاقی است که نه در ارومیه و آذربایجان ‌غربی که در بسیاری از استان‌های ایران رایج است. داستان معروفش مازندران است. ‏عمده غذاهایی که در رستوران‌های مازندران می‌توانید بخورید غیر از «اکبر جوجه» که …
«سفره مازندرانی» منتشر شد/دستور پخت غذاهای تاریخی کجور
۱۳۹۹/۰۱/۳۱ / نشر ناسنگ / مازندران / تازه های نشر / بازار نشر / کجور
«سفره مازندرانی» منتشر شد/دستور پخت غذاهای تاریخی کجور
«سفره مازندرانی» نوشته نرگس شرج شریفی منتشر شد. نویسنده در این کتاب دستور پخت غذاهای سنتی کجور را که هرکدام قدمتی تاریخی دارند، به مخاطبان ارائه کرده است.
نرخ فروش آش و حلیم در ماه رمضان مشخص شد
۱۳۹۹/۰۱/۲۵ / ویروس کرونا / ستاد پشتیبانی برنامه‌ی تنظیم بازار / وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی / آموزش مجازی ؛ تجربه ای نو در سایه کرونا / کرونا در ایران؛ آخرین اخبار و گزارش‌ها
نرخ فروش آش و حلیم در ماه رمضان مشخص شد
تهران – ایرنا – رییس اتحادیه کبابی، حلیم و پزندگان غذاهای سنتی اعلام کرد: باتوجه به وضعیت مناسب مواد اولیه در بازار، نرخ فروش آش و حلیم در ماه رمضان امسال نسبت به سال گذشته تغییری نخواهد داشت.
پرهیز از مصرف زیاد غذاهای خون ساز در فصل بهار
۱۳۹۹/۰۱/۲۳ / طب سنتی / فصل بهار / تغذیه
پرهیز از مصرف زیاد غذاهای خون ساز در فصل بهار
متخصصین طب سنتی عنوان می کنند در فصل بهار باید از زیادخوردن غذاهای خون‌ساز مانند شیرینی‌ها، آجیل، کیک و خامه زیاد، پرهیز شود.
فصل بهار چه غذاهایی بخوریم
۱۳۹۹/۰۱/۱۷ / طب سنتی / وزارت بهداشت / فصل بهار / تغذیه
فصل بهار چه غذاهایی بخوریم
متخصصان طب سنتی توصیه می کنند در فصل بهار از خوردن غذاهای گرم و خشک پرهیز شود.
طرز تهیه آش رشته خوشمزه و جاافتاده برای 6 نفر+ ترفندهای مهم و کلیدی
۱۳۹۹/۰۱/۱۷ / آش رشته / غذاهای سنتی
طرز تهیه آش رشته خوشمزه و جاافتاده برای 6 نفر+ ترفندهای مهم و کلیدی
آش رشته از آن دست غذا‌هایی است که عموماً در جمع‌های دوستانه و خانوادگی تهیه می‌شود علاوه بر این پای ثابت نذری‌ها است همچنین در مناسبت‌های خاص مثل شب یلدا، چهارشنبه سوری و سیزده بدر، معمولاً برای عصرانه این آش خوشمزه را تهیه می‌کنند. معمولاً درست کردن آش رشته برای خیلی‌ها سخت است به خصوص وقتی برای تعداد زیادی طبخ شود در حالی که تهیه آن بسیار آسان است، اما در عین ساده بودنش فوت و فن‌هایی دارد که با رعایت آن‌ها می‌توانید بهترین آش را درست کنید.
میرزا قاسمی، غذای سنتی کم خرج و خوشمزه
۱۳۹۹/۰۱/۱۳ / در خانه بمانیم / بابل / در خانه بمانیم
میرزا قاسمی، غذای سنتی کم خرج و خوشمزه
ساری - ایرنا - میرزا قاسمی یکی از غذاهای اصیل مازنی‌هاست که ترکیب بادمجان کبابی، سیر، گوجه و تخم مرغ، بادمجان جزو صیفی‌جاتی است که هر غذایی با آن لذیذ و خوشمزه می شود و غذاهایی که تم اصلی آن ها بادمجان است بسیار محبوب و پر طرفدار هستند.
غذاهای محلی نوروز در خراسان جنوبی را بشناسیم
۱۳۹۹/۰۱/۰۶ / استانی-اجتماعی / غذاهای سنتی
غذاهای محلی نوروز در خراسان جنوبی را بشناسیم
مردمان قدیم بر خلاف جوانان امروز آداب و رسوم کهن نوروز را گرامی داشته و در حفظ و بهتر برگزار کردن آن تلاش فراوان داشتند. یکی از مصادیق بارز جشن نوروزی خوراکی‌ها و غذاهای مخصوص این روزهاست، غذاهایی که جمع‌های نوروزی را حتی در قرنطینگی باصفاتر می‌سازد.
خوردنی‌های اصیل بهاری در خطه آذربایجان
۱۳۹۹/۰۱/۰۵ / استانی-اجتماعی / نوروز99 / غذاهای سنتی
خوردنی‌های اصیل بهاری در خطه آذربایجان
غذاها و خوردنی‌های سنتی خطه آذربایجان با توجه به اقلیم و آب و هوای این منطقه کوهستانی در نوع خود بی نظیر است و با وجود این‌که برخی از این خوراکی‌های به یادگار مانده از گذشته‌های بسیار دور و دراز، در تمام شهرهای ایران مشترک است اما نحوه پخت و کیفیت و تنوع محصولات این منطقه جور دیگری به آن غذا هویت اصیل می‌دهد.
۱۳۹۸/۱۲/۰۱
قابلی‌ پلویِ کابلی
‏«قابِلی پلو»‏‎ ‎یا «کابُلی پلو» یکی از غذاهای سنتی و محبوبِ کشور افغانستان است. شهرت این غذا به اندازه‌ای‌است که در وعده‌های ‏غذایی کشورهای همسایه افغانستان و همچنین برخی مناطق استان‌های مرزی ایران نیز جایگاه ویژه‌ای پیدا کرده است. از مواد ‏اصلی در تهیه این غذا می‌توان به گوشتِ گوسفند‌، هویج، کشمش، برنج، شکر و ادویه پلویی اشاره کرد. ادویه پلویی یکی از ‏مهم‌ترین ترکیبات این غذاست و طعم بی‌نظیری به آن می‌دهد. این ادویه شامل: زیره سیاه، هِل، دارچین، تخم گِشنیز، فلفل سیاه، ‏جوز هندی و میخک است که همه با هم آسیاب می‌شوند.‏ طرز تهیه این غذا به شرح زیر است:  ‏ ابتدا برنج را …
این دیگ برای خدا می‌جوشد
۱۳۹۸/۱۱/۲۶ / جشنواره بازی های بومی محلی و غذاهای سنتی اقوام ایرانی / جهرم / میراث فرهنگی / کازرون / فیروزآباد
این دیگ برای خدا می‌جوشد
شیراز-ایرنا- یکی از رسوم کهن در شهرستان‌های جهرم، خفر، فیروزآباد ، کازرون و برخی دیگر از مناطق استان فارس ، برپایی آیین دیگ‌جوش برای باران خواهی و شکرگزاری به درگاه خدای سبحان است که به علت فراگیری آن، قابلیت ثبت به عنوان میراث ناملوس ملی فارس را دارد.
رژیم غذایی مدیترانه‌ای برنامه ویژه برای لاغری و سلامت شما
۱۳۹۸/۱۱/۲۱
رژیم غذایی مدیترانه‌ای برنامه ویژه برای لاغری و سلامت شما
آیا می‌دانید رژیم مدیترانه‌ای چیست؟ رژیم مدیترانه‌ای بر اساس غذاهای سنتی که مردم در کشورهایی مانند ایتالیا و یونان در دهه‌ی ۱۹۶۰ می‌خوردند، پایه‌گذاری شده است.
جشنواره اقوام ایرانی در بوشهر گشایش یافت
۱۳۹۸/۱۱/۱۳ / بوشهر / جشنواره بازی های بومی محلی و غذاهای سنتی اقوام ایرانی / دهه فجر
جشنواره اقوام ایرانی در بوشهر گشایش یافت
بوشهر-ایرنا- جشنواره اقوام ایرانی با حضور هنرمندان استان‌های مختلف کشور شنبه‌شب در محل دائمی نمایشگاه‌های بین‌المللی بوشهر گشایش یافت.
برگزاری جشنواره غذای محلی «ابریشم» در صومعه سرا
۱۳۹۸/۱۱/۱۱ / استانی-شهرستانها / جشنواره غذاهای بومی / ابریشم / صومعه‌سرا
برگزاری جشنواره غذای محلی «ابریشم» در صومعه سرا
رئیس اداره میراث فرهنگی صومعه سرا از برگزاری جشنواره غذاهای بومی و محلی «ابریشم» در شهرستان صومعه سرا خبر داد و گفت: این جشنواره با هدف ترویج الگوی غذای سالم و سنتی ۱۶ بهمن برگزار می شود.
جشنواره منطقه ای برف در یاسوج برگزار می شود
۱۳۹۸/۱۱/۰۸ / ریاست سازمان میراث فرهنگی صنایع دستی و گردشگری / کهگیلویه وبویراحمد / بارش برف / جشنواره بازی های بومی محلی و غذاهای سنتی اقوام ایرانی / یاسوج
جشنواره منطقه ای برف در یاسوج برگزار می شود
یاسوج- ایرنا- معاون عمرانی استاندار کهگیلویه و بویراحمد گفت: جشنواره منطقه ای برفی دنا در ۱۷ و ۱۸ بهمن ماه امسال به مدت ۲ روز در پیست اسکی کاکان یاسوج برگزار می شود.
طرز تهیه حلیم بادمجان؛ از روش سنتی اصفهانی‌ها تا تارت مجلسی
۱۳۹۸/۱۱/۰۵ / حلیم بادمجان / غذاهای سنتی
طرز تهیه حلیم بادمجان؛ از روش سنتی اصفهانی‌ها تا تارت مجلسی
حلیم بادمجان از غذاهای سنتی اصفهان است که از گوشت، بادمجان، برنج و کشک به همراه افزودنی های دیگر تهیه می شود و منسب برای مجالس و مهمانی ها است.
فست فود؛ دشمن سلامتی
۱۳۹۸/۱۰/۲۹
فست فود؛ دشمن سلامتی
با پیشرفت تکنولوژی و ماشینی شدن جامعه تغذیه انسان‌ها نیز دستخوش تغییر و تحول شده است و غذا‌های آماده جایگزین غذاهای سنتی شده است.
طرز تهیه کمه جوش
۱۳۹۸/۱۰/۲۸
طرز تهیه کمه جوش
«کمه جوش» یکی از غذاهای خراسان است و گفته می‌شود ریشه آن به سبزوار بازمی‌گردد. طرز تهیه این غذای سنتی را که طعمی نزدیک به کله جوش یا کاله جوش دارد را در تابناک فرامی‌گیرید.
۱۳۹۸/۱۰/۲۶
ته‌چین سنتی گرمسار
سفره گرمساری‌ها با ته‌چین هویت دیگری می‌گیرد. یک نوع ته‌چین مخصوص که هم درباره دستور پخت آن باید سراغ خود گرمساری‌ها رفت و هم برای خوردن اصیل‌ترین شکل آن درِ خانه‌هایشان را زد. ته‌چین گرمساری مرغ عزا و عروسی‌شان است و از مراسم عروسی گرفته تا شب‌های محرم این ترکیب پرچرب و پرملات در کنار گرمساری‌هاست. معروف است که گرمساری‌ها در محرم در خانه‌هایشان را باز می‌گذارند تا هر کسی که می‌خواهد از ته‌چینی که به این مناسبت پخته‌اند، بخورد و ببرد. یک لیست بلندبالا از مواد مورد نیاز مثل گوشت، برنج، کشمش، خلال پسته و بادام و ادویه‌های مختلف لازم است تا چلوگوشت مخصوص این منطقه آماده شود و نام ته‌چین گرمساری بگیرد.  …
گردشگری غذا؛ رنگ زیبای فرهنگ و عطر دل‌انگیز خاطره
۱۳۹۸/۱۰/۲۵ / گردشگری / مشهد / فسنجان / گردشگران / جشنواره بازی های بومی محلی و غذاهای سنتی اقوام ایرانی / آش رشته / خراسان رضوی / عراق / خلیج فارس / زرشک پلو
گردشگری غذا؛ رنگ زیبای فرهنگ و عطر دل‌انگیز خاطره
مشهد- ایرنا- گردشگری غذا که طی سالهای اخیر مورد اقبال در صنعت گردشگری جهان قرار گرفته است به مرور به یکی از انواع گردشگری با هویتی مستقل تبدیل می‌شود به این معنا که سفر با هدف تجربه طعم غذاهای بومی و محلی هر منطقه و کشور به یکی از اهداف رایج آن بدل شده است.
دستور پخت رشته پلو
۱۳۹۸/۱۰/۱۹
دستور پخت رشته پلو
«رشته پلو» رشته‌پلو یکی از انواع پلوها در آشپزی ایرانی است که بیش‌تر با گوشت پخته یا پیاز داغ و خرما و کشمش یا هر دو طبخ می‌شود. لین غذای سنتی که در گذشته جزو غذاهای مرسوم برای نوروز بود را در تابناک فرامی‌گیرید.
تصاویر / غذاهای سنتی مردم کشورهای مختلف در کریسمس
۱۳۹۸/۱۰/۰۹
تصاویر / غذاهای سنتی مردم کشورهای مختلف در کریسمس
کریسمس یکی از تعطیلات جهانی است که در سراسر جهان جشن گرفته می‌شود. به همین دلیل بسیاری از کشورها غذاهای سنتی متفاوتی برای این روز خاص دارند.
به شهر مرکبات سفر کنید و طعم طبیعت را بچشید
۱۳۹۸/۰۹/۲۶ / استان مازندران / صنایع دستی / مرکبات / هواپیما / قائمشهر / جاجرود / غذاهای سنتی / ناصرالدین‌شاه / تپه گردکوه و تپه طالقانی / مرداب قادی‌کلا
به شهر مرکبات سفر کنید و طعم طبیعت را بچشید
ایلنا: در پاییز و زمستان به شهر مرکبات سفر کنید و طعم طبیعت را در قائم‌شهر مزه کنید.
۱۳۹۸/۰۸/۲۵ / مواد غذایی / غذاهای محلی ایران / شبکه دو سیما / برنامه تلویزیونی
مروری بر تاریخچه غذاهای اصیل ایرانی در «مطبخ»
«مطبخ» عنوان برنامه‌ ایست که با نگاهی به تاریخچه غذاهای سنتی و خوراک‌های اصیل ایرانی از شنبه تا پنجشنبه هفته جاری از شبکه دو سیما روانه آنتن می‌شود.
۱۳۹۸/۰۸/۲۱
راه و رسم‌های عجیب برای کسب خوش اقبالی!
مراسم سال نو، تعطیلاتی است که در کل جهان برگزار می‌شود و شامل پخت‌و‌پز و خوردن غذاهای سنتی و بی‌نظیر و مختلفی از تمامی کشورها است. در این نوشته، چند نوع از آداب و رسوم مختلف در سراسر دنیا نام برده شده که سعادت و عشق و ثروت شما را در سال آینده برای شما به ارمغان خواهد آورد. بدون شک، هر فرهنگی، راه و رسم مخصوص به خودش را دارد که گاهی ممکن است باعث تعجب ما شود!> پر کردن چشم عروسک - ژاپندر ژاپن، «داروما» نوعی طلسم خوش‌شانسی است که مردم را برای رسیدن به اهدافشان یاری و تشویق می‌کند. مردم یک دارومای جدید با چشمان خالی می‌خرند و هم‌زمان که آرزو می‌کنند چشم چپ آن را پر می‌کنند. با برآورده شدن آرزو یا گذشت یک سال از آن، چشم راست عروسک را نیز پر می‌کنند. در پایان سال، عروسک‌هایی که هردو چشمشان پر شده …
۱۳۹۸/۰۷/۲۹
چگونه در فصل پاییز سلامت باشیم؟
متخصص طب سنتی با بیان اینکه فصل پاییز مزاج سرد و خشک دارد،گفت: باید از مصرف مواد غذایی سرخ‌کردنی، غذاهای بسیار گرم، شور، ادویه‌ها، پُرنوشی و پرخوری پرهیز شود.
۱۳۹۸/۰۷/۲۹
اسفناج را با ماست بخوریم یا نه؟
اسفناج یکی از سبزی های مقوی و پرخاصیت پاییزی است که غذاهای بسیاری می توانید با آن درست کنید. یکی از غذاهای سنتی ایرانی بورانی اسفناج یا همان ترکیب اسفناج با ماست است. اما باید بدانیم این ترکیب غذایی درست است یا غلط؟ آیا فیبر و اگزالات اسفناج، مانع جذب کلسیم ماست می‌شود؟
۱۳۹۸/۰۷/۲۵ / بهداشت و درمان
سفره‌های رنگارنگ باعث سوء هاضمه می‌شود
تهران - ایرنا - عضو هیات علمی دانشکده طب سنتی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی گفت: تنوع غذاهای مختلف در یک وعده غذایی باعث اختلال هضم و فساد غذا در معده می‌شود و مردم باید سفره‌های غذایی را سالم و ساده کنند و مملو از غذاهای متنوع و رنگارنگ نکنید.
۱۳۹۸/۰۷/۰۵
تاکید بر ضرورت مصرف صبحانه در دانش‌آموزان
مدیرکل دفتر سلامت جمعیت، خانواده و مدارس وزارت بهداشت گفت: مصرف غذاهای غیر خانگی مانند، ساندویچ ها، سوسیس، کالباس و همبرگر، در بین کودکان در سنین مدرسه رایج است. این نوع موادغذایی معمولا از نظر مواد مغذی به ویژه آهن، کلسیم، ویتامین 2B ویتامین A و C و اسید فولیک فقیرند و در صورتی که جایگزین غذاهای خانگی و سنتی شوند و به طور مداوم مصرف شوند، بدن با کمبودهای ویتامینی و املاح که برای تنظیم فعالیت های حیاتی بدن مورد نیازند مواجه می شود.
۱۳۹۸/۰۵/۲۶
اشکنه غذای خوشمزه ایرانی با دستور پخت ساده
اشکنه یکی از غذاهای سنتی و قدیمی ایرانی است که در گذشته از غذاهای پر مصرف محسوب می شده است. این غذای سنتی علاوه بر اینکه طعم بسیار خوبی دارد، مواد زیادی برای طبخ نمی خواهد و به راحتی می توان آن را در منزل تهیه کرد.
۱۳۹۸/۰۵/۲۶ / سازمان میراث فرهنگی و گردشگری / یحیی رحمتی / جشنواره آش / جشنواره آش و غذاهای سنتی
جشنواره ملی آش زنجان
چهاردهمین جشنواره ملی آش ایرانی از ۲۲ مرداد آغاز شده و تا ۲۷ مردادماه در مجموعه گردشگری گاوازنگ زنجان برگزار می‌شود.
۱۳۹۸/۰۴/۲۸
بهترین نوشیدنی تابستان چیست؟/ در فصل گرما غذای با طبع «گرم» نخورید
یک متخصص طب سنتی با تأکید بر اینکه نباید در فصل گرما غذاهای گوشتی، سرخ‌کردنی و غذاهای با طبع گرم مصرف شود، گفت: سکنجبین که ترکیبی از عرق نعنا، سرکه، آب و عسل است، بسیار مفید بوده و خاصیت رفع عطش و انرژی‌زایی خوبی دارد.
۱۳۹۸/۰۴/۲۸ / گردشگری / شهرری / غذای حلال
گردشگری در بغداد تهران/از شاورمای لبنانی تا قهوه عربی
گردشگری غذا خیابانهایی را در تهران به پاتوق های تفریح شبانه تبدیل کرده است یکی از این خیابان ها در محله دولت آباد شهرری است که در آن عرب های مهاجر غذاهای معروف و سنتی شان را می فروشند.
۱۳۹۸/۰۴/۱۶
شيوه هاى نوين جلب مشاركت براي حمايت از فرزندان محك
ازار «محک در عطر و طعم قدیم» با فعالیت غرفه های سرگرمی، بازی، نقاشی کودکان، غذاهای سنتی ایران، نوشیدنی‌های سنتی و عرقیجات گیاهی، ادویه، تنقلات و شیرینی همچنین صنایع دستی و البسه در دو نوبت صبح و عصر برگزار شد و کلیه عواید حاصل از بلیط فروشی و خرید محصولات این بازار برای تأمین هزینه دارو و درمان کودکان مبتلابه سرطان صرف خواهد شد که به منظور رعايت اصل شفافیت كه از اصول بنيادين محك در برابر اعتماد نيكوكاران است، مبلغ آن تا چند روز ديگر در وب‌سايت محك درج خواهدشد.
۱۳۹۸/۰۴/۱۲
فروش مشروط شیرخشک‌های خاص در داروخانه‌ها
مدیرکل فرآورده‌های طبیعی، سنتی و مکمل سازمان غذا و دارو گفت: فروش شیرخشک‌های خاص در داروخانه‌ها مشروط به رعایت فرایند ثبت اطلاعات مطابق تجویز پزشک امکان‌پذیر است.مهناز خانوی با اشاره به استراتژیک بودن فرآورده‌ها و بخشنامه هیئت‌ وزیران مبنی بر نظارت بر زنجیره تامین و ثبت اطلاعات مصرف‌کنندگان شیرخشک‌های ویژه، عنوان کرد: مراتب نظارت بر زنجیره تامین از توزیع‌کننده تا مصرف‌کننده در تاریخ اواخر شهریور سال گذشته به‌تمامی معاونت‌های غذا و داروی سراسر کشور ابلاغ شد. وی افزود: همچنین سازمان غذا و دارو به‌ منظور کنترل جریان اطلاعات موجود در زنجیره تامین شیرخشک‌های ویژه، دسترسی‌های ویژه در سامانه متمرکز HIX به معاونت‌ها، محدودیت توزیع داروخانه‌ای رفع و خرید و فروش فرآورده‌ها برای تمامی داروخانه‌ها را به …
۱۳۹۸/۰۴/۰۶
فائو: گرایش به غذاهای وارداتی به جای غذاهای سنتی عامل افزایش چاقی در آسیا است
فائو اعلام کرد: تغییر الگوی تغذیه از غذاهای سنتی به غذاهای وارداتی و مصنوعی عامل افزایش چاقی در آسیا-اقیانوسیه است.
۱۳۹۸/۰۴/۰۶
به نفع کودکان مبتلا به سرطان در محله قدیمی‌ تهران
بازار خیریه «محک» روز جمعه ۱۴ تیر ماه در محله عودلاجان تهران میزبان نیکوکاران خواهد بود. این بازار خیریه با محوریت عرضه خوراک و نوشیدنی‌های سنتی ایرانی روز جمعه ۱۴ تیر و در دو سانس ۱۰ تا ۱۵ و ۱۶ تا ۲۱ برگزار می‌شود. برپایی «محک در عطر و طعم قدیم» در خانه دبیرالملک، بنای ۱۴۰ ساله منطقه ۱۲ تهران، موجب شده تا نیکوکاران ضمن خرید غذاهای سنتی ایرانی و صنایع‌دستی، امکان بازدید از موزه عمارت کاظمی، امامزاده یحیی، حمام نواب و بازارچه نواب را نیز داشته باشند تا علاوه بر حمایت از کودکان مبتلا به سرطان و خانواده‌های‌شان، ساعات خاطره‌انگیزی را در محله عودلاجان تهران سپری کنند. علاقه‌مندان به شرکت در بازار «محک در عطر و طعم قدیم» می‌توانند از طریق مراجعه به سایت تیوال از تاریخ ۴ تیر ماه به صورت آنلاین بلیط …
۱۳۹۸/۰۴/۰۱
ایران ، مطبخ خانه جهانی برای توسعه گردشگری غذا
اصفهان - ایرنا- طبخ طیف وسیعی از خوراک ها و غذاهای سنتی در شهرها و روستاهای کشور و اصفهان، این سرزمین کهن را به مطبخ خانه ای جهانی تبدیل کرده است که در صورت برنامه ریزی و تدوین طرح های قابل اجرا زمینه ظهور ملموس و ارز آور گردشگری غذا فراهم می شود.
۱۳۹۸/۰۳/۱۶
دیدن حرم امام خمینی بسیار جذاب بود/ ایران کشوری با دو معماری سنتی و مدرن است/ ترکیب مزه‌های شور و شیرین در غذاهای ایرانی جذاب است
گردشگران پرتغالی در سفر به ایران پس از بازدید از حرم امام خمینی(ره) معماری حرم و شخصیت رهبر ایران را جالب توصیف کردند. آنها همچنین از در کنار هم قرار گرفتن معماری مدرن و سنتی در کلان‌شهرها و نیز تلفیق مزه‌های مختلف شور و شیرین در غذای ایرانی متعجب شدند و آن را جالب توجه دانستند.
۱۳۹۸/۰۳/۰۴
دوست دارید تابستان امسال به لندن سفر کنید؟
می توان ادعا کرد که لندن تاریخ و سنتی بسیار غنی دارد، اما با این حال در این شهر شاهد خلاقیت و تکامل بزرگی هستیم، از پارک المپیک گرفته تا آسمان‌خراش‌های پر زرق و برق بی‌شمار. از غذاهای ایرانی گرفته تا هندی، فرانسوی، کره‌ای و اتیوپیایی، همگی در رستوران های بین المللی لندن به چشم می خورند.
۱۳۹۸/۰۳/۰۱ / اجتماعی / افطار / غراهای / سنتی
افطاری با طعم غذاهای سنتی
گچساران - ایرنا- نزدیکی های غروب که می شود در کوچه ها و معابر مناطق مختلف به ویژه در روستاهای کهگیلویه و بویراحمد عطر خوش غذاهای محلی و سنتی ، زنده کننده خاطرات خوش دورهمی های سال های نه چندان دور است.
۱۳۹۸/۰۲/۳۰
طب سنتی | افزایش احتمال ابتلا به "افسردگی" در پی مصرف غذاهایی با طبع سرد
بر اساس مبانی طب سنتی افزایش بی‌رویه مصرف غذاهای با طبع سرد می‌تواند منجر به افزایش احتمال ابتلا به افسردگی و غم شود.
۱۳۹۸/۰۲/۲۹
چرا هرگز نباید با آب سرد افطار کنیم؟
رییس دانشکده طب سنتی ایرانی دانشگاه علوم پزشکی کرمان با تاکید بر اینکه هرگز با آب سرد افطار نکنید، ادامه داد: اصلاح عادات بد غذا در خوردن و آشامیدن مثل پرهیز از پرخوری، تندخوری و در هم خوری، در هر شرایطی ضروری است و در زمان افطار و نیز سحری ضروری‌تر. متأسفانه گاهی سفره افطار کلکسیونی از غذاهای مختلف و مخلفات همراه از جمله نوشیدنی‌های سرد و حتی میوه است که این در هم خوری به شدت مضر دستگاه گوارش است و فواید روزه‌داری را از بین می‌برد و باعث کسالت می‌شود.
۱۳۹۸/۰۲/۲۸ / فرهنگی / غذاهای سنتی رمضان / نمایشگاه قرآن / مشهد
20 ملیت غذاهای رمضان خود را در نمایشگاه قرآن مشهد عرضه کردند
مشهد- ایرنا- دبیر چهاردهمین نمایشگاه بین المللی قرآن و عترت مشهد گفت: همزمان با پنجمین شب از برگزاری این نمایشگاه 20 ملیت از کشورهای جهان اسلام غذاهای سنتی خود در ماه رمضان را در این نمایشگاه عرضه کردند.
۱۳۹۸/۰۲/۱۴
آشنایی با 10 غذای سنتی معروف گرجستان
همشهری آنلاین: در طی قرن‌ها غذاهای گرجی از دنیای مدیترانه‌، عرب، مغول، ایرانی، عثمانی و تا شمال هند تأثیر پذیرفته‌اند. امروزه آشپزی گرجی پلی بین ذائقه‌ خاورمیانه و مدیترانه محسوب می‌شود.
۱۳۹۸/۰۲/۰۶
نمایشگاه ابزار آلات مشاغل قدیمی در سنندج گشایش یافت
سنندج - ایرنا - نمایشگاه ابزار آلات مشاغل قدیمی، تصاویر و مناظر تاریخی سنندج، نسخه های خطی مکاتبات شهرداری و همچنین غذاهای سنتی به مناسبت ششم اردیبهشت روز سنه در عمارت خسروآباد گشایش یافت.
۱۳۹۸/۰۱/۱۵
تولیدات عشایر آذربایجان غربی در 20 مکان به مسافران عرضه شد
ارومیه - ایرنا - مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری آذربایجان غربی گفت: تولیدات و غذاهای بومی، محلی و سنتی استان در ایام نوروز در 20 نقطه به مسافران و گردشگران عرضه شد.
۱۳۹۸/۰۱/۱۱
شمار فروشگاههای عرضه فست فود در مشهد بیشتر از رستورانها است
مشهد- ایرنا- رئیس اتحادیه صنف فروشندگان فرآورده های گوشتی، اغذیه، پیتزا و غذاهای فانتزی مشهد گفت: تعداد فست فودهای زیر پوشش این اتحادیه در سطح کلانشهر مشهد بیشتر از شمار رستورانها، چلوکبابیها و واحدهایی است که غذاهای سنتی و رایج را طبخ و عرضه می کنند.
۱۳۹۸/۰۱/۰۹
اقامتگاههای بومگردی تجربه ای اصیل از سنت میزبانی ایرانی
مشهد- ایرنا- تجربه میهمان شدن به شیوه سنتی در خانه های قدیمی، سفره هایی مزین به غذاهای بومی، محیط امن و آرام، اسباب و لوازم ساده و بی آلایش و دور از تکلف و تشریفات، تشکهای پنبه ای و لحافهای گلدوزی حس کمیابی است که در اقامتگاههای بوم گردی در دسترس گردشگران به ویژه در ایام نوروز است.
۱۳۹۸/۰۱/۰۶
حضور گردشگران نوروزی در موزه میراث روستایی گیلان‎
موزه میراث روستایی گیلان که در کیلومتر ١٨ آزادراه رشت- قزوین قرار دارد میزبان گردشگران نوروزی است.در این موزه علاوه بر معماری روستاهای قدیمی گیلان آداب و رسوم و غذاهای سنتی گیلان نیز به نمایش گذاشته شده است.
۱۳۹۸/۰۱/۰۴
۱۰ خوراکی "خونساز" از نظر طب سنتی + ۵ روش درمان "کم‌خونی"
بازخوانی/ در طب سنتی غذاهای خونساز از تنوع بسیار بالایی برخوردارند و روش‌ها و خوراکی‌های در دسترس بسیار زیادی برای درمان کم‌خونی وجود دارند؛ در این مطلب با این روش‌ها و خوراکی‌ها بیشتر آشنا می‌شوید.
 •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •