قیمت طلا امروز




 احمدزیدآبادی

 سایت اقتصادنیوز / ۱ ساعت قبل

واکنش زیدآبادی به اظهارات قالیباف درباره چین/ چینی‌ها رابطه خود با ایران را واقعاً استراتژیک می‌دانند؟/ عدم سفر قالیباف به این کشور تصادفی است؟

اقتصادنیوز: زیدآبادی در مطلبی نوشت: آقای قالیباف از زمان انتصابش به عنوان نمایندهٔ ویژهٔ جمهوری اسلامی در امور چین قصد سفر به پکن را داشته، اما تا این لحظه این سفر عملی نشده است.
 واکنش زیدآبادی به اظهارات قالیباف درباره چین/ چینی‌ها رابطه خود با ایران را واقعاً استراتژیک می‌دانند؟/ عدم سفر قالیباف به این کشور تصادفی است؟
به گزارش اقتصادنیوز به نقل از خبرآنلاین، احمد زیدآبادی، روزنامه نگار در کانال تلگرامی خود نوشت:

محمد باقر قالیباف رئیس مجلس گفته است: "روابط استراتژیک چین و ایران به اجازهٔ کسی نیاز ندارد."

بله، نیاز به اجازهٔ کسی ندارد، اما آیا چینی‌ها رابطهٔ خود با ایران را واقعاً استراتژیک می‌دانند؟ خبر مرتبط طعنه سنگین قالیباف به اظهارات وزیر خزانه‌ داری آمریکا/ اعتبارت در خطر است، یه کاری کن

اقتصادنیوز: محمدباقر قالیباف به اظهارات جدید بسنت وزیر خزانه‌داری آمریکا واکنش نشان داد. آقای قالیباف از زمان انتصابش به عنوان نمایندهٔ ویژهٔ جمهوری اسلامی در امور چین قصد سفر به پکن را داشته، اما تا این لحظه این سفر عملی نشده است.

موضوع تصادفی است؟ یا اینکه چینی‌ها از عدم مذاکرهٔ ایران با آمریکا، بستن تنگهٔ هرمز، تهدید منابع انرژی کشورهای عرب حوزهٔ خلیج فارس توسط برخی محافل در تهران و بخصوص عملکرد حوثی‌ها در برابر عربستان دلخور و خشمگین‌اند؟

چین که بیش از ۴۰ درصد نفت مصرفی خود را از طریق تنگهٔ هرمز وارد می‌کند، چطور ممکن است از بستن تنگه احساس رضایت کند؟ 

روزنامهٔ سعودی عرب‌نیوز از نشستِ سطح بالای مقام‌های چینی و اعضای شورای همکاری خلیج فارس در روزهای اخیر در ریاض خبر داده است. طبق این گزارش، "مقام‌های ارشد از پیشرفت چشمگیر در اجرای توافقات بین طرفین از زمان اعلام مشارکت استراتژیک شورای همکاری خلیج فارس و چین در دسامبر ۲۰۲۲ تمجید و در مورد ابتکاراتی برای تقویت این همکاری گفتگو کردند."

این نوع خبرها، جهت‌گیری سیاست خارجی چین در منطقهٔ ما را روشن‌تر از اظهارنظر آقای قالیباف توضیح نمی‌دهد؟ همچنین بخوانید کنایه قالیباف به وزیر خزانه‌داری آمریکا/ دیالوگ‌های طنز خودت را هم فراموش کردی! قالیباف: آمریکا در جنگ اقتصادی از ایران شکست خواهد خورد/ اگر اسرائیل در جنگ با ایران موفق می‌شد به سراغ سایر کشورها می‌رفت قالیباف در عراق: نیروهای آمریکایی دنبال برنامه برای خروج آبرومندانه از منطقه هستند/ رژیم صهیونیستی دیگر آینده ای در منطقه ما ندارد و خیال بحر تا نحر را، حتی در رویاهایش نیز نخواهد دید عملکرد صداوسیما صدای قالیباف را هم درآورد/ در مقابل توطئه دشمن، موفقیت‌های لازم را نداشته است




جمعه ۶ شهریور ۱۴۰۵ - 28 August 2026