چهارشنبه, ۷ آبان, ۱۳۹۹ / 28 October, 2020
ادویه کاری
طرز تهیه میگو پلوی بوشهری لذیذ
۱۳۹۹/۰۶/۲۱ / میگو پلو / غذای جنوبی / سبک زندگی / پارسی خبر / آشپزی
طرز تهیه میگو پلوی بوشهری لذیذ
میگو پلو بوشهری، یکی از انواع غذاهای خوشمزه و لذیذ مردم جنوب می باشد. میگو در مقایسه با سایر غذاهای دریایی، کالری کمتری داشته و بسیار لذیذ و خوشمزه است. البته روش ‌های خاص و متنوعی برای پخت و طبخ این غذای عالی و مفید وجود دارد، اما به طور کلی برای حداکثر کردن بهره‌مندی از خواص میگو، بهتر است که آن را بخارپز و یا کباب کنید و یا در صورت پختن، در زمان کمی آن را بپزید تا خواص و مواد معدنی های آن حفظ شود و از بین نرود. با طبخ ساده و آسان غذای جنوبی میگو پلو، می توانید هم یک غذای عالی و خوشمزه را طبخ نمایید و هم از فواید و ارزش غذایی آن بهره مند و یک غذای سالم و مفید را سرو نمایید. مواد لازم میگو: ۴۰۰ گرمبرنج: ۴ پیمانهسبزی گشنیز: ۷۰ گرمسبزی شنبلیله: ۴۰ گرمحبه سیر: ۲ عددپیاز متوسط: ۱ عددرب گوجه فرنگی: …
معجزه‌ای دیگر از خوراکی‌ها به نام زردچوبه
۱۳۹۹/۰۲/۱۲
معجزه‌ای دیگر از خوراکی‌ها به نام زردچوبه
براساس تحقیقات کارکامین یکی از اجزای اصلی زردچوبه و ادویه کاری است که در مهار واکنش‌های التهابی نقش دارد. این ماده یک ترکیب پلی فنلی است که موجب ایجاد رنگ در زردچوبه و ادویه کاری می‌شود.
آشپزی با خلیل عقاب
۱۳۹۹/۰۱/۲۷
آشپزی با خلیل عقاب
‌بندری خانگی سوسیس یکی از مواد غذایی محبوب خوابگاه‌ها و خانه‌های دانشجویی‌ است، به طوری که اگر شما به مدت دو روز میهمان دانشجویان ساکن خوابگاه باشید، اگر تمامی وعده‌های غذایی شامل سوسیس نباشد، حداقل دو وعده غذای تهیه‌شده از سوسیس را تجربه خواهید کرد و مطمئنا یکی از این وعده‌ها «سوسیس بندری» یا به‌طور خلاصه «بندری» خواهد بود. غذاهای دیگری از قبیل سوسیس تخم‌مرغ، خوراک سوسیس، ماکارونی با سوسیس، سوسیس کبابی و بسیاری موارد دیگر نیز با استفاده از این ماده غذایی نه‌چندان سالم تهیه می‌شود. «بندری» که از غذاهای ابداعی استان‌های جنوبی کشور است، تفاوت‌هایی با خوراک سوسیس دارد که معمولا در ساندویچی‌ها …
خواص پودر کاری
۱۳۹۹/۰۱/۲۶ / پارسی خبر / ادویه کاری / خواص ادویه کاری
خواص پودر کاری
رایج‌ترین ادویه‌های مورد استفاده در پودر کاری عبارتند از: زردچوبه، گشنیز، زیره، شنبلیله و فلفل چیلی. گاهی از ادویه‌هایی نظیر زنجبیل، فلفل سیاه، تخم خردل، برگ کاری و دانه رازیانه هم استفاده می‌شود.
۱۳۹۸/۰۳/۱۱
دستور پخت سوپ ذرت شیرین
ذرت شیرین، گونه‌ای از ذرت است که حاوی قند بالایی است و طعم شیرین و دلنشین خاصی دارد. در این ویدیو با استفاده از این ذرت سوپ خوشمزه‌ای را آموزش داده می‌شود. این سوپ با ادویه کاری طعم‌دهی شده که این امر آن را دو چندان خوش طعم و خوش رایحه کرده است. دستور پخت این سوپ بسیار آسان است و سوپ در مدت زمان کوتاهی نیز آماده‌ سرو خواهد بود. طرز تهیه این سوپ را در این ویدیو مشاهده خواهید کرد. مواد لازم : روغن زیتون 1 عدد پیاز ریز خرد شده 1 عدد سیب زمینی بزرگ 945 میلی‌لیتر عصاره (استاک) مرغ یا سبزیجات نمک دریایی فلفل سیاه 425 گرم ذرت خامه‌ای کنسروی 425 گرم دانه‌های ذرت کنسروی 1 قاشق غذاخوری تخم گشنیز 1 قاشق غذاخوری زیره سبز 2 حبه سیر 1 قاشق چای خوری پودر چیلی 1 قاشق چای‌خوری زردچوبه 2 قاشق چای‌خوری …
۱۳۹۸/۰۱/۲۷
ادویه کاری از التهاب ناشی از آلودگی هوا جلوگیری می‌کند
محققان در تحقیقاتی دریافتند که پودر کاری حاوی ادویه‌هایی است که از التهاب ناشی از آلودگی هوا جلوگیری می‌کند.
 •  •  •  •  •  •  •