یکشنبه, ۶ بهمن, ۱۳۹۸ / 26 January, 2020
پژوهشکده صنایع غذایی
شناسایی و تعیین آلاینده‌ها در مواد مغذی و بررسی اثرات آنها بر سلامت
ایسنا / ۱۳۹۸/۱۰/۰۸ / بهداشت و سلامت
شناسایی و تعیین آلاینده‌ها در مواد مغذی و بررسی اثرات آنها بر سلامت
با امضای تفاهم‌نامه میان پژوهشکده علوم غدد درون‌ریز و متابولیسم و انستیتو تحقیقات تغذیه‌ای و صنایع غذایی کشور فصل جدیدی از همکاری‌های مشترک علمی- پژوهشی میان این دو مرکز گشوده شد.
  پژوهشکده علوم غدد درون ریز و متابولیسم  انستیتو تحقیقات تغذیه‌ای و صنایع غذایی  تفاهمنامه  سلامت
چهار دستاورد پژوهشکده صنایع غذایی رونمایی شد
ایسنا / ۱۳۹۸/۰۹/۲۳ / علمی و آموزشی
چهار دستاورد پژوهشکده صنایع غذایی رونمایی شد
همزمان با آغاز نمایشگاه هفته پژوهش و فناوری در خراسان رضوی از ۴ دستاورد پژوهشی موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی در زمینه کیت ها و حسگرهای تضمین کیفیت مواد غذایی رونمایی شد.
  هفته پژوهش  پژوهشکده صنایع غذایی
استاندارد حلقه مفقوده ارتباط دانشگاه و صنعت است
ایسنا / ۱۳۹۸/۰۷/۲۴ / اقتصادی
استاندارد حلقه مفقوده ارتباط دانشگاه و صنعت است
رئیس پژوهشکده صنایع غذایی و کشاورزی پژوهشگاه استاندارد گفت: استاندارد حلقه مفقوده ارتباط دانشگاه و صنعت است و ما در پژوهشکده استاندارد دنبال ایجاد ارتباط میان مراکز علمی و صنعت هستیم.
  استانی-اقتصادی  استاندارد  پژوهشکده صنایع غذایی  ارتباط دانشگاه و صنعت  معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری
ورود عناب به داروسازی/ صنایع غذایی در فرآوری غذایی محصول کار کند
ایسنا / ۱۳۹۸/۰۷/۱۷ / ...
ورود عناب به داروسازی/ صنایع غذایی در فرآوری غذایی محصول کار کند
مدیر گروه پژوهشی فارماکوگنوزی و داروسازی پژوهشکده گیاهان دارویی جهاددانشگاهی گفت: اگر صنایع غذایی روی بسته بندی و فرآوری غذایی محصولات کار کند و داروسازان نیز در تهیه محصولات دارویی کمک کنند، در تسهیل این فرآیند تاثیر به سزایی خواهد داشت.
  استانی-اقتصادی  عناب