قیمت طلا امروز




 محور کرج قزوین

 سایت جهان صنعت نیوز / ۳ ساعت قبل

پل B16 باز شد؛ ترافیک کرج در انتظار یک نفس تازه

کرج سال‌ها زیر بار ترافیک عبوری ۱۴ استان نفس کشیده؛ حالا کنارگذر شمالی با وعده کاهش ۳۰ تا ۴۰ درصدی بار ترافیک امروز افتتاح شد تا این گره قدیمی را باز کند.
 پل B16 باز شد؛ ترافیک کرج در انتظار یک نفس تازه
جهان صنعت نیوز ، بهره‌برداری از فاز چهارم کنارگذر شمالی کرج با افتتاح پل B16، فصل تازه‌ای در مسیر تکمیل یکی از مهم‌ترین پروژه‌های حمل‌ونقلی استان البرز رقم زد؛ پروژه‌ای که هدف آن تنها ساخت یک مسیر بزرگراهی جدید نیست، بلکه قرار است با انتقال بخشی از ترددهای عبوری از معابر شهری، بار ترافیکی کرج و محور پرتردد کرج-قزوین را کاهش داده و دسترسی میان تهران و استان‌های غربی کشور را تسهیل کند.

کنارگذر شمالی کرج که با نام «آزادراه شهید سلیمانی» شناخته می‌شود، از جمله پروژه‌های بزرگ زیرساختی کشور است که اجرای آن از سال‌های گذشته آغاز شده و طی سال‌های اخیر با پیگیری مدیریت شهری، استانداری و دولت شتاب بیشتری گرفته است.

اکنون با بهره‌برداری از فاز چهارم و پل B16، بخش مهمی از این مسیر در اختیار شهروندان قرار گرفته است؛ مسیری که به گفته مسئولان می‌تواند تا حدود ۳۰ تا ۴۰ درصد از حجم ترافیک در محدوده‌های مرتبط با این پروژه بکاهد.

اهمیت کنارگذر شمالی کرج را باید فراتر از محدوده جغرافیایی شهر کرج بررسی کرد. محور کرج-قزوین یکی از مسیرهای اصلی ارتباطی کشور است و بخش قابل توجهی از تردد میان تهران و استان‌های غربی از این محدوده عبور می‌کند.

بر اساس اطلاعات ارائه‌شده در مراسم افتتاح، این مسیر محل اتصال ترددهای مربوط به ۱۴ استان کشور است و همین موضوع موجب شده هرگونه اختلال یا افزایش بار ترافیکی در محور کرج-قزوین، آثار خود را در شبکه حمل‌ونقل چندین استان نشان دهد.

علیرضا رحیمی، رئیس کمیسیون عمران و شهرسازی شورای اسلامی شهر کرج، با اشاره به نقش این پروژه در شبکه حمل‌ونقل کشور گفت: پروژه بزرگراه شمالی علاوه بر دسترسی شرق و غرب، امکان دسترسی مناسب‌تر به نقاط مختلف کرج را فراهم می‌کند و با ایجاد مسیرهای جدید، شهروندان برای رسیدن به خروجی‌های مختلف دیگر مجبور نیستند تمام مسیرهای پرترافیک گذشته را طی کنند.

این مسئله یکی از مهم‌ترین کارکردهای کنارگذر است؛ زیرا هرچه مسیرهای جایگزین بیشتری برای تردد خودروها ایجاد شود، امکان توزیع متوازن‌تر جریان ترافیک نیز افزایش پیدا می‌کند. وعده کاهش ۳۰ تا ۴۰ درصدی ترافیک

یکی از مهم‌ترین انتظارات از بهره‌برداری فاز چهارم، کاهش بار ترافیکی در معابر کرج است.

مهرداد کیانی، شهردار کرج، در مراسم بهره‌برداری از پل B16 گفت: ما پیش‌بینی می‌کنیم تا ۴۰ درصد احتمالاً باعث کاهش ترافیک در این محور شود.

وی با اشاره به دسترسی‌های جدید ایجادشده در پروژه افزود که شهروندان کرجی با استفاده از این مسیر می‌توانند سریع‌تر به بخش‌های شمالی شهر دسترسی پیدا کنند و دیگر نیاز نیست برای رسیدن به برخی خروجی‌ها تمام مسیرهای قبلی را طی کنند.

مسعود محمدی، رئیس شورای اسلامی شهر کرج نیز اثر این پروژه بر ترافیک را قابل توجه دانست و گفت که اتصال ایجادشده می‌تواند بر اساس برآوردهای کارشناسی، حدود ۳۰ درصد از حجم ترافیک را کاهش دهد.

تفاوت میان برآوردهای ۳۰، ۳۵ و ۴۰ درصدی که از سوی مسئولان مختلف مطرح شده، نشان می‌دهد میزان دقیق اثرگذاری پروژه باید پس از آغاز تردد گسترده و بررسی داده‌های واقعی ترافیکی مشخص شود؛ با این حال، اصل موضوع روشن است: ایجاد یک مسیر جایگزین برای ترافیک عبوری، ظرفیت قابل توجهی برای کاهش فشار بر معابر موجود ایجاد می‌کند. چهار کیلومتر مسیر با عملیات عمرانی سنگین

فاز چهارم کنارگذر شمالی کرج با اعتباری بالغ بر ۱۰ هزار میلیارد تومان اجرا شده است.

این بخش حدود چهار کیلومتر طول و ۳۸ متر عرض دارد و برای اجرای آن بیش از چهار میلیون و ۳۰۰ هزار مترمکعب عملیات خاکی انجام شده است.

همچنین در این پروژه ۴۵ هزار مترمکعب بتن‌ریزی، حدود ۶۰ هزار تن آسفالت و احداث پنج پل و تقاطع انجام شده است.

این اعداد نشان می‌دهد مسیر جدید تنها یک قطعه آسفالته نیست، بلکه مجموعه‌ای از سازه‌های فنی و تقاطع‌های مهندسی‌شده است که باید جریان‌های مختلف ترافیکی را از یکدیگر تفکیک و به مسیرهای اصلی و محلی متصل کند.

رحیمی نیز با اشاره به مقیاس این طرح، ارزش روز کل پروژه را بیش از ۴۰ هزار میلیارد تومان اعلام کرد و گفت این پروژه تنها برای شهر کرج نیست و امکان ارتباط بهتر میان تهران و استان‌های غربی کشور را فراهم می‌کند. از ۲۳ درصد پیشرفت تا آستانه بهره‌برداری

یکی از نکات قابل توجه در روند اجرای کنارگذر شمالی، مدت زمان طولانی اجرای پروژه و مشکلات مالی و اجرایی آن بوده است.

مجتبی عبداللهی، استاندار البرز، با اشاره به روند اجرای آزادراه شهید سلیمانی گفت این پروژه در مقطعی با حدود ۲۳ درصد پیشرفت فیزیکی مواجه بود اما امروز میزان پیشرفت آن به بیش از ۹۵ درصد رسیده است.

به گفته وی، همدلی میان دولت، استانداری، مدیریت شهری و شورای اسلامی شهر کرج موجب شد این پروژه با وجود فراز و نشیب‌های متعدد به مرحله بهره‌برداری برسد.

رحیمی نیز یکی از دلایل وقفه در اجرای پروژه را ماهیت ملی آن و ضرورت تعیین سهم دولت و شهرداری عنوان کرد و توضیح داد که در دوره ششم شورای اسلامی شهر کرج، سهم مشارکت دولت از سه درصد به ۵۰ درصد افزایش یافت و شهرداری نیز پذیرفت ۵۰ درصد هزینه پروژه را تأمین کند. ترافیک کمتر؛ صرفه‌جویی بیشتر در سوخت و زمان

اثر کنارگذر شمالی تنها به کاهش صف خودروها در معابر محدود نمی‌شود. هر میزان کاهش در زمان توقف خودروها می‌تواند به کاهش مصرف سوخت، کاهش آلایندگی هوا و افزایش بهره‌وری حمل‌ونقل منجر شود.

در مراسم افتتاح نیز بر همین موضوع تأکید شد و عنوان شد که این پروژه علاوه بر کاهش زمان سفر، می‌تواند در کاهش مصرف سوخت و آلایندگی نیز مؤثر باشد.

بر اساس محاسباتی که در مقطع گذشته و با نرخ دلار ۶۰ تا ۷۰ هزار تومان انجام شده بود، صرفه‌جویی روزانه ناشی از کاهش مصرف انرژی برای این پروژه بیش از ۱۳۰ میلیارد تومان برآورد شده بود.

اگرچه این عدد مربوط به محاسبات انجام‌شده در آن مقطع است و نمی‌توان آن را بدون به‌روزرسانی به شرایط امروز تعمیم داد، اما نشان‌دهنده ابعاد اقتصادی پروژه‌ای است که قرار است بخشی از ترافیک عبوری یک محور ملی را از مسیرهای شهری خارج کند. تملک‌های سنگین برای باز شدن مسیر

پشت سر گذاشتن موانع تملکی نیز بخش دیگری از داستان کنارگذر شمالی کرج است. به گفته مسئولان پروژه، در فاز چهارم بیش از ۳۵ باب ویلا برای بازگشایی مسیر تملک و تخریب شده و پروژه از محدوده‌هایی مانند سپاه و هلیکوپترسازی عبور کرده است.

مسعود محمدی، رئیس شورای اسلامی شهر کرج، با اشاره به این روند گفت برای بازگشایی مسیر هلیکوپترسازی جلسات متعددی با حضور مسئولان استانی و مدیریت شهری برگزار شد.

به گفته وی، همکاری استانداری، دستگاه قضایی، مدیریت شهری و سایر دستگاه‌ها نقش مهمی در رفع موانع و تملک‌های پروژه داشته است. B16 افتتاح شد؛ B1 حلقه تکمیل پروژه

با وجود بهره‌برداری از فاز چهارم، کنارگذر شمالی کرج هنوز به معنای کامل کلمه به پایان نرسیده است. پل B1 که یکی از بخش‌های مهم پروژه محسوب می‌شود، در جریان جنگ رمضان مورد اصابت قرار گرفت و آسیب دید.

استاندار البرز اعلام کرد که مجموعه آزادراه شهید سلیمانی به جز پل B1، تکمیل شده و آماده استفاده مردم است.

رحیمی نیز با اشاره به اهمیت این پل گفت هزینه بازسازی B1 حدود دو هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان برآورد می‌شود و پیش از آغاز عملیات، باید بررسی‌های فنی و تخصصی دقیقی روی پایه‌ها و عرشه پل انجام شود.

وی پیش‌بینی کرد در صورت تعیین تکلیف پیمانکار و تأمین منابع، بازسازی این پل حدود یک‌ونیم تا دو سال زمان ببرد. آزمون واقعی بعد از افتتاح

اکنون فاز چهارم کنارگذر شمالی کرج وارد مرحله‌ای شده که نتیجه آن مستقیماً در زندگی روزمره شهروندان قابل مشاهده خواهد بود.

اگر پیش‌بینی مسئولان درباره کاهش ۳۰ تا ۴۰ درصدی بار ترافیکی محقق شود، این پروژه می‌تواند یکی از مهم‌ترین مداخلات زیرساختی برای مدیریت ترافیک کرج در سال‌های اخیر باشد.

با این حال، سنجش موفقیت پروژه نباید صرفاً به مراسم افتتاح محدود شود. میزان کاهش زمان سفر، تغییر حجم ترافیک در محور کرج-قزوین، کاهش مصرف سوخت و توزیع بار ترافیکی در معابر مختلف، شاخص‌هایی هستند که می‌توانند اثر واقعی این پروژه را مشخص کنند.

کنارگذر شمالی کرج اکنون بخش مهمی از مسیر خود را پشت سر گذاشته است؛ پروژه‌ای که از مشکلات مالی و تملکی تا آسیب جنگی یک پل را تجربه کرده، اما متوقف نشده است.

افتتاح B16 می‌تواند آغاز مرحله‌ای باشد که نتیجه سال‌ها کار عمرانی را در خیابان‌های کرج نشان دهد؛ مرحله‌ای که در آن، وعده کاهش ترافیک باید از روی کاغذ به واقعیت روزانه شهروندان تبدیل شود و با تکمیل B1، حلقه نهایی این مسیر نیز شکل بگیرد.

منبع: ایسنا اجتماعی و فرهنگی برچسب هاآزاد راه شهید سلیمانی استاندار البرز محور کرج قزوین

شناسه : 608698

لینک کوتاه : لینک کپی شد







شنبه ۷ شهریور ۱۴۰۵ - 29 August 2026
سایت فرارو

ببینید؛ پاسخ نه چندان قانع کننده به داستان سربازی علیرضا بیرانوند

کاش شجاع بودی آقای قلعه‌نویی!
سایت فرارو

کاش شجاع بودی آقای قلعه‌نویی!

کسری طاهری یکی دیگر از جوانانی است که این روزها می‌درخشد ولی در فهرست خط خورده‌های قلعه‌نویی حضور داشت.
فوتبال ایران؛ مهد استعداد کشی! - پارس فوتبال
سایت پارس فوتبال

فوتبال ایران؛ مهد استعداد کشی! - پارس فوتبال

چرا باشگاه‌های ایرانی با وجود استعدادهای فراوان، هنوز نتوانسته‌اند کارخانه‌های بازیکن‌سازی در حد بارسلونا، آژاکس یا بنفیکا بسازند؟
روزنامه هفت صبح

چرا رنگ تختی در ایستگاه قطار صوفیه، لبو شد؟

مصدومیت و دوپینگ‌هایی که تیم اعزامی کشتی فرنگی به بازی‌های آسیایی را تغییر داد؛ طلسمِ ناگویا! - پارس فوتبال
سایت پارس فوتبال

مصدومیت و دوپینگ‌هایی که تیم اعزامی کشتی فرنگی به بازی‌های آسیایی را تغییر داد؛ طلسمِ ناگویا! - پارس فوتبال

کادرفنی تیم ملی فرنگی برای انتخاب تیم بازی‌های آسیایی با چالش‌های زیادی مواجه شد، از دوپینگ ۲ مدعی اصلی گرفته تا مصدومیت نایب‌قهرمان جهان؛ در نهایت ۶ نفری که...
ناراحت مثل عبدی؛ ناامید مثل تیم فوتبال امید/ بی‌برنامگی عجیب فدراسیون فوتبال در مسیر ناگویا - پارس فوتبال
سایت پارس فوتبال

ناراحت مثل عبدی؛ ناامید مثل تیم فوتبال امید/ بی‌برنامگی عجیب فدراسیون فوتبال در مسیر ناگویا - پارس فوتبال

اگر قرار باشد تیم ملی امید بدون تعدادی از بازیکنان اصلی خود راهی ناگویا شود، آیا این همان تیمی خواهد بود که حسین عبدی برای آن در چهار ماه گذشته برنامه‌ریزی ک...
پرواز ققنوس‌های ایران
روزنامه توسعه ایرانی

پرواز ققنوس‌های ایران

نگار رشیدی امروز که این کلمات روی کاغذ این صفحه نقش بسته و شما در حال خواندن آن هستید، ورزش زنان ایران یکی از باشکوه ترین و طلایی ترین صفحات
روزنامه شرق

درگیری لفظی خداداد عزیزی با خبرنگاران

مدل جدید حاشیه‌سازی برای دیده‌شدن؛ منت گذاری سر مردم و ایران/ کاش بروید و پشت سرتان در را هم ببندید - پارس فوتبال
سایت پارس فوتبال

مدل جدید حاشیه‌سازی برای دیده‌شدن؛ منت گذاری سر مردم و ایران/ کاش بروید و پشت سرتان در را هم ببندید - پارس فوتبال

اگر هدف فقط دیده‌شدن است، باید گفت این روش دیگر برای مردم چندان تازگی ندارد.
سایت خبرآنلاین

بهانه خنده‌دار دستیار تارتار برای باخت به تراکتور

فشار بیاور و برو | رویه ستاره‌های فوتبال برای جدایی از باشگاه
خبرگزاری همشهری‌آنلاین

فشار بیاور و برو | رویه ستاره‌های فوتبال برای جدایی از باشگاه

بازیکنان حرفه‌ای فوتبال در چند سال اخیر برای جدایی از باشگاه تحت قرارداد ترفندهای مختلفی را استفاده می‌کنند.
ناهید کیانی: آسیب‌هایی که داریم با آدم ۶۰ ساله برابری می‌کند/ از اولین بودن فشار کشیده‌ام - پارس فوتبال
سایت پارس فوتبال

ناهید کیانی: آسیب‌هایی که داریم با آدم ۶۰ ساله برابری می‌کند/ از اولین بودن فشار کشیده‌ام - پارس فوتبال

کاپیتان تیم ملی تکواندو زنان ایران از درس‌هایی که بعد از المپیک گرفته صحبت کرد و تأکید کرد که ورزشکاران نباید فقط با رنگ مدال‌هایشان قضاوت شوند.
سایت خبرآنلاین

ببینید | واکنش وزیر ورزش و جوانان به ماجرای چادرملو

روزنامه هفت صبح

قاب امروز | پردیس عبدالمحمدی در گنگ دختران دوومیدانی

سایت عصرایران

شوخی کاربران فضای مجازی با عکس‌های اولیسه در صفحه شخصی اش

ادامه ابهامات و دستاوردسازی در فدراسیون بسکتبال؛ انتخاب عجیب ماتیچ و نتایج ضعیف در تیم‌های ملی - پارس فوتبال
سایت پارس فوتبال

ادامه ابهامات و دستاوردسازی در فدراسیون بسکتبال؛ انتخاب عجیب ماتیچ و نتایج ضعیف در تیم‌های ملی - پارس فوتبال

تصمیمات اشتباه پشت اشتباه در فدراسیون بسکتبال در حالی رقم می‌خورد که نمی‌توان نقش وزارت ورزش و جوانان را هم نادیده گرفت؛ انگار در وزارت ورزش و جوانان، مسئله نظارت جدی گرفته نمی‌شود یا برخی فدراسیون‌ها استثنا هستند.
قلعه‌نویی ماند؛ اما با کدام کارنامه؟
سایت رویداد‌ ۲۴

قلعه‌نویی ماند؛ اما با کدام کارنامه؟

دیروز حوالی ظهر مهدی تاج در کنار دیگر اعضای هیئت‌رئیسه فدراسیون فوتبال در ساختمان این فدراسیون حضور یافت و امیر قلعه‌نویی، سرمربی تیم ملی هم با همراهی یار همیشگی‌اش (سعید الهویی) که در نقش دستیار اول او فعالیت می‌کند، در جمع مدیران فدراسیون حاضر شد.
سایت عصرایران

استوری جدید چوپان: امارات همچنان دوست ما ایرانیان است

مردی که یکه بود و هنوز هست
روزنامه شرق

مردی که یکه بود و هنوز هست

اما هیچ‌کس تختی نشد. تختی چیز دیگری بود؛ تا نداشت و ندارد و لابد نخواهد داشت. سر کوچه ما به‌تازگی مغازه‌‌ای باز شده است. صاحبانش مردان جوانی هستند که دست‌کم‌ در ظاهر هیچ‌ نسبتی با گذشته‌ها ندارند، اما روی دیوار مغازه‌شان عکس تختی را آویخته‌اند!
پایان ماه‌عسل تارتار؟
روزنامه شرق

پایان ماه‌عسل تارتار؟

ماه‌عسل مهدی تارتار روی نیمکت پرسپولیس خیلی زودتر از آنچه تصور می‌شد به پایان رسید؛ تیمی که فصل را با دو پیروزی امیدوارکننده مقابل شمس‌آذر و استقلال خوزستان آغاز کرده بود، در نخستین آزمون جدی خود مقابل تراکتور شکست خورد تا حالا نخستین نشانه‌های بحران در اطراف نیمکت سرخ‌ها دیده شود.
روزنامه هفت صبح

فوتبال را برای مردم ایران زجرآور کرده ایم!

روزنامه هفت صبح

منتقدان قلعه نویی از عرض خیابان عبور کردند!

روزنامه توسعه ایرانی

طلوع عصر جدید در فوتبال زنان؛ تاریخ دربی زنانه

ژنرال و پاداشی دیگر
روزنامه توسعه ایرانی

ژنرال و پاداشی دیگر

آریا طاری عقربه های ساعت در ساختمان سئول، مدت هاست که به خواب رفته اند؛ شاید از همان روزی که فوتبال ایران تصمیم گرفت به جای پیشرفت در
سایت رویداد‌ ۲۴

امشب آخرین فرصت بیرانوند برای فرار از سربازی!

از پرچم‌گردانی تا تهدید به پناهندگی؛ چرا حاشیه از خواهران منصوریان جدا نمی‌شود؟ - پارس فوتبال
سایت پارس فوتبال

از پرچم‌گردانی تا تهدید به پناهندگی؛ چرا حاشیه از خواهران منصوریان جدا نمی‌شود؟ - پارس فوتبال

در سال‌های گذشته بار‌ها شاهد بوده‌ایم که خواهران منصوریان در مواجهه با تصمیمات ورزشی، از فضای رسانه‌ای و شبکه‌های اجتماعی برای بیان اعتراض و تهدید مسئولان به...
سایت خبر ورزشی

هادی چوپان مدعی شد: از مسترالپیا ۲۰۲۶ انصراف داده‌ام و به آمریکا نمی‌روم

سایت اقتصاد ۲۴

ویزای مربیان ایرانی جنجالی شد/ تصمیم دبیر برای مسابقات آمریکا در صورت عدم صدور ویزا

خبرگزاری ایرنا

ما بیرانوند را برای بازی‌های آسیایی نمی‌خواستیم!

از شجاع خلیل‌زاده تا عارف؛ سندرُم زشتی به اسم کشاله بی‌قرار!
سایت فرارو

از شجاع خلیل‌زاده تا عارف؛ سندرُم زشتی به اسم کشاله بی‌قرار!

دومین حرکت ناشایستی که به درد کشاله ربط داده شده در تهران رقم خورد.
سایت رویداد‌ ۲۴

ببینید| مصاحبه بامزه بازیکن تیم ملی زنان والیبال ایران وایرال شد

قرارداد‌های عجیب و سکوت فدراسیون فوتبال؛ دلال‌ها کت و شلوار مدیریت پوشیدند؟
سایت رویداد‌ ۲۴

قرارداد‌های عجیب و سکوت فدراسیون فوتبال؛ دلال‌ها کت و شلوار مدیریت پوشیدند؟

روزنامه اعتماد در یادداشتی با انتقاد از تداوم فساد و دلالی در فوتبال ایران، نوشت که دلال‌ها دیگر مانند گذشته در حاشیه و بیرون از ساختار رسمی فوتبال فعالیت نمی‌کنند و در مواردی با پوشیدن «کت‌وشلوار مدیریت» وارد بدنه مدیریتی شده‌اند.
روزنامه هفت صبح

ماجرای مهاجرت الناز کمپانی به آمریکا

جوانگرایی از مسیر اشتباه!
سایت جوان آنلاین

جوانگرایی از مسیر اشتباه!

قرارداد‌هایی که به اسم آینده‌سازی، اما به کام دلال‌ها بسته می‌شود
سایت پارس فوتبال

حضور یاسر آسانی در استقلال هیچ مشکلی ندارد/ در پاداش سرمربی تیم ملی صرفه و صلاح سازمان رعایت نشد - پارس فوتبال

امیر قلعه نویی در تیم ملی ماندگار شد
روزنامه شرق

امیر قلعه نویی در تیم ملی ماندگار شد

قرارداد امیر قلعه‌نویی با تیم ملی فوتبال ایران به‌صورت رسمی تا پایان جام ملت‌های آسیا تمدید شد. این توافق برخلاف گمانه‌زنی‌های قبلی چهار ساله نیست و فدراسیون از سرمربی تیم ملی انتظار حضور در فینال یا کسب قهرمانی آسیا را دارد.
مزد ترس
روزنامه توسعه ایرانی

مزد ترس

آریا طاری فوتبال در ناب ترین و بی رحم ترین شکل خود، آینه ای تمام نما از درون مایه انسان هاست؛ صحنه ای که در
    
روزنامه هفت صبح

حدادی فر: زندگی را برای خودم سخت کرده بودم، این بچه ها نجاتم دادند!

روزنامه شرق

ماجرای عدم حضور چادرملو در آسیا+ ویدئو

سایت خبرآنلاین

خنده‌های مجری زن در پخش زنده؛ ثبت لحظه خارج کردن کوچک‌ترین جیمی‌جامپ تاریخ در زمین فوتبال + فیلم

بحران ملی به نام سربازی بیرانوند | چرا خدمت یک فوتبالیست پای دولت و نیروهای مسلح را وسط کشید؟
سایت رویداد‌ ۲۴

بحران ملی به نام سربازی بیرانوند | چرا خدمت یک فوتبالیست پای دولت و نیروهای مسلح را وسط کشید؟

کم مانده مسعود پزشکیان رئیس جمهور ایران موضوع سربازی بیرانوند را با فیلد مارشال عاصم منیر مطرح کند تا شاید راهی برای حل مشکل پیدا شود!
سایت پارس فوتبال

بررسی یک ادعا با اولین اشتباه؛ دانیال ایری بازیکن هزار میلیاردی پرسپولیس - پارس فوتبال

پشت پرده درآمد نجومی استقلال / لقمه آماده هلدینگ!
سایت تجارت نیوز

پشت پرده درآمد نجومی استقلال / لقمه آماده هلدینگ!

استقلال در شش‌ماهه اخیر درآمد نزدیک به ۲ هزار میلیاردی ثبت کرده، اما بخش عمده آن از قرارداد با سهامدار اصلی باشگاه، صنایع پتروشیمی خلیج فارس، آمده است. همزمان، گزارش سازمان حسابرسی نیز از رعایت نشدن بخشی از تشریفات ماده ۱۲۹ در معاملات با اشخاص وابسته خبر می‌دهد.
سایت اقتصاد ۲۴

سردار آزمون دو برابر مهدی طارمی پول می‌گیرد!

سایت رویداد‌ ۲۴

طعنه سنگین «اطلاعات» به طارمی: چرا خودت را مفت فروختی؟

کابوس بلاتکلیفی
سایت ایران آنلاین

کابوس بلاتکلیفی

سی و یک روز از برگزاری اولین جلسه هیأت‌رئیسه فدراسیون فوتبال برای بررسی عملکرد فنی تیم ملی و تصمیم‌گیری درباره سرنوشت کادر فنی و سرمربی تیم ملی بزرگسالان گذشته، اما هنوز تصمیم نهایی درباره ادامه فعالیت امیر قلعه‌نویی اتخاذ نشده است.
خبرگزاری همشهری‌آنلاین

در اتفاقی وحشتناک؛ هجوم هواداران به زمین با چوب و صندلی + عکس

فاجعه رخ نداده، اما باید به‌هوش باشیم
سایت جوان آنلاین

فاجعه رخ نداده، اما باید به‌هوش باشیم

کسب عنوان چهارمی تیم کشتی آزاد جوانان ایران در رقابت‌های قهرمانی جهان درست بعد از نایب‌قهرمانی تیم کشتی فرنگی جوانان کشورمان باعث شد انتقاد‌ها نسبت به عملکرد...
فوتبال شیوخ سقف آرزوی فوتبالیست ایرانی!
سایت جوان آنلاین

فوتبال شیوخ سقف آرزوی فوتبالیست ایرانی!

خبر بازگشت مهدی طارمی به فوتبال آسیا و مشخصاً امارات، نه فقط یک خبر ساده که مهر تأییدی بر عقب‌گرد فوتبال ایران از سطح اول فوتبال جهان است. مهر تأییدی است بر...
         
قلم قرمز طارمی روی دستاوردسازی فِیک قلعه‌نویی و رفقا؛ سال‌ها می‌توان از این عقبگرد نوشت! - پارس فوتبال
سایت پارس فوتبال

قلم قرمز طارمی روی دستاوردسازی فِیک قلعه‌نویی و رفقا؛ سال‌ها می‌توان از این عقبگرد نوشت! - پارس فوتبال

برای کشوری چون ایران، یکی از مهم‌ترین دستاوردها از جام جهانی می‌تواند معرفی یک یا چند بازیکن بااستعداد و آینده‌دار به فوتبال دنیا باشد، که تیم ملی در این پار...
روزنامه شرق

استوری کنایه آمیز علیرضا بیرانوند

از کافئین تا کراتین؛ کدام مکمل ورزشی واقعاً پشتوانه علمی دارد؟ - مجله اینترنتی کولاک
سایت کولاک

از کافئین تا کراتین؛ کدام مکمل ورزشی واقعاً پشتوانه علمی دارد؟ - مجله اینترنتی کولاک

مکمل‌های ورزشی زیادی وعده افزایش انرژی، عضله‌سازی و بهبود عملکرد می‌دهند؛ اما شواهد علمی درباره همه آنها یکسان نیست.
معجزه در قلب بحران
روزنامه توسعه ایرانی

معجزه در قلب بحران

آریا طاری روزهایی که هواداران استقلال با نگرانی اخبار محرومیت نقل وانتقالاتی باشگاه را دنبال می کردند و با حسرت به ریخت وپاش های
    
خاتون آسیایی
روزنامه توسعه ایرانی

خاتون آسیایی

سومین دوره رسمی لیگ قهرمانان زنان آسیا در حالی آغاز شد که یک نام آشنا به عنوان نماینده کشورمان در آن حضور داشت. تیمی که در ایران بااختلاف پرافتخارترین است و
سپاهان، تیمی برای قهرمانی یا فقط مدعی بودن؟
خبرگزاری ایسنا

سپاهان، تیمی برای قهرمانی یا فقط مدعی بودن؟

شکست برابر استقلال و تراکتور در هفته‌های دوم و سوم لیگ برتر، بار دیگر ضعف سپاهان در بازی‌های بزرگ را نمایان کرد؛ تیمی که در سال‌های اخیر هزینه زیادی برای ساختن یک تیم مدعی قهرمانی کرده اما همچنان نه در زمین راه‌حل مشخصی برای عبور از رقیبان اصلی دارد و نه در نقل‌وانتقالات توانسته نقاط ضعف خود را به‌طور …
علیرضا بیرانوند؛ به چه درد نظام وظیفه و خدمت سربازی می‌خورَد؟
سایت عصرایران

علیرضا بیرانوند؛ به چه درد نظام وظیفه و خدمت سربازی می‌خورَد؟

اگر سربازی رفتن او سایه جنگ را دور و ارز را ارزان و خودرو را سهل الوصول و ازدواج را ممکن می کند، برود! ما که بخیل نیستیم اما تو را به خدا سربازی رفتن آدم مشه...
من هم جای تارتار بودم نمی‌گذاشتم رضاییان به پرسپولیس برگردد/وحید قلیچ از ساپینتو پول گرفت و طرفدار استقلال شد!
سایت پارسینه

من هم جای تارتار بودم نمی‌گذاشتم رضاییان به پرسپولیس برگردد/وحید قلیچ از ساپینتو پول گرفت و طرفدار استقلال شد!

ایمان گودرزی؛پیشکسوت استقلال و پرسپولیس در کافه‌خبر از پشت‌پرده فوتبال ایران صحبت کرد؛ از ادعای تحمیل بازیکن به مربیان و انتقاد از مدیریت باشگاه‌ها گرفته تا روایت‌هایی کمتر شنیده‌شده از روزهای حضورش در پرسپولیس و استقلال.
آژیر براتیسلاوا؛ زنگ خطر را جدی بگیرید
خبرگزاری ایرنا

آژیر براتیسلاوا؛ زنگ خطر را جدی بگیرید

تهران- ایرنا- حذف ۶۰ درصد از جوانان کشتی آزاد ایران در براتیسلاوا زنگ خطری است که می‌تواند آینده پرافتخارترین رشته المپیکی ایران را تهدید کند.
سایت جهان نیوز

عکس نجات سرباز بیرو | جهان نیوز

سایت اقتصاد ۲۴

عکس/رونمایی از پیراهن دوم باشگاه پرسپولیس به یاد کودکان میناب