دوشنبه, ۱ مرداد, ۱۴۰۳ / 22 July, 2024
مجله ویستا

دندان و مراقبت از آن در ایام عید


مصرف آجیل و شیرینی در ایام عید
دکتر عبدالحمید ظفرمند‌ دندان پزشک گفت: مصرف آجیل و  خصوصا شیرینی در ایام عید کنترل شود چرا که سرانه مصرف قند در ایران بسیار بالاتر از کشورهای دیگر است.
مواد قندی و سلامت دندان
مواد قندی سلامت عمومی را به مخاطره می‌اندازد و یقینا اولین عضو از بدن که تحت تاثیر آن قرار می‌گیرد دهان و دندان است به همین دلیل مصرف مواد قندی به ویژه در ایام عید باید کاهش یابد.
دانه‌های روغنی برای سلامت بدن مفید هستند
تحقیقات نشان داده است که مصرف دانه‌های روغنی( آجیل) برای سلامتی مفید است در حالیکه مصرف بیش از حد آن می‌تواند منجر به چاقی و اضافه وزن شود.
جویدن زیاد فندق و بادام به دندان‌های ترمیم  شده و عصب کشی شده آسیب می‌رساند و حتی ممکن است منجر به شکستگی هم شود همچنین علاوه بر مشکلات دندانی که فرد را درگیر خود می‌کند عدم دسترسی مناسب به مرکز درمانی در ایام عید خود معضل دیگری است.
علاوه بر مواد عنوان شده شکستن مغزها و دانه‌های روغنی که همراه با پوست هستند برای سلامت دندان‌های سالم نیز بسیار خطرناک است.
نی‌نی‌بان جدیدترین و بهترین مطالب خود را در تلگرام و از طریق سه کانال «راهنمای بارداری»، «زندگی با کودک» و «سلامت زنان» در اختیار شما قرار می‌دهد.