چهارشنبه, ۲ تیر, ۱۴۰۰ / 23 June, 2021
مجله ویستا

کوکوی اسفناج


جعفری ساطوری شده  :  ۰.۵ فنجان
اسفناج  :  ۲ فنجان
تخم مرغ  :  ۲ عدد
پیاز  :  ۲ عدد
سس مایونز  :  ۲ قاشق سوپخوری
نان سوخاری  :  ۰.۵ فنجان
نمک  :  ۱ قاشق مربا خوری
اسفناج و جعفری را چرخ کنید. بعد پوره اسفناج …

جعفری ساطوری شده  :  ۰.۵ فنجان

اسفناج  :  ۲ فنجان

تخم مرغ  :  ۲ عدد

پیاز  :  ۲ عدد

سس مایونز  :  ۲ قاشق سوپخوری

نان سوخاری  :  ۰.۵ فنجان

نمک  :  ۱ قاشق مربا خوری

اسفناج و جعفری را چرخ کنید. بعد پوره اسفناج و جعفری را با پیاز و چاشنی مخلوط کنید. آبی که در موقع چرخ کردن از سبزی خارج شده در فنجان ریخته و روی آن آب بریزید تا فنجان پر بشود. گردوی کوبیده را با آب مزبور مخلوط کنید. تخم مرغ‌ها را با قاشق هم زده و آن را به مخلوط فوق اضافه کنید. تابه را با کره چرب نموده مخلوط را در آن بریزید و روی آن را با خرده نان و کمی کره بپوشانید. مخلوط فوق را روی آتش ملایم بگذارید تا سرخ شود. همین که یکطرفش سرخ شد، طرف دیگر را در تابه برگردانید.

اگر فر دارید مخلوط را در سینی پهن کرده و نیم ساعت آن را در فربگذارید، بعد سرپوش آن را بر دارید تا طرف دیگر آن هم بپزد.



همچنین مشاهده کنید




خبرگزاری صدا و سیماسایت اقتصادنیوزخبرگزاری اسپوتنیکخبرگزاری مهرروزنامه تعادلروزنامه آرمان ملیسایت انصاف نیوزسایت رویداد 24روزنامه جام جمروزنامه شرق