پنجشنبه, ۳۰ فروردین, ۱۴۰۳ / 18 April, 2024
مجله ویستا

توصیه های مفید برای سفری خوش


توصیه های مفید برای سفری خوش

زمانی که قصد دارید به همراه بچه ها به مسافرت بروید, حتماً یک لیست از لوازم ضروری و واجب را از قبل تهیه کنید از وسایل نصب چادر گرفته تا بی اهمیت ترین اشیا که احتمال فراموش شدن شان می رود همه را روی کاغذ یادداشت کنید البته می توانید این برگ یادداشت را برای سفرهای بعدی هم نگاه دارید

۱) برای به حداقل رساندن بداخلاقی و بگومگو در مسافرت های خانوادگی آن هم به وسیله اتومبیل، بهترین روش این است که در اتومبیل تعدادی اسباب بازی پارچه ای، کتاب های مصور و مدادرنگی داشته باشید. نوار موسیقی کودکان یا نوار قصه مورد علاقه فرزندتان نیز وسیله مناسبی برای سرگرم شدن است.

۲) زمانی که قصد دارید به همراه بچه ها به مسافرت بروید، حتماً یک لیست از لوازم ضروری و واجب را از قبل تهیه کنید از وسایل نصب چادر گرفته تا بی اهمیت ترین اشیا که احتمال فراموش شدن شان می رود همه را روی کاغذ یادداشت کنید. البته می توانید این برگ یادداشت را برای سفرهای بعدی هم نگاه دارید.

۳) هرگز فریب وسوسه بسته بندی کردن وسایل در چمدان برای بچه ها را نخورید. اجازه دهید هنگام مسافرت، آنها آنچه را که نیاز دارند خود جمع آوری کنند. به بچه ها بیاموزید حساب روزهایی را که می خواهند دور از خانه به سر ببرند داشته باشند و یک لیست از لوازم مورد نیازشان را نیز تهیه کرده و بر مبنای آن اقدام به جمع آوری لوازم سفر کنند. تمیز و کثیف را از یکدیگر مجزا کنید. در ضمن وسایل شخصی از جمله ملحفه، مسواک و لباس زیر را فراموش نکنید.

۴) برای پرهیز از حمل چمدان های سنگین و متعدد در مسافرت هایی که با بچه ها همراه هستید، می توانید تعدادی از کیف های دستی و کوچک را در یک کیف و یا ساک بزرگ پلاستیکی قرار دهید. برای مثال بهترین راه این است که کلیه وسایل مربوط به بچه ها را در یک چمدان و وسایل شخصی خود را در یک چمدان دیگر قرار دهید. بدین ترتیب هم در هنگام سفر و هم زمانی که به مقصد می رسید در جابه جایی وسایل و لباس های خود و بچه ها دچار دردسر و سردرگمی نخواهید شد.

۵) آیا شما در اتومبیل خود جعبه کمک های اولیه دارید؟ اگر تا به حال به این فکر نبوده اید از همین امروز برای خرید چنین جعبه ای یا وسایل محتوی آن اقدام کنید. اگر هم خواستید می توانید خودتان آن را تهیه کنید. وسایلی از قبیل باند استریل در چندین اندازه، نوارچسب برای باند زخم، الکل سفید صنعتی، ماده ضدعفونی کننده، چسب زخم، قرص های مسکن و تب بر، قیچی کوچک برای بریدن نوار، یک پنس و مقداری پنبه از داروخانه خریداری کرده و درون جعبه مخصوصی بگذارید.

۶) همیشه در جعبه کمک های اولیه یک موچین کوچک نگهدارید، این وسیله برای خارج کردن نیش زنبور، تیغ یا خار گل بسیار مفید است. فراموش نکنید عده ای از بچه ها به نیش زنبور یا حتی خار بعضی از گل های حساسیت دارند.

۷) زمانی که با اتومبیل شخصی به مسافرت می روید مجبور خواهید بود برای صرف ناهار یا حتی صبحانه در یک رستوران میان راه توقف کوتاهی داشته باشید ولی شاید این توقف کوتاه زیاد به نفع شما نباشد. اگر قصد دارید مسافرت کم خرج و بی دردسری داشته باشید در منزل غذای ساده ای تهیه کنید تا اگر در جاده به جنگل یا محیط دنج و سرسبزی رسیدید، در میان طبیعت توقف کوتاهی داشته باشید و با خیال راحت غذای خود را نوش جان کنید.

۸) بچه ها از رفتن به پیک نیک و مسافرت های جمعی و خانوادگی لذت فراوانی می برند. اول آنکه تمامی افراد خانواده دور هم جمع هستند، دوم آنکه مدتی به دور از محیط یکنواخت منزل به سر می برند و بالاخره با محیط های جدیدی آشنا می شوند.

شما هم در چنین مواقعی سعی کنید هرگز به خاطر مسائل بی ارزش اوقات دیگر افراد خانواده را تلخ نکنید و بگذارید در مسافرت به همه خوش بگذرد. توجه داشته باشید بچه ها از محیط های یکسان زود دلگیر و خسته می شوند، محیط بسته اتومبیل و عدم تحرک با خصوصیات آنها سازگاری ندارد.

۹) هنگامی که به مسافرت های طولانی می روید، همیشه تعدادی کارت شناسایی در داشبورد اتومبیل بگذارید که روی آن مشخصات کامل شما و فرزندانتان به طور دقیق نوشته شده باشد. علاوه بر آن آدرس منزل و اقوام نزدیک و تلفن آنها، گروه خونی، نام داروهایی که به آن حساسیت دارید و... را یادداشت کنید.

اگرچه یادآوری پیشامدهای ناگوار اصلاً خوشایند نیست ولی واقعیت این است که حادثه و تصادف هرگز از قبل آدمی را خبر نمی کند. وجود چنین اطلاعاتی می تواند در وقت و زمان کمک رسانی صرفه جویی کند.

۱۰) امسال برای اینکه تعطیلات سالیانه خوبی داشته باشید از همین الان یک برنامه دقیق و صحیح برای مسافرت و گردش و تفریح خود و خانواده تان طرح ریزی کنید و سعی کنید در تمام این مدت به خود بقبولانید که تعطیلات خوبی خواهید داشت و باید به شما و خانواده تان بسیار خوش بگذرد. نقش تلقین را در اجرای امور دست کم نگیرید.



همچنین مشاهده کنید