پنجشنبه, ۶ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 25 April, 2024
مجله ویستا

خورش قرمه سبزی


● مواد لازم:
- سبزی (تره - جعفری)
- گوشت بدون استخوان: نیم كیلو
- لوبیا قرمز یا چشم بلبلی: ۱۰۰ گرم
- لیمو عمانی درسته: ۳ تا ۴ عدد
- گرد لیمو: یك قاشق سوپخوری
- پیاز سرخ كرده: ۲۵۰ گرم
- روغن
● دستور …

مواد لازم:

- سبزی (تره - جعفری)

- گوشت بدون استخوان: نیم كیلو

- لوبیا قرمز یا چشم بلبلی: ۱۰۰ گرم

- لیمو عمانی درسته: ۳ تا ۴ عدد

- گرد لیمو: یك قاشق سوپخوری

- پیاز سرخ كرده: ۲۵۰ گرم

- روغن

دستور تهیه:

گوشت را تكه تكه می كنیم و با پیاز می گذاریم نیم پز شود. سپس لوبیا و لیمو عمانی را به آن اضافه می كنیم. بعد سبزی را به دقت تمیز كرده و می شوییم. آب سبزی كه به دقت گرفته شد ریز خرد می كنیم. (می توان شنبلیله هم به سبزی اضافه كرد). بعد سبزی را با روغن كمی سرخ می كنیم و داخل گوشت می ریزیم و كمی نمك و گرد لیمو به آن اضافه می كنیم و می گذاریم خورش آهسته بجوشد و روغن بیندازد. (بجای گرد لیمو می توان از آب لیمو هم استفاده كرد)



همچنین مشاهده کنید