چهارشنبه, ۵ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 24 April, 2024
پلو با نخود
در این ستون تا پایان ماه مبارک رمضان غذاهایی که درهر استان کشور سر سفرههای سحر و افطار قرار میگیرد از زبان زنان قدیمی این مناطق معرفی خواهد شد.
این دستورالعملهاعلاوه بر اینکه شما را با فرهنگ تغذیه این مناطق آشنا خواهد کرد، ایدههای متنوعی را برای اجرا در دسترستان قرار خواهد داد.
سفرههای افطار در ماه مبارک رمضان در بندرعباس گاه پلو با نخود، غذایی مقوی و ساده تزئین میشود. این غذا با روشی ساده پخته و به سرعت آماده میشود.
مواد لازم
یک استکان نخود خیس خورده
۲ پیمانه برنج
نیم کیلو گوشت
نمک، زیره سیاه، فلفل سیاه، دارچین، فلفل قرمز و مارچوبه به مقدار لازم
۲ قاشق غذاخوری روغن
یک عدد پیاز
طرز تهیه
پیاز را در کمی روغن تفت داده و به آن گوشت خرد شده، نخود و ادویه را اضافه کنید. برای طبخ این نوع غذا لازم است زیره و فلفل سیاه بیشتری مصرف شود. پس از پخت مواد در کمی آب، برنج بدون نمک را به آن اضافه کنید و اجازه دهید تا برنج بپزد. پس از آن به در قابلمه دم کنی بگذارید و شعله را کم کنید تا برنج دم بکشد. این پلو همراه با ترشی انبه سرو میشود.
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
خرید میز و صندلی اداری
خرید بلیط هواپیما
گیت کنترل تردد
ایران پاکستان مجلس شورای اسلامی رئیسی دولت عملیات وعده صادق سید ابراهیم رئیسی ایران و پاکستان حجاب مجلس رئیس جمهور دولت سیزدهم
سیل تهران تتلو پلیس وزارت بهداشت فراجا شهرداری تهران سلامت قتل فضای مجازی سازمان هواشناسی آتش سوزی
خودرو بانک مرکزی قیمت خودرو قیمت طلا ایران خودرو قیمت دلار بازار خودرو دلار سایپا بورس تورم ارز
تلویزیون رادیو کتاب سینمای ایران تئاتر سریال نمایشگاه کتاب سینما فیلم فیلم سینمایی معماری
دانشجویان کنکور ۱۴۰۳ دانشگاه آزاد اسلامی دانش بنیان
اسرائیل رژیم صهیونیستی غزه فلسطین روسیه جنگ غزه چین اتحادیه اروپا ترکیه حماس اوکراین طوفان الاقصی
فوتبال پرسپولیس استقلال باشگاه پرسپولیس تراکتور باشگاه استقلال رئال مادرید بارسلونا بازی سپاهان فوتسال لیگ برتر
همراه اول ایلان ماسک اپل شیائومی هوش مصنوعی تبلیغات فناوری گوگل تلگرام سامسونگ
افسردگی یبوست پیری صبحانه