چهارشنبه, ۵ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 24 April, 2024
مجله ویستا

پلو با نخود


پلو با نخود

در این ستون تا پایان ماه مبارک رمضان غذاهایی که درهر استان کشور سر سفره‌های سحر و افطار قرار می‌گیرد از زبان زنان قدیمی این مناطق معرفی خواهد شد.
این دستورالعمل‌هاعلاوه بر …

در این ستون تا پایان ماه مبارک رمضان غذاهایی که درهر استان کشور سر سفره‌های سحر و افطار قرار می‌گیرد از زبان زنان قدیمی این مناطق معرفی خواهد شد.

این دستورالعمل‌هاعلاوه بر اینکه شما را با فرهنگ تغذیه این مناطق آشنا خواهد کرد، ایده‌های متنوعی را برای اجرا در دسترس‌تان قرار خواهد داد.

سفره‌های افطار در ماه مبارک رمضان در بندرعباس گاه پلو با نخود، غذایی مقوی و ساده تزئین می‌شود. این غذا با روشی ساده پخته و به سرعت آماده می‌شود.

مواد لازم

یک استکان نخود خیس خورده

۲ پیمانه برنج

نیم کیلو گوشت

نمک، زیره سیاه، فلفل سیاه، دارچین، فلفل قرمز و مارچوبه به مقدار لازم

۲ قاشق غذاخوری روغن

یک عدد پیاز

طرز تهیه

پیاز را در کمی روغن تفت داده و به آن گوشت خرد شده، نخود و ادویه را اضافه کنید. برای طبخ این نوع غذا لازم است زیره و فلفل سیاه بیشتری مصرف شود. پس از پخت مواد در کمی آب، برنج بدون نمک را به آن اضافه کنید و اجازه دهید تا برنج بپزد. پس از آن به در قابلمه دم کنی بگذارید و شعله را کم کنید تا برنج دم بکشد. این پلو همراه با ترشی انبه سرو می‌شود.



همچنین مشاهده کنید