پنجشنبه, ۶ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 25 April, 2024
مجله ویستا

رولت مارمالاد


● مواد لازم
▪ روغن برای چرب كردن
▪ مایع شیرینی پفكی ۲۵۰ گرم
▪ آرد كمی برای پاشیدن
▪ مارمالاد ۱ قاشق غذاخوری
▪ تخم مرغ ۱ عدد
▪ پنیر رنده شده پیتزا ۵۰ گرم
▪ هویج و خیار برای سرو
دمای …

مواد لازم

روغن برای چرب كردن

مایع شیرینی پفكی ۲۵۰ گرم

آرد كمی برای پاشیدن

مارمالاد ۱ قاشق غذاخوری

تخم مرغ ۱ عدد

پنیر رنده شده پیتزا ۵۰ گرم

هویج و خیار برای سرو

دمای فر را روی ۲۲۰ درجه سانتی گراد تنظیم كنید و با برس سینی فر را چرب كنید.

مایع شیرینی پفكی را با وردنه پهن كنید.

روی خمیر را با مارمالاد بپوشانید.

تخم مرغ را هم زده و با برس به لبه های خمیر بمالید.

پنیر را روی مارمالاد بپاشید.

خمیر را مانند شیرینی رولت رول كنید پس از یك دور پیچیدن، دوباره روی خمیر تخم مرغ بمالید و رول كنید.

رولت ها را در اندازه كوچك با چاقو بریده و روی سینی فر بگذارید و سینی را داخل فر قرار دهید.

فر گرم را برای ۱۲ تا ۱۵ دقیقه تنظیم كنید تا رولت ها پف كند و طلایی شود.

رولت ها را به صورت سرد یا گرم به همراه خیار و هویج برش خورده سرو كنید.



همچنین مشاهده کنید