جمعه, ۱۰ فروردین, ۱۴۰۳ / 29 March, 2024
مجله ویستا

۱۶ آذر: در شهر چه گذشت؟!


۱۶ آذر: در شهر چه گذشت؟!

بارش باران و برف، روی بسیاری از امور روزانه تاثیر می‌گذارد که از جمله آنها می‌توان به رانندگی اشاره کرد.
هنگام بارندگی سطح خیابان‌ها لغزنده شده و دید کمتر می‌شود و به همین …

بارش باران و برف، روی بسیاری از امور روزانه تاثیر می‌گذارد که از جمله آنها می‌توان به رانندگی اشاره کرد.

هنگام بارندگی سطح خیابان‌ها لغزنده شده و دید کمتر می‌شود و به همین دلیل رانندگان ناچارند با احتیاط بیشتر و سرعت کمتر رانندگی کنند.

علاوه بر این بارندگی، فضای داخلی خودرو‌ها را نیز متحول می‌کند، زیرا با توجه به بارش، خودرو‌ها با شیشه‌های بالا کشیده حرکت می‌کنند و در صورتی که تعداد سرنشینان زیاد باشد، بخارگرفتگی شیشه‌ها مشکلی است که به وجود می آید.

البته روشن بودن بخاری خودرو این مشکل را برای شیشه جلو حل می‌کند اما معمولا کمتر به بخارگرفتگی شیشه عقب توجه می‌شود.

این در حالی است که بخارگرفتگی این شیشه دید راننده را از طریق آینه مرکزی خودرو از بین می‌رود و هنگام دنده عقب گرفتن یا سبقت‌ها می‌تواند حادثه‌ساز باشد.

البته اغلب خودرو‌ها به گرم‌کن شیشه عقب مجهزند که برخی رانندگان استفاده از آن را فراموش کرده یا اینکه گرم‌کن‌ها به خوبی عمل نمی‌کنند.

خوب است که رانندگان علاوه بر کارکرد برف‌پاک‌کن و بخاری به گرم‌کن شیشه عقب در روز‌های بارانی هم توجه داشته باشند.

تعطیلی بوفه مدرسه

در حالی که خیلی از دانش‌آموزان در زنگ‌های تفریح از بوفه مدرسه خرید می‌کنند، تعدادی از والدین در تماس تلفنی با ستون در شهر چه خبر، از تعطیل شدن بوفه مدرسه فرزندان‌شان انتقاد کرده اند.

به گفته آنها در این مدارس بوفه تعطیل شده و به جای آن از دانش‌آموزان خواسته شده که برای دریافت غذا در رستوران مدرسه ثبت‌نام کنند.

این در حالی است که اظهارات والدین از هزینه سنگین ثبت‌نام در رستوران مدارس خبر می‌دهد و به این ترتیب عملا امکان ثبت‌نام برای بسیاری از دانش آموزان از بین می‌رود.

از سوی دیگر تعطیلی بوفه موجب می شود که دانش آموزان برای خرید تغذیه به دستفروش‌های اطراف مدارس رو بیاورند که معمولا خوراکی‌های غیربهداشتی توزیع می‌کنند.

میهمان نا‌خوانده

برخی میهمان‌های ناخوانده عادت دارند از لابه لای در ورودی منزل به داخل سرک بکشند و به محض اینکه صاحبخانه در را باز کرد به داخل هجوم آورند. برگه‌های تبلیغاتی یکی از این میهمان‌های ناخوانده را تشکیل می‌دهند که تعداد آنها کم هم نیست.

شرکت‌های گوناگون که این اواخر به دلیل وضع جریمه برای برچسب‌های تبلیغاتی دست از این نوع تبلیغ برداشته‌اند به کارت‌پخش‌کن‌ها توصیه می‌کنند دسته‌ای از کارت‌ها را میان در ورودی منزل بگذارند تا اهالی منزل چاره‌ای جز برداشتن آن نداشته‌ باشند.

این اجبار بدین دلیل است که انبوهی از کارت‌ها به یکباره روی زمین ریخته و برنداشتن آنها باعث می‌شود هر چند روز یکبار چند صد‌تا تبلیغات گوناگون جلوی منزل جمع شود. به طور حتم هیچ‌ شهروندی مایل به مشاهده این تصویر نه چندان زیبا نیست.

بنابراین به نظر می‌رسد برای این دسته از تبلیغات نیز باید هر چه سریع‌تر مجازات‌هایی در نظر گرفته شود.

آموزش از راه غلط

برخی موسسات آموزشی به بهانه آموزش از راه دور لوح‌های فشرده‌ای در اختیار دانش‌آموزان و هنر‌آموزان قرار می‌دهند که به هیچ‌وجه از کیفیت لازم برخوردار نیست و بنابراین شیوه آنها به آموزش از راه غلط بیشتر شباهت دارد تا از راه دور.

البته بی‌کیفیت بودن لوح‌های فشرده در بازار کتاب‌های همراه با لوح‌های فشرده تبدیل به بیماری همه‌گیری شده است؛ به طوری که کمتر لوح فشرده‌ای را می‌توان با کیفیت مناسب در این بازار مشاهده کرد.

در نبود و اجرا نشدن قانون کپی رایت، برخی افراد لوح‌های فشرده را تکثیر و توزیع می‌کنند. آنها با این هدف که بتوانند در کمترین زمان ممکن لوح‌های فشرده بیشتری تکثیر کنند بخشی از کیفیت صوتی و تصویری اطلاعات لوح‌های فشرده را کاسته و به این ترتیب لطمه جبران‌ناپذیری به سیستم آموزشی می‌زنند.



همچنین مشاهده کنید