جمعه, ۳۱ فروردین, ۱۴۰۳ / 19 April, 2024
مجله ویستا

کرم تیرامیسو


کرم تیرامیسو

● مواد لازم:
▪ پنیر خامه‌ای: ۴۰۰گرم
▪ خامه فرم‌گرفته: ۴۰۰ گرم
▪ پودر شکر: ۱۵۰‌ گرم
▪ پودر نسکافه: ۳ قاشق غذاخوری
▪ بیسکویت لیدی فینگر: به تعداد لازم
▪ قهوه فرانسه دم کرده : یک فنجان

● …

مواد لازم:

پنیر خامه‌ای:

۴۰۰گرم

خامه فرم‌گرفته:

۴۰۰ گرم

پودر شکر:

۱۵۰‌ گرم

پودر نسکافه:

۳ قاشق غذاخوری

بیسکویت لیدی فینگر:

به تعداد لازم

قهوه فرانسه دم کرده :

یک فنجان

روش تهیه:

ابتدا پودر نسکافه و پودر شکر را با هم آسیاب کرده و الک می‌کنیم، پنیر خامه‌ای و خامه را با هم مخلوط می‌کنیم و در حد مخلوط‌شدن با همزن برقی هم می‌زنیم. نیمی از مخلوط پودر شکر و پودر نسکافه را به مواد اضافه می‌کنیم و در حد مخلوط شدن مواد را به هم می‌زنیم. ظرف ترجیحا چینی یا سرامیک با ارتفاع نسبتا کم در نظر می‌گیریم. مقداری از کرم آماده را داخل ظرف ریخته و پخش می‌کنیم و از مخلوط پودری روی سطح آن الک می‌کنیم. چند لیدی فینگر را داخل قهوه فرانسه زده و روی کرم می‌چینیم و دوباره روی آن را با کرم می‌پوشانیم. این کار را ادامه می‌دهیم تا ظرف پر شود. روی ظرف را در نهایت از پودری که داریم الک کرده و با شکلات تزئین می‌کنیم. سپس آن را به مدت ۱۰ تا ۱۲ ساعت داخل یخچال می‌گذاریم تا خودش را بگیرد. حتما تیرامیسو باید یک شب در یخچال بماند تا لذیذ و آماده مصرف شود.

مجله زندگی ایده آل

باز نشر اختصاصی: مجله اینترنتی Bartarinha.ir



همچنین مشاهده کنید