جمعه, ۳۱ فروردین, ۱۴۰۳ / 19 April, 2024
کرم تیرامیسو
مواد لازم:
پنیر خامهای:
۴۰۰گرم
خامه فرمگرفته:
۴۰۰ گرم
پودر شکر:
۱۵۰ گرم
پودر نسکافه:
۳ قاشق غذاخوری
بیسکویت لیدی فینگر:
به تعداد لازم
قهوه فرانسه دم کرده :
یک فنجان
روش تهیه:
ابتدا پودر نسکافه و پودر شکر را با هم آسیاب کرده و الک میکنیم، پنیر خامهای و خامه را با هم مخلوط میکنیم و در حد مخلوطشدن با همزن برقی هم میزنیم. نیمی از مخلوط پودر شکر و پودر نسکافه را به مواد اضافه میکنیم و در حد مخلوط شدن مواد را به هم میزنیم. ظرف ترجیحا چینی یا سرامیک با ارتفاع نسبتا کم در نظر میگیریم. مقداری از کرم آماده را داخل ظرف ریخته و پخش میکنیم و از مخلوط پودری روی سطح آن الک میکنیم. چند لیدی فینگر را داخل قهوه فرانسه زده و روی کرم میچینیم و دوباره روی آن را با کرم میپوشانیم. این کار را ادامه میدهیم تا ظرف پر شود. روی ظرف را در نهایت از پودری که داریم الک کرده و با شکلات تزئین میکنیم. سپس آن را به مدت ۱۰ تا ۱۲ ساعت داخل یخچال میگذاریم تا خودش را بگیرد. حتما تیرامیسو باید یک شب در یخچال بماند تا لذیذ و آماده مصرف شود.
مجله زندگی ایده آل
باز نشر اختصاصی: مجله اینترنتی Bartarinha.ir
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
خرید میز و صندلی اداری
خرید بلیط هواپیما
گیت کنترل تردد
اسرائیل اصفهان ایران ایران و اسرائیل انفجار استان اصفهان حمله ایران به اسرائیل گشت ارشاد حسین امیرعبداللهیان ارتش جمهوری اسلامی ایران دولت وعده صادق
سیل تهران هواشناسی زلزله دبی زمین سیلاب قوه قضاییه قتل شهرداری تهران سازمان هواشناسی سلامت
قیمت خودرو قیمت طلا فرودگاه بانک مرکزی بازار خودرو ایران خودرو خودرو قیمت دلار تورم حقوق بازنشستگان قیمت سکه دلار
فضای مجازی تلویزیون سینمای ایران کتاب تئاتر سریال
اینترنت
رژیم صهیونیستی فلسطین غزه سازمان ملل آمریکا جنگ غزه روسیه امیرعبداللهیان شورای امنیت عملیات وعده صادق اسراییل حماس
فوتبال استقلال پرسپولیس صنعت نفت آبادان شمس آذر قزوین لیگ برتر لیگ قهرمانان اروپا رئال مادرید بازی بارسلونا تراکتور سپاهان
چین هوش مصنوعی گوگل سامسونگ فناوری تلگرام وزیر ارتباطات اپل ناسا عیسی زارع پور
خواب چاقی پزشک پیاده روی گیاهان دارویی