جمعه, ۱۰ فروردین, ۱۴۰۳ / 29 March, 2024
مجله ویستا

نوعی فوندو


سس بشامل  :  ۱ فنجان
زرده تخم مرغ  :  ۴ عدد
پنیر گرویر  :  ۱۲۵ گرم
پنیر پارمیسان  :  ۱۲۵ گرم
خردل  :   قدری
زرده تخم مرغ را با کمی نمک مخلوط می‌کنیم و می‌زنیم و با سس بشامل مخلوط می‌نمائیم، مایه …

سس بشامل  :  ۱ فنجان

زرده تخم مرغ  :  ۴ عدد

پنیر گرویر  :  ۱۲۵ گرم

پنیر پارمیسان  :  ۱۲۵ گرم

خردل  :   قدری

زرده تخم مرغ را با کمی نمک مخلوط می‌کنیم و می‌زنیم و با سس بشامل مخلوط می‌نمائیم، مایه را در ظرف لعابی می‌ریزیم و چند دقیقه روی حرارت ملایم می‌گذاریم و مرتب به‌هم می‌زنیم تا پنیر کاملاً حل شود بعد از مایه کمی روی نان‌های بریده کوچک و نازک می‌ریزیم و نانها را در سینی فر می‌گذاریم و سینی را روی آخرین پنجره به‌طرف بالای فر با حرارت ۳۵۰ درجه در حدود یک ربع تا ۲۰ دقیقه می‌گذاریم بماند تا روی آن کمی برشته شود.

ممکن است مایه بشامل و زرده تخم مرغ و پنیر را در ظرف جداگانه بریزیم و نان‌های کوچک تست شده را در ظرف دیگر سرو کنیم.



همچنین مشاهده کنید