پنجشنبه, ۹ فروردین, ۱۴۰۳ / 28 March, 2024
مجله ویستا

یک بشقاب لاغری


یک بشقاب لاغری

اسفناج از خانواده سبزیجات و سرشار از فیبر، پتاسیم، آهن، ویتامین ث، اسید فولیک، سلنیوم و کاروتن بوده و مقدار کالری آن ۱۸ کالری در هر صد گرم است. اسفناج غنی از لوتئین است که در …

اسفناج از خانواده سبزیجات و سرشار از فیبر، پتاسیم، آهن، ویتامین ث، اسید فولیک، سلنیوم و کاروتن بوده و مقدار کالری آن ۱۸ کالری در هر صد گرم است. اسفناج غنی از لوتئین است که در سلامت چشم اثربخش بوده و از ابتلابه بیماری های قلبی، سرطان و انحطاط شبکیه چشم پیشگیری می کند.

ویتامین B۴ در اسفناج به وفور یافت می شود. این ویتامین برای زنان باردار بسیار ضروری است. اسفناج جزو مواد غذایی لاغرکننده است، همچنین نیترات را به خوبی جذب می کند. از این رو به محض پخت، باید آن را مصرف کرد و از زیاد پختن و یا گرم کردن مجدد آن پرهیز کرد و توصیه می شود در صورت امکان برگ های اسفناج بخصوص برگ های جوان به صورت خام مصرف شوند.

ویتامین B۴ موجود در اسفناج به خوبی با گوشت قرمز، آووکادو، قارچ، گوشت پرندگان و تخم مرغ سازگار است. همانطور که گفته شد اسفناج را باید پس از تهیه به سرعت مصرف کرد چرا که نیترات را تولید و جذب می کند. نیترات وارد شده به بدن از اکسیژن رسانی به سلول ها جلوگیری می کند.

یک دستور غذایی ساده و لاغرکننده به کمک اسفناج

مواد لازم:

ـ ۶۰ گرم اسفناج

ـ یک عدد تخم مرغ

ـ یک تکه نان تست سبوس دار

۶۰ گرم اسفناج را به مدت چند دقیقه در قابلمه حرارت داده تا نرم شود اما رنگ سبز آن از بین نرود. سپس آن را روی نان تست پهن کنید. در صورت تمایل خامه کم چرب یا ماست شیرین و یا تنها نمک و فلفل روی اسفناج ریخته سپس تخم مرغ که به صورت نیمرو با روغن زیتون آماده شده است را روی اسفناج گذاشته و در بشقاب سرو کنید.

نویسنده: عاطفه رضوی



همچنین مشاهده کنید