پنجشنبه, ۹ فروردین, ۱۴۰۳ / 28 March, 2024
نخودپلو
مواد لازم:
برنج خیس شده: ۲پیمانه
سیر و زنجبیل رنده شده: به مقدار لازم
برگ نعناع خرد شده: ۲ قاشق غذاخوری
فلفل سبز خرد شده: ۲عدد
زعفران حل شده در آب: به اندازه کافی
روغن: یک قاشق مرباخوری
نخود آب پز شده: یک پیمانه
زردچوبه: ۲ قاشق مرباخوری
فلفل قرمز: یک قاشق مرباخوری
ماست کم چرب: یک پیمانه
گوجه فرنگی خرد شده: ۳عدد
نمک به اندازه کافی
سیب زمینی آب پز و خرد شده: ۲ عدد
پودر گشنیز: یک قاشق مرباخوری
روغن: یک قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
یک قاشق غذاخوری روغن را در ماهیتابه گرم کنید و سیر و زنجبیل را در آن تفت دهید،فلفل قرمز، زردچوبه و پودر گشنیز را نیز به مدت ۳ دقیقه در آن تفت دهید.
برنج خیس شده را به شیوه معمول آبکش کنید و کنار بگذارید.
در این مرحله گوجه فرنگی خرد شده را اضافه کنید و به مدت ۴تا۵ دقیقه بپزید. سیب زمینی،فلفل سبز و ماست را اضافه و هم بزنید و بگذارید ۵ تا۶ دقیقه بپزد. نخود آب پز شده و نمک را اضافه کنید کمی هم بزنید و زیر آن را خاموش کنید.
گشنیز، برگ نعناع و فلفل سبز را با برنج پخته، آب پز و صاف شده، مخلوط کنید.
در قابلمه کمی چرب شده، ابتدا نیمی از برنج، سپس مواد نخود و بقیه برنج ها را اضافه کنید و مخلوط زعفران را روی برنج بریزید و بگذارید دم بکشد.