پنجشنبه, ۹ فروردین, ۱۴۰۳ / 28 March, 2024
مجله ویستا

نخودپلو


نخودپلو

یک قاشق غذاخوری روغن را در ماهیتابه گرم کنید و سیر و زنجبیل را در آن تفت دهید،فلفل قرمز، زردچوبه و پودر گشنیز را نیز به مدت ۳ دقیقه در آن تفت دهید.

مواد لازم:

برنج خیس شده: ۲پیمانه

سیر و زنجبیل رنده شده: به مقدار لازم

برگ نعناع خرد شده: ۲ قاشق غذاخوری

فلفل سبز خرد شده: ۲عدد

زعفران حل شده در آب: به اندازه کافی

روغن: یک قاشق مرباخوری

نخود آب پز شده: یک پیمانه

زردچوبه: ۲ قاشق مرباخوری

فلفل قرمز: یک قاشق مرباخوری

ماست کم چرب: یک پیمانه

گوجه فرنگی خرد شده: ۳عدد

نمک به اندازه کافی

سیب زمینی آب پز و خرد شده: ۲ عدد

پودر گشنیز: یک قاشق مرباخوری

روغن: یک قاشق غذاخوری

طرز تهیه:

یک قاشق غذاخوری روغن را در ماهیتابه گرم کنید و سیر و زنجبیل را در آن تفت دهید،فلفل قرمز، زردچوبه و پودر گشنیز را نیز به مدت ۳ دقیقه در آن تفت دهید.

برنج خیس شده را به شیوه معمول آبکش کنید و کنار بگذارید.

در این مرحله گوجه فرنگی خرد شده را اضافه کنید و به مدت ۴تا۵ دقیقه بپزید. سیب زمینی،فلفل سبز و ماست را اضافه و هم بزنید و بگذارید ۵ تا۶ دقیقه بپزد. نخود آب پز شده و نمک را اضافه کنید کمی هم بزنید و زیر آن را خاموش کنید.

گشنیز، برگ نعناع و فلفل سبز را با برنج پخته، آب پز و صاف شده، مخلوط کنید.

در قابلمه کمی چرب شده، ابتدا نیمی از برنج، سپس مواد نخود و بقیه برنج ها را اضافه کنید و مخلوط زعفران را روی برنج بریزید و بگذارید دم بکشد.



همچنین مشاهده کنید