سه شنبه, ۴ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 23 April, 2024
پلو دال هندی
مواد لازم:
برنج= ۵ پیمانه
گوشت چرخ كرده= نیم كیلو
گشنیز= یك دسته
دال قرمز= ۲ پیمانه
پیاز= ۳ عدد
سیر= ۱۰ حبه سیر درشت
رب گوجه فرنگی= ۳قاشق غذاخوری پر
زرد چوبه= ۳قاشق چایخوری پر
ادویه كاری= ۳قاشق چایخوری
پودر فلفل قرمز= به میزان لازم البته این غذا هندی است و كمی تند تر ازغذای ما ایرانیها مباشد.
زعفران آب كرده =۲ قاشق مرباخوری
نمك= به میزان لازم
ماست ۱= پیمانه
تخم مرغ كامل= ۱عدد
روغن مایع= به میزان لازم
طرز تهیه :
یك دسته گشنیز را پاك كرده و میشویم و سپس آنرا ریز خورد می كنیم و كنار می گداریم.
سپس برنج رابا ۱ قاشق غذاخوری نمك آبكش كرده و كنار میگداریم. ( برنج كمی نرم باشد)
سپس دال را با مقداری آب و حبه های سیر درون قابلمه كوچكی ریخته و میپزیم تا زمانیكه كاملا پخته شده و آب آن بخوردش رود سپس آنرا كمی با گوشتكوب كمی می كوبیم تا سیرها درون دال كاملا له شوند و سپس آنرا كنار می گذاریم.
در ماهیتابه كوچكی ۱ عدد پیاز را با كمی روغن سرخ كرده و ۱.۵ قاشق غذاخوری
پر رب گوجه و كمی نمك و ۱ قاشق چایخوری زردچوبه وكمی فلفل و ۱ قاشق چایخوری ادویه كاری اضافه كرده! وتفت داده سپس آنرا به ظرف مخلوط دال و سیر اضافه نموده تا مایع دال غلیظی بدست آید و آنرا كنار میگداریم
سپس در ماهیتابه ای جداگانه روغن ریخته و گوشت چرخ كرده را نیز با ۲ عدد پیازو نمك و مقداری فلفل و۲ قاشق چایخوری زردچوبه و ۲ قاشق چایخوری ادویه كاری و ۱.۵ قاشق غذا خوری پر رب گوجه فرنگی سرخ كرده و در آخر گشنیز های خرد شده را با گوشت مخلوط كرده و كنارمی گذریم.
( نیازی به سرخ شدن سبزی با گوشت نمی باشد تا عطر آن حفظ شود).
اكنون برنجی را كه قبلا آبكش كرده اید با ۱ عدد تخم مرغ و ۱ پیمانه ماست و۲ قاشق
زعفران آبكرده مخلوط كرده و یك سوم آنرا در ظرف پیركس بزرگ كه ته آن كمی روغن اضافه كرده اید ریخته و آنرا كاملا ته ظرف پهن می كنیم.
سپس ۲ قاشق غذاخوری از مایع گوشت را كنار گذاشته و بقیه موادر را روی برنج ریخته و آنرا بصورت یك لایه روی آن پهن مینماییم.
پس از آن۲ قاشق غذاخوری از دال را كنار گذاشته و بقیه آنرا توی ظرف ریخته و بصورت یك لایه روی گوشت را می پوشانیم.
در مرحله بعدی مقدار برنج باقیمانده را روی مواد ریخته و آنرا پهن می نماییم تا كاملا روی دال پوشانیده شود.
در مرحله آخر روی برنج را با گوشت و دال كنار گذاشته بصورت رشته های مورب تزیین كرده و در ظرف را گذاشته و در صورتیكه ظرف شما بدون در بود آنرا با فویل پوشانده و در فری كه از قبل با درجه حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم شده به مدت ۱ ساعت بپزید.سپس از فر بیرون آورده در آنرا برداشته ومدت ۱۰ دقیقه بگذارید سرد شود و پس از آن با همان ظرف روی سفره گذاشته و آنرا با كفگیر برش داده و سرو نمایید.
تذكر : چنانچه ظرف پیركس شما باندازه كافی بزرگ نبود می توانید با كم كردن مقدار مواد مورد نیاز متناسب با ظرف خود این غذا را تهیه نمایید.
پیشنهاد: شاید تهیه این پلو كمی وقت گیر باشد ولی پس از تهیه این غذای خوشمزه شما هم به این نتیجه خواهید رسید كه خوردن یك غذای تزیین شده و خوشمزه در كنار خانواده ارزش كمی وقت گذاشتن را دارد.
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
خرید میز و صندلی اداری
خرید بلیط هواپیما
گیت کنترل تردد
ایران پاکستان مجلس شورای اسلامی رئیسی سید ابراهیم رئیسی ایران و پاکستان حجاب دولت مجلس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ایران و اسرائیل دولت سیزدهم
تهران قتل سازمان هواشناسی شهرداری تهران بارش باران سیل پلیس فضای مجازی سلامت وزارت بهداشت آموزش و پرورش آتش سوزی
قیمت خودرو قیمت دلار ایران خودرو خودرو بازار خودرو سایپا قیمت طلا بانک مرکزی دلار مالیات بورس تورم
ترانه علیدوستی سینمای ایران عربستان سریال تلویزیون حج سینما سعدی تئاتر کتاب
دانشجویان دانش بنیان اینترنت دانشگاه آزاد اسلامی کنکور ۱۴۰۳
اسرائیل رژیم صهیونیستی غزه آمریکا روسیه جنگ غزه فلسطین ترکیه عملیات وعده صادق حماس اوکراین عراق
پرسپولیس فوتبال استقلال باشگاه پرسپولیس فوتسال رئال مادرید بارسلونا بازی سپاهان باشگاه استقلال لیگ برتر دیوید تیلور
هوش مصنوعی تبلیغات فناوری ایلان ماسک اپل تلگرام همراه اول سامسونگ ناسا
افسردگی یبوست پیری کاهش وزن صبحانه دمنوش