چهارشنبه, ۵ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 24 April, 2024
مجله ویستا

روزهای سپید


روزهای سپید

در جمع ۴ تیم اول صدر جدول بوندس لیگا تغییر و تحولات زیادی رخ داد بایرن پس از ۲۷ بازی با ۲ امتیاز اختلاف نسبت به اشتوتگارت در رده چهارم جدول جای گرفت که این رتبه حاصل پیروزی ۲ بر صفر بر شالکه, تساوی مقابل وردربرمن تیم رده دوم جدول و شکست شوک آور یک بر صفر در خانه بود

در قسمت دوم بررسی عملکرد بایرن مونیخ در فصل گذشته، با فراز و فرود باواریایی ها در بوندس لیگا و نتایج متناقض تیم هیتزفلد در لیگ قهرمانان آشنا می شوید.

▪ ۳۱ مارس

در جمع ۴ تیم اول صدر جدول بوندس لیگا تغییر و تحولات زیادی رخ داد. بایرن پس از ۲۷ بازی با ۲ امتیاز اختلاف نسبت به اشتوتگارت در رده چهارم جدول جای گرفت که این رتبه حاصل پیروزی ۲ بر صفر بر شالکه، تساوی مقابل وردربرمن (تیم رده دوم جدول) و شکست شوک آور یک بر صفر در خانه بود. مربی بایرن در این باره اظهار داشت:« از آنجا که قصد درخشش در لیگ قهرمانان را داریم، با تمام توان مقابل میلان صف آرایی خواهیم کرد. تا آن زمان، چندان به بوندس لیگا فکر نمی کنیم.»

▪ ۷ آوریل

بایرن ۲ بار عقب ماندگی خود را جبران کرد و در نهایت بازی رفت مرحله یک چهارم نهایی در خانه میلان را با تساوی ارزشمند ۲ بر ۲ خاتمه داد. دانیل ون بویتن بلژیکی که آن شب برای اولین بار در بازی بایرن ۲ گل به ثمر رساند، قهرمان تیم جنوب آلمان نام گرفت. اولی هوینس در پایان بازی فوق اظهار داشت:« برای صعود از شانس بیشتری برخوردار هستیم. باید قدرت خود را به میلان ثابت کنیم.» اتفاق تلخ برای بایرن، آسیب دیدگی سانیول در دقیقه ۶۸ بود که دوری ۸ ماهه وی از میادین فوتبال را در پی داشت.

▪ ۱۱ آوریل

یک اتفاق تکراری. بایرن بار دیگر در دام میلان گرفتار شد و از راهیابی به جمع ۴ تیم برتر اروپا بازماند. قرمز و مشکی های ایتالیا باعث شدند مونیخی ها در ششمین سال پیاپی از حضور در نیمه نهایی معتبرترین جام باشگاهی دنیا محروم شوند. هیتزفلد در این باره اظهار داشت: « میلان یکی از بزرگترین باشگاه های جهان است و برای صعود از استحقاق بیشتری برخوردار بود.» اولی هوینس نیز گفت:« برای بازی مقابل تیمی مانند میلان باید در اوج آمادگی قرار داشته باشید.»

▪ ۲۱ آوریل

پیروزی بر هانوفر و لورکوزن، بایرن را برای بازی حساس مقابل اشتوتگارت آماده کرد اما تصورات خوش خیالانه آنها نقش برآب شد چون شاگردان «فه» با ارائه یک بازی مطلوب ۲ بر صفر به پیروزی رسیدند. هیتزفلد از بحران گفت و اعلام کرد ۶ ، ۷ یا ۸ بازیکن به ترکیب تیم اضافه خواهند شد. طوفان در راه بود... اولیور کان هم به همتیمی هایش هشدار داد هرچه زودتر اوضاع خود را سر و سامان دهند. بایرن در خطر قرار داشت و این موضوع کاملاً محسوس به نظر می رسید.

▪ ۲۸ آوریل

بایرن یک هفته پس از شکست مقابل اشتوتگارت، در جدال با هامبورگ دهمین باخت فصل را تجربه کرد. هوینس در این باره اظهار داشت:« تمام شد. همه چیز تمام شد. فصل آینده تیم را زیر و رو خواهیم کرد چون تحمل ناکامی های پیاپی را نداریم.»

▪ ۱۹ می

پیروزی ۳ بر صفر بر کوتبوس، برتری ۵ بر ۲ مقابل ماینتس و تساوی با گلادباخ باعث ارتقای رتبه بایرن رده چهارمی نشد. باشگاه با ناراحتی ناشی از عدم راهیابی به لیگ قهرمانان ( اتفاقی که برای اولین بار در یک دهه اخیر رخ داد) اعلام کرد در شب وداع مهمت شول، حسن صالح حمیدزیچ، کلودیو پیزارو و علی کریمی برنامه های ویژه ای در نظر گرفته است.

▪ ۷ ژوئن

در سومین هفته تعطیلات اعلام شد سران بایرن تونی و ریبری را سرخپوش کرده اند. اولی هوینس گفت:« از حضور ۲ بازیکن صاحب سبک دنیا در بایرن به خود می بالیم.» در ادامه کلوزه، حمیت آلتینتوپ، مارسل یانسن، یان شلایدراف، سوسا و زی روبرتو جانشین هارگریوز، سانتا کروز، ماکای، گورلیتز و خولیو دوس سانتوز شدند.

▪ ۲۹ ژوئن

طولانی شدن مدت تعطیلات، مصدومیت و بازی های ملی از جمله عوامل حضور تنها ۱۴ بازیکن در اردوی بایرن بود. در این میان تلاش های کلوزه، آلتینتوپ و سوسا نظر هیتزفلد سختگیر را هم جلب کرد:« قصد داریم همواره در اوج آسمان روزگار سپری کنیم. آلمان با اروپا تفاوتی ندارد! یکی از بهترین ایام دوران حرفه ای خود را تجربه می کنم.»

▪ ۲۸ جولای

۳ پیروزی، عنوان «قهرمان جام اتحادیه آلمان» را برازنده بایرن کرد. هوینس این اتفاق را یک نشانه مثبت دانست و گفت تیمش در آمادگی کامل بسر می برد.

▪ ۶ آگوست

فاصله بین لذت و دردسر خیلی کوتاه بود. بایرن در مصاف با تیم دسته سومی «بورگهاوسن» تیم برتر میدان محسوب می شد اما فقط در پایان ۱۲۰ دقیقه و به لطف دستان کان نفس راحتی کشید. مربی مونیخی ها عنوان کرد:«این بازی نشان داد افتخارات گذشته تضمینی برای موفقیت آینده نخواهد بود. راه سختی در پیش داریم.»

▪ ۱۱ آگوست

گل های تونی و کلوزه برتری دراماتیک بایرن در نخستین بازی فصل را رقم زد. کلوزه در این باره اظهار داشت: «شروع خوبی بود. فقط همین. امیدوارم این ارتباط تله پاتی گونه با تونی را

حفظ کنم.»

▪ ۱۵ آگوست

خداحافظ قهرمان! مهمت شول پس از کسب ۲۱ جام طی ۱۵ سال بازی برای بایرن مونیخ، در بازی منجر به پیروزی یک بر صفر تیم آلمانی مقابل بارسلونا سرود وداع سر داد. قبل از او فقط البر مستحق برگزاری بازی بزرگداشت تشخیص داده شده بود. حداقل بکن باوئر چنین نظری داشت. ماکای هم به فاینورد رفت تا جاودانه شود.

▪ ۱۸ آگوست

اخراج ریبری مانع پیروزی ۴ بر صفر بایرن بر وردربرمن نشد. اولیور کان از نوع بازی کلوزه ابراز رضایت کرد؛ مردی که در نهایت به دلیل مصدومیت ۱۴ روز دور از میادین حضور داشت.

▪ ۲۰ سپتامبر

چه روزهای شلوغی! بایرن در ۳ بازی بوندس لیگا بر هانوفر غلبه کرد و مقابل شالکه و هامبورگ به تساوی رسید. پرافتخارترین تیم آلمان در جام یوفا از سد بلننزه گذشت. به ثمر رساندن گل های فراوان، بیش از اختلاف فراوان با تیم دوم آلمان به چشم می آمد. هیتزفلد شادمان گفت:« می بریم و صعود می کنیم. خوشحالم.»

▪ ۷ اکتبر

کارلسروهه، کوتبوس، لورکوزن و نورنبرگ مغلوب اراده باواریایی ها شدند تا غول سرزمین ژرمن ها پس از ۹ مسابقه با ۵ امتیاز اختلاف نسبت به تیم دوم در صدر جدول یکه تازی کند. ثبت ۲۵ گل در ۳ بازی با چنین جملاتی از سوی رومنیگه مورد ستایش قرار گرفت:« در ابتدای فصل تصور نمی کردیم چنین دستاوردی را رقم بزنیم اما باید بدانید هیچ تیمی پس از ۹ بازی قهرمان بوندس لیگا نمی شود.»



همچنین مشاهده کنید