جمعه, ۳۱ فروردین, ۱۴۰۳ / 19 April, 2024
مجله ویستا

چای هل


چای هل

هل، گیاهی است با ساقه‌های زیرزمینی و شاخه‌های پربرگی که از ساقه منشعب شده است. این گیاه که اغلب در گواتمالا و هند رشد می‌کند، گل‌های سفیدی دارد که ۸ تا ۹ ماه از سال روی درخت باقی …

هل، گیاهی است با ساقه‌های زیرزمینی و شاخه‌های پربرگی که از ساقه منشعب شده است. این گیاه که اغلب در گواتمالا و هند رشد می‌کند، گل‌های سفیدی دارد که ۸ تا ۹ ماه از سال روی درخت باقی می‌ماند. دانه‌های این گیاه به صورت دسته‌های ۱۵ تا ۲۰ تایی در کپسول‌هایی قرار گرفته‌اند که در دو رنگ سفید و سبز مشاهده می‌شوند. دانه‌های هل حاوی ترکیبات مفیدی است که دم‌کرده آن خواص بیشتری از دانه را به بدن انسان می‌رساند. چای هل بهتر است همراه با چای سیاه تهیه شود به این ترتیب که افزودن سه دانه هل به ازای سه قاشق چایخوری چای سیاه کفایت می‌کند. چای هل برای درمان ناراحتی‌های گوارشی، درد معده و نفخ شکم مفید است. حالت تهوع و استفراغ را کاهش داده و به عنوان داروی گیاهی خلط‌آور در درمان بسیاری از بیماری‌های ریه مفید است. افزودن هل به چای باعث می‌شود از افرادی که روزانه بیش از اندازه مواد غذایی حاوی کافئین استفاده می‌کنند و در معرض مسمومیت با آن قرار دارند، محافظت و مانع از آسیب بدن شود. مصرف چای هل در دوران عادت ماهیانه باعث تسکین ناراحتی‌های روحی ناشی از تغییرات هورمونی می‌شود. به تازگی تحقیقات نشان داده است ترکیبات موجود در چای هل نقش مهمی در پیشگیری از سرطان روده بزرگ دارد و از سلول‌های روده‌ای محافظت می‌کند.



همچنین مشاهده کنید