جمعه, ۳۱ فروردین, ۱۴۰۳ / 19 April, 2024
چای هل
هل، گیاهی است با ساقههای زیرزمینی و شاخههای پربرگی که از ساقه منشعب شده است. این گیاه که اغلب در گواتمالا و هند رشد میکند، گلهای سفیدی دارد که ۸ تا ۹ ماه از سال روی درخت باقی میماند. دانههای این گیاه به صورت دستههای ۱۵ تا ۲۰ تایی در کپسولهایی قرار گرفتهاند که در دو رنگ سفید و سبز مشاهده میشوند. دانههای هل حاوی ترکیبات مفیدی است که دمکرده آن خواص بیشتری از دانه را به بدن انسان میرساند. چای هل بهتر است همراه با چای سیاه تهیه شود به این ترتیب که افزودن سه دانه هل به ازای سه قاشق چایخوری چای سیاه کفایت میکند. چای هل برای درمان ناراحتیهای گوارشی، درد معده و نفخ شکم مفید است. حالت تهوع و استفراغ را کاهش داده و به عنوان داروی گیاهی خلطآور در درمان بسیاری از بیماریهای ریه مفید است. افزودن هل به چای باعث میشود از افرادی که روزانه بیش از اندازه مواد غذایی حاوی کافئین استفاده میکنند و در معرض مسمومیت با آن قرار دارند، محافظت و مانع از آسیب بدن شود. مصرف چای هل در دوران عادت ماهیانه باعث تسکین ناراحتیهای روحی ناشی از تغییرات هورمونی میشود. به تازگی تحقیقات نشان داده است ترکیبات موجود در چای هل نقش مهمی در پیشگیری از سرطان روده بزرگ دارد و از سلولهای رودهای محافظت میکند.
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
خرید میز و صندلی اداری
خرید بلیط هواپیما
گیت کنترل تردد
اصفهان اسرائیل ایران حمله ایران به اسرائیل ایران و اسرائیل انفجار گشت ارشاد حجاب استان اصفهان ارتش جمهوری اسلامی ایران دولت وعده صادق
سیل زلزله تهران هواشناسی دبی سازمان هواشناسی سیلاب فضای مجازی قتل شهرداری تهران پلیس سلامت
فرودگاه قیمت خودرو قیمت طلا بانک مرکزی بازار خودرو خودرو قیمت دلار ایران خودرو تورم حقوق بازنشستگان بورس دلار
مجلس تلویزیون سینمای ایران احسان علیخانی کتاب تئاتر سریال موسیقی
رژیم صهیونیستی فلسطین غزه آمریکا سازمان ملل جنگ غزه عملیات وعده صادق روسیه شورای امنیت چین اسراییل حماس
فوتبال پرسپولیس استقلال صنعت نفت آبادان لیگ برتر علی دایی لیگ قهرمانان اروپا رئال مادرید بازی بارسلونا کشتی فرنگی سپاهان
هوش مصنوعی گوگل سامسونگ فناوری تلگرام اپل آیفون وزیر ارتباطات ناسا
خواب چاقی پیاده روی پزشک چای دیابت