جمعه, ۳۱ فروردین, ۱۴۰۳ / 19 April, 2024
مجله ویستا

ماهی را به روش جدید درست کنید


ماهی را به روش جدید درست کنید

معمولا وقتی می خواهیم ماهی درست کنیم و برای ناهار یا شام بخوریم، آن را در مواد خاصی می خوابانیم و در نهایت آن را سرخ می کنیم. در این دستور، ماهی را به شیوه متفاوت و جدیدی درست کرده و استفاده کنید.

معمولا وقتی می خواهیم ماهی درست کنیم و برای ناهار یا شام بخوریم، آن را در مواد خاصی می خوابانیم و در نهایت آن را سرخ می کنیم. در این دستور، ماهی را به شیوه متفاوت و جدیدی درست کرده و استفاده کنید.

مواد لازم برای۲نفر

۴ تکه ماهی

۲ ق س ادویه کاری

۲ عدد پیاز خرد شده

۳ حبه سیر رنده شده

۲۰۰ گرم بادام‌هندی

۱ ق چ زردچوبه

۱ ق چ زنجبیل رنده شده

۲ ق س آب‌لیمو

۱ ق چ زیره سبز

به میزان لازم نمک و فلفل

به میزان لازم روغن

طرز تهیه:

۱. ابتدا ماهی را بعد از تمیز کردن به‌صورت تکه‌های ۵ سانتی خرد کنید. در یک تابه مقداری روغن بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید، سپس پیاز و سیر را داخل آن تفت دهید تا نرم و طلایی شوند.

۲. در این میان بادام‌هندی را داخل غذا ساز بریزید تا کاملا خرد و نرم شود. بعدازآنکه پیاز و سیر تفت خوردند، زنجبیل، پودر کاری، زردچوبه، زیره و مقداری نمک و فلفل هم بریزید و کمی تفت دهید تا عطر مواد بلند شود.

۳. بعد از حدود ۳-۲ دقیقه تکه‌های ماهی را هم اضافه کنید و آنها را همراه با مواد کمی تفت دهید. بادام‌هندی له شده را هم بریزید. مواد را کمی با هم تفت دهید. حدود ۱ لیوان آب هم بریزید، در تابه را بگذارید و صبر کنید تا تکه‌های ماهی بپزند و خورش شما آماده شود.

۴. در انتهای پخت خورش، آب‌لیمو را هم اضافه کرده و به‌آرامی هم بزنید. خورش را بچشید و در صورت نیاز نمک یا آب‌لیموی بیشتری به آن اضافه کنید. بعد از چند دقیقه، زیر حرارت را خاموش کنید. این خورش را همراه با برنج سرو کنید.



همچنین مشاهده کنید