پنجشنبه, ۶ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 25 April, 2024
مجله ویستا
چلو به طریقه ایتالیائی
برنج :  ۵۰۰ گرم
پنیر پارمیسان :  ۱۰۰ گرم
نمک :   به اندازه کافی
سس ایتالیائی :  ۱۰۰ گرم
سیر :  ۲ لپه
برگ مریم گلی :  چند برگ
نخست برنج را در آب مخلوط کرده به نمک مدت ربع ساعت بجوشانید و سپس از چلو صافی گذرانده رویش آب سرد بریزید
چلو را مجدداً روی آتش گذاشته و پنیر را رنده کنید، همین که چلو حاضر گردید، سس نامبرده زیر را رویش بریزید
صد گرم کره را در قابلمه ریخته و قدری سیر خرد شده و چند برگ مریم گلی مخلوطش کرده و سرخ کنید، همین که قطعات سیر به رنگ طلائی در آمد، مخلوط را گرما گرم روی چلو بریزید و به سر میز ببرید.
همچنین مشاهده کنید
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
خرید میز و صندلی اداری
خرید بلیط هواپیما
گیت کنترل تردد
ایران توماج صالحی پاکستان سریلانکا حجاب مجلس شورای اسلامی کارگران رهبر انقلاب دولت رئیسی سید ابراهیم رئیسی رئیس جمهور
کنکور هواشناسی سازمان سنجش سیل تهران زنان شهرداری تهران پلیس سلامت قتل فراجا سازمان هواشناسی
قیمت خودرو قیمت دلار قیمت طلا خودرو دلار بانک مرکزی بازار خودرو ارز قیمت سکه ایران خودرو سایپا تورم
تلویزیون ترانه علیدوستی فیلم سینمای ایران مهران مدیری سحر دولتشاهی کتاب سینما شعر تئاتر صدا و سیما رادیو
کنکور ۱۴۰۳
اسرائیل غزه فلسطین رژیم صهیونیستی آمریکا روسیه جنگ غزه اوکراین طوفان الاقصی اتحادیه اروپا حماس ترکیه
فوتبال پرسپولیس استقلال بازی بارسلونا لیگ برتر انگلیس باشگاه استقلال باشگاه پرسپولیس تراکتور فوتسال تیم ملی فوتسال ایران رئال مادرید
هوش مصنوعی همراه اول تیک تاک ناسا مریخ فیلترینگ فناوری اپل تبلیغات ایلان ماسک سامسونگ
سلامت روان استرس افسردگی داروخانه پیری دوش گرفتن