پنجشنبه, ۶ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 25 April, 2024
مجله ویستا

چلو به طریقه ایتالیائی


برنج  :  ۵۰۰ گرم
پنیر پارمیسان  :  ۱۰۰ گرم
نمک  :   به اندازه کافی
سس ایتالیائی  :  ۱۰۰ گرم
سیر  :  ۲ لپه
برگ مریم گلی  :  چند برگ


نخست برنج را در آب مخلوط کرده به نمک مدت ربع ساعت بجوشانید …

برنج  :  ۵۰۰ گرم

پنیر پارمیسان  :  ۱۰۰ گرم

نمک  :   به اندازه کافی

سس ایتالیائی  :  ۱۰۰ گرم

سیر  :  ۲ لپه

برگ مریم گلی  :  چند برگ

نخست برنج را در آب مخلوط کرده به نمک مدت ربع ساعت بجوشانید و سپس از چلو صافی گذرانده رویش آب سرد بریزید

چلو را مجدداً روی آتش گذاشته و پنیر را رنده کنید، همین که چلو حاضر گردید، سس نامبرده زیر را رویش بریزید

صد گرم کره را در قابلمه ریخته و قدری سیر خرد شده و چند برگ مریم گلی مخلوطش کرده و سرخ کنید، همین که قطعات سیر به رنگ طلائی در آمد، مخلوط را گرما گرم روی چلو بریزید و به سر میز ببرید.



همچنین مشاهده کنید