شنبه, ۱ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 20 April, 2024
مجله ویستا

برندگان و بازندگان جام جهانی ۲۰۰۶ آلمان


برندگان و بازندگان جام جهانی ۲۰۰۶ آلمان

به عنوان بهترین بازیکن فوتبال جهان در جام جهانی حضور یافت تا مهر تأییدی بر این شهرت بزند اما او و تیمش با شکست مقابل فرانسه در یک چهارم نهائی خیلی زود از دور رقابت ها حذف شدند هواداران خشمگین تیم ملی برزیل پس از این شکست, مجسمه ۷ متری بهترین بازیکن سال فوتبال جهان را خراب کردند

خبرگزاری فرانسه در آستانه برگزاری دیدار پایانی رقابت‌های جام جهانی ۲۰۰۶ بین تیم‌های فرانسه و ایتالیا طی گزارشی به ذکر نام و نحوه عملکرد تعدادی از بازیکنان حاضر در این رقابت‌ها با عنوان برندگان و بازندگان جام پرداخته است.

●● برندگان

● ”زین‌الدین زیدان“ (فرانسه)

قهرمان فینال جام جهانی ۱۹۹۸ بار دیگر برای مسابقات ۲۰۰۶ به صحنه مسابقات ملی بازگشت تا ثابت کند در سن ۳۴ سالگی بهترین بازیکن از نسل خود است.

”زیزو“ عرضه توانائی‌های خود را در این جام به آهستگی آغاز کرد اما پس از یک جلسه محرومیت، با درخشش خود مقابل برزیل پیروزی تیم ملی فرانسه را در یک‌چهارم نهائی و پرتغال در نیمه‌نهائی رقم زد.

محبوب‌ترین بازیکن فرانسه، درصدد اعلام بازنشستگی به‌عنوان قابل تحسین‌ترین بازیکن فوتبال است.

● ”یورگن کلینزمن“ (آلمان)

وی که پیش از آغاز مسابقات جام جهانی به‌دلیل عملکرد ضعیف تیم ملی آلمان و اقامت در آمریکا از سوی همگان مورد انتقاد بود، به سرعت همه چیز را تغییر داد.

تیم جوان تحت مربیگری او که از حمایت هموطنانشان نیز برخوردار بود، در دقایق پایانی دیدار با ایتالیا در مرحله نیمه‌نهائی مغلوب شد و از صعود به فینال بازماند.

مردم آلمان خواهان ماندن کلینزمن در تیم ملی این کشور هستند اما این مربی هنوز تصمیمی نگرفته است.

● ”فرانچسکو توتی“ (ایتالیا)

وی که در جام جهانی گذشته به‌دلیل شیرجه نمایشی، اخراج و در مسابقات یورو ۲۰۰۴ به‌دلیل انداختن آب دهان بر روی یکی از حریفان محروم شد، با امیدهای بسیاری در مسابقات آلمان حضور یافت. توتی به‌دلیل آسیب‌دیدگی قوزک پا در دیدار مقابل استرالیا، در دور دوم جام جهانی روی نیمکت نشست اما سپس وارد زمین شد و پنالتی حساس تیم ۱۰ نفره ایتالیا را به گل تبدیل کرد تا این تیم از سد استرالیا بگذرد. پس از این مسابقه وی جایگاه خود را در ترکیب اصلی تیم ایتالیا به‌دست آورد و همانند توتی سال‌های گذشته، بازی کرد.

● ”لوییز فیلیپه اسکولاری“ (برزیل)

به‌عنوان سرمربی تیم ملی فوتبال پرتغال نتوانست برای دومین بار به قهرمانی در جام جهانی برسد اما زیرکی و حضور فیزیکی وی در کنار زمین همانند یک بازیکن اضافه موجب شد تا تیمش با غلبه بر هلند و انگلستان پس از ۴۰ سال به نیمه‌نهائی جام جهانی برسد. شهرت اسکولاری با وجود اینکه پرتغال با پنالتی زیدان از صعود به فینال بازماند، به‌عنوان یکی از مؤثرترین و باهوش‌ترین مربیان جهان افزایش یافت. ماندن وی در تیم ملی پرتغال هنوز مشخص نیست.

●● بازندگان

● ”رونالدینیو“ (برزیل)

به‌عنوان بهترین بازیکن فوتبال جهان در جام جهانی حضور یافت تا مهر تأییدی بر این شهرت بزند اما او و تیمش با شکست مقابل فرانسه در یک‌چهارم نهائی خیلی زود از دور رقابت‌ها حذف شدند. هواداران خشمگین تیم ملی برزیل پس از این شکست، مجسمه ۷ متری بهترین بازیکن سال فوتبال جهان را خراب کردند.

● ”دیوید بکهام“ (انگلستان)

کاپیتان تیم ملی فوتبال انگلستان در حالی به جام جهانی آمد که آرزو داشت رکورد ”بابی مور“ در سال ۱۹۶۶ را پشت سر بگذارد. وقتی ضربه آزاد بکهام در دقیقه چهارم دیدار با پاراگوئه به گل این تیم به خودش منجر شد، جام جهانی را با بهترین شکل ممکن آغاز کرد اما سپس عملکرد وی رو به افول نهاد. این بازیکن در جریان دیدار با پرتغال در یک‌چهارم نهائی مصدوم شد و انگلستان این مسابقه را واگذر کرد. بکهام پس از حذف انگلستان، بازوبند کاپیتانی این تیم را تحویل داد.

● ”لوییز آراگونز“ (اسپانیا)

مربی ۶۷ ساله اسپانیائی، گروهی از بهترین بازیکنان فوتبال این کشور را در اختیار داشت تا حداقل با صعود به نیمه‌نهائی به ناکامی‌های این تیم در جام جهانی پایان دهد.

اسپانیا مسابقات خود را با پیروزی ۴ بر صفر مقابل اوکراین آغاز کرد و به‌عنوان صدرنشین گروه خود به دور بعد راه یافت. اسپانیا در دیدار مقابل فرانسه در دور دوم جلو افتاد اما با توجه به عملکرد فوق‌العاده یاران زیدان، در نهایت شکست را پذیرا شد. آراگونز در حالی‌که سر خود را در میان دستانش گرفته بود، زمین مسابقه را ترک کرد.

● ”رودون نیستلروی“ (هلند)

”مارکو فان باستن“ سرمربی تیم ملی هلند پس از بازی بی‌روح او در ۳ مسابقه، با وجود گلزنی در جریان پیروزی ۲ بر یک هلند مقابل ساحل‌عاج، این بازیکن ۳۰ ساله را از حضور در دیدار مقابل پرتغال در دور دوم محروم کرد. او حتی پس از گل نخست پرتغالی‌ها هم برای بازی فراخوانده نشد و فان باستن ترجیح داد از ”یان ونگور“ استفاده کند.



همچنین مشاهده کنید