یکشنبه, ۳۰ خرداد, ۱۴۰۰ / 20 June, 2021
مجله ویستا

کوکوی کلم برگ


پیازها را کمی در روغن تفت دهید تا نرم شود. کلم را در آب شور به مدت ۴تا۵ دقیقه بجوشانید و سپس آبکش کنید.

مواد لازم:

پیاز خرد شده: ۲عدد

روغن زیتون: یک قاشق غذاخوری

آرد: ۳۰ گرم

کلم برگ رنده شده: ۵۰گرم

کره: ۵۰ گرم

پوره سیب زمینی: ۲ پیمانه

کمی روغن برای سرخ کردن نمک و فلفل

طرز تهیه:

پیازها را کمی در روغن تفت دهید تا نرم شود. کلم را در آب شور به مدت ۴تا۵ دقیقه بجوشانید و سپس آبکش کنید.

پوره سیب زمینی ، مخلوط کلم برگ، نمک ، فلفل و کره را مخلوط و به ۱۲ قسمت تقسیم کنید.

هر قسمت را به شکل گردو در بیاورید؛ سپس کمی با دست پهن کنید و هر ۲طرف را در کمی آرد آغشته وسرخ کنید.



همچنین مشاهده کنید




خبرگزاری فارسروزنامه همشهریخبرگزاری تسنیمسایت سلام نوروزنامه جمهوری اسلامیخبرگزاری صدا و سیماروزنامه تعادلسایت مجله شبکهسایت دیپلماسی ایرانیروزنامه رسالت