جمعه, ۱۰ فروردین, ۱۴۰۳ / 29 March, 2024
مجله ویستا

بورانی بادمجان کردی


بورانی بادمجان کردی

● مواد لازم:
▪ بادمجان ریز و قلمی: ۱ کیلو ،
▪ گوشت قیمه (چرخ شده ): نیم کیلو ،
▪ پیاز : ۲ عدد ،
▪ گوجه فرنگی : نیم کیلو ،
▪ نمک فلفل زرچوبه : به میزان دلخواه
● طرز تهیه:
بادمجانها را به صورت …

مواد لازم:

بادمجان ریز و قلمی:

۱ کیلو ،

گوشت قیمه (چرخ شده ):

نیم کیلو ،

پیاز :

۲ عدد ،

گوجه فرنگی :

نیم کیلو ،

نمک فلفل زرچوبه :

به میزان دلخواه

طرز تهیه:

بادمجانها را به صورت ورقه های خیلی نازک از طول برش می دهیم و سرخ می کنیم. پیاز را ریز خرد کرده و سرخ میکنیم سپس گوشت را به پیاز افزوده و آن را نیز سرخ می کنیم بعد سرخ شدن گوشت گوجه را به آن افزوده و می گذاریم تا آب گوجه جمع شود. سپس در ته ظرفی که می خواهیم غذا را سرو کنیم بادمجان ها را چیده از گوشت سرخ شده با گوجه را روی بادمجانها می ریزیم این غذا را هم با برنج و هم با نان می توانید سرو کنید .



همچنین مشاهده کنید