چهارشنبه, ۲ تیر, ۱۴۰۰ / 23 June, 2021
مجله ویستا

خوراک مرغابی


گوشت مرغابی  :  ۱۲۰۰ گرم
پرتقال  :  ۱۰ گرم
کیوی  :   عدد
برنج  :  ۵۰ گرم
پیاز  :  ۱ گرم
نمک  :   عدد

سه عدد از پرتقال‌ها را پوست کنده آن را پر پر نموده مغز آنها را از پوست جدا کرده در شکم مرغابی جای …

گوشت مرغابی  :  ۱۲۰۰ گرم

پرتقال  :  ۱۰ گرم

کیوی  :   عدد

برنج  :  ۵۰ گرم

پیاز  :  ۱ گرم

نمک  :   عدد

سه عدد از پرتقال‌ها را پوست کنده آن را پر پر نموده مغز آنها را از پوست جدا کرده در شکم مرغابی جای دهید.

سپس شکم مرغ را با یک چوب کبریت بدوزید و مقداری روغن در قابلمه ریخته مرغابی و پیاز را با آن سرخ کنید. و آب پنج عدد پرتقال یک لیوان آب گوشت و نمک و یک برگ بو در آن ریخته درش را ببندید و بگذارید خوب بپزد.

موقع کشیدن، چلو و سس مرغابی را در قاب ریخته مرغابی را روی آن قرار داده و دو عدد پرتقال را حلقه حلقه بریده و هر یک از حلقه‌ها را از وسط نصف نموده دور قاب بچینید.



همچنین مشاهده کنید




سایت سلام نوخبرگزاری ایسناروزنامه شهروندروزنامه فرهیختگانسایت انتخابسایت آفتاب نیوزسایت زومیتسایت نوداقتصادیسایت نامه نیوزسایت همشهری‌آنلاین