پنجشنبه, ۶ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 25 April, 2024
مجله ویستا
خورش بامیه
اگر به شهرهای جنوبی ایران سفر کرده باشید، حتما یک روز از شما با خورش بامیه پذیرایی کردهاند امروز در ستون «آشپز بانو» به شما طرز تهیه این خورش را آموزش میدهیم.
مواد اولیه:
روغن مایع: ۷۰ گرم
پیاز:
یک عدد
گوشت گوسفند:
۳۵۰ گرم
زردچوبه:
یک قاشق چایخوری
فلفل:
نصف قاشق چایخوری
رب گوجهفرنگی:
۲ قاشق غذاخوری
لیمو عمانی:
۴ عدد
نمک:
یک قاشق چایخوری
بامیه:
۵۰۰ گرم
زعفران:
یک قاشق چایخوری
طرز تهیه:
روغن را حرارت داده و پیاز ریز خردشده را در روغن ۵ دقیقه تفت دهید. زردچوبه، فلفل و رب گوجهفرنگی و گوشت را اضافه کرده و ۲ دقیقه تفت دهید. آب را افزوده و یکی، دو ساعت حرارت دهید. لیمو عمانی را اضافه کنید. خورش را بچشید و در صورت نیاز، نمک اضافه کنید. بامیه را شسته، جداگانه سرخ کرده و به گوشت اضافه کنید. زعفران را اضافه کرده و اجازه دهید خورش بجوشد تا بهخوبی جا بیفتد.
همچنین مشاهده کنید
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
خرید میز و صندلی اداری
خرید بلیط هواپیما
گیت کنترل تردد
ایران توماج صالحی حجاب سریلانکا دولت گشت ارشاد کارگران رهبر انقلاب پاکستان مجلس شورای اسلامی رئیسی سید ابراهیم رئیسی
کنکور هواشناسی سیل تهران زنان خراسان جنوبی شهرداری تهران سلامت پلیس قتل فراجا سازمان هواشناسی
قیمت خودرو قیمت دلار خودرو دلار قیمت طلا بازار خودرو بانک مرکزی ایران خودرو ارز قیمت سکه مسکن سایپا
ترانه علیدوستی تلویزیون فیلم سینمای ایران گردشگری سحر دولتشاهی کتاب مهران مدیری شعر تئاتر سینما رادیو
کنکور ۱۴۰۳
غزه اسرائیل آمریکا رژیم صهیونیستی فلسطین جنگ غزه روسیه حماس طوفان الاقصی اتحادیه اروپا اوکراین ترکیه
فوتبال پرسپولیس استقلال بارسلونا بازی ژاوی باشگاه استقلال باشگاه پرسپولیس فوتسال تراکتور تیم ملی فوتسال ایران والیبال
فیلترینگ فناوری ناسا همراه اول تبلیغات تیک تاک
مالاریا سلامت روان استرس کاهش وزن پیری داروخانه دوش گرفتن