چهارشنبه, ۱۹ مرداد, ۱۴۰۱ / 10 August, 2022
مجله ویستا

آلرژی به بادام زمینی وخطر بروز حساسیت های غذایی


آلرژی به بادام زمینی وخطر بروز حساسیت های غذایی

به گفته پزشکان و متخصصان تغذیه، آلرژی به بادام زمینی در واقع خطر بروز دیگر آلرژی های غذایی را افزایش می دهد.متخصصان تغذیه با انجام تحقیقاتی دریافتند که اگر دادن غذای مکمل و …

به گفته پزشکان و متخصصان تغذیه، آلرژی به بادام زمینی در واقع خطر بروز دیگر آلرژی های غذایی را افزایش می دهد.متخصصان تغذیه با انجام تحقیقاتی دریافتند که اگر دادن غذای مکمل و جامد به نوزاد اندکی زودتر آغاز شود، احتمال ابتلای وی به آلرژی بادام زمینی به میزان قابل توجهی کاهش می یابد.

نتایج یک مطالعه جدید نشان می دهد نوزادانی که سابقه ابتلا به آلرژی را در خانواده هایشان دارند در صورتی که مادر در سن ۴ ماهگی به آن ها غذای مکمل بدهد، به احتمال کمتری دچار آلرژی به بادام زمینی می شوند.به گزارش ایسنا این متخصصان تاکید می کنند بین کودکان ۲ تا ۳ ساله که والدینشان مبتلا به آلرژی هستند، آن هایی که در نوزادی زودتر غذای جامد یا شیر گاو خورده اند، ۵ برابر از میزان حساسیتشان به بادام زمینی که یک شاخص مهم در آلرژی های غذایی است، کاهش پیدا می کند.

محققان می گویند: این یافته ها ثابت نمی کند که آغاز زودتر مکمل های غذایی برای نوزاد به طور کامل از بروز این آلرژی جلوگیری می کند اما حداقل تا حدی می تواند درصد ابتلا به آن را کاهش دهد یا شدت حساسیت را کمترکند.



همچنین مشاهده کنید





سایت آفتاب نیوزخبرگزاری فارسسایت فراروسایت نورنیوزروزنامه همشهریسایت فرادیدسایت ورزش سهسایت الفسایت رکناخبرگزاری تحلیل بازار