جمعه, ۳۱ فروردین, ۱۴۰۳ / 19 April, 2024
مجله ویستا

غذاهای مانده


غذاهای مانده

در اسلام بر ضرورت مصرف غذاهای تازه که یکی از رازهای حفظ سلامت و طول عمر باکیفیت است، تاکید شده است.

در اسلام بر ضرورت مصرف غذاهای تازه که یکی از رازهای حفظ سلامت و طول عمر باکیفیت است، تاکید شده است.

در دین اسلام مصرف غذای کهنه و مانده جز در موارد ضروری، جایز نیست و در مقابل مصرف انواع میوه و سبزی های تازه سفارش شده است. پیامبر اکرم(ص) می فرمایند: در میوه های نوبر فصلی فوایدی است که در میوه های پایان فصل وجود ندارد. (بحارالانوار، ج۱۴) زیرا میوه های نوبر بدن را صحت می بخشد و اندوه را از دل می برد. دین مبین اسلام بر این نکته تاکید می کند که تا حد امکان، مسلمانان حتی برای یک نوبت هم از غذای کهنه و مانده استفاده نکنند.

رعایت این نکته مهم در کنار شرایط اقلیمی، اقتصادی و زندگی فردی و اجتماعی، باعث سلامت و طول عمر فرد می شود.

اگر مردم جهان به همین یک دستور عمل کنند، عمده مشکلات جسمی برطرف می شود. در تعالیم طبی حضرت امام صادق(ع) آمده است که مصرف گوشت کهنه در تضعیف قوای بدن و اتلاف قوت آن نقش دارد. آن حضرت مصرف گوشت کهنه را یکی از عوامل پیری زودرس معرفی می کنند. (طب الصادق)



همچنین مشاهده کنید