پنجشنبه, ۲۵ شهریور, ۱۴۰۰ / 16 September, 2021
مجله ویستا

تارت کیوی و پنیر ریگوتا


● مواد لازم :
▪ بادام پوست گرفته و پودر شده: ۷۵گرم
▪ شکر: ۱۳۰گرم یا یک‌دوم پیمانه
▪ پنیر ریگوتا: ۹۰۰گرم
▪ خامه: ۲۵۰میلی‌لیتر یا یک پیمانه
▪ تخم‌مرغ کامل: یک عدد
▪ زرده تخم‌مرغ: ۳عدد
▪ …

مواد لازم :

بادام پوست گرفته و پودر شده:

۷۵گرم

شکر:

۱۳۰گرم یا یک‌دوم پیمانه

پنیر ریگوتا:

۹۰۰گرم

خامه:

۲۵۰میلی‌لیتر یا یک پیمانه

تخم‌مرغ کامل:

یک عدد

زرده تخم‌مرغ:

۳عدد

آرد گندم:

۱۵میلی‌لیتر یا یک قاشق سوپخوری

نمک:

یک‌هشتم قاشق چایخوری

وانیل:

نصف قاشق چایخوری

رنده پوست لیمو:

یک عدد

آب لیموترش:

دوقاشق سوپخوری یا ۳۰میلی‌لیتر

مارمالاد زردآلو:

۴قاشق سوپخوری یا ۳۰میلی‌لیتر

میوه کیوی (پوست گرفته و حلقه شده):

۵عدد

مواد لازم برای خمیر:

آردگندم:

یک و یک‌چهارم پیمانه

شکر:

یک قاشق سوپخوری

بیکینگ‌پودر:

یک‌دوم قاشق چایخوری

نمک:

یک‌هشتم قاشق چایخوری

کره:

۷۵گرم یا ۶ قاشق سوپخوری

خامه غلیظ:

۴۵ تا ۶۰ گرم یا ۴ تا ۶ قاشق سوپخوری

طرزتهیه

برای تهیه خمیر، آرد، شکر، نمک و بیکینگ‌پودر را با هم مخلوط کرده و کره خرد شده را به آن اضافه کنید.

سپس خامه و زرده تخم‌مرغ را با هم مخلوط کرده و به خمیر بیفزایید. با نوک انگشت و به آرامی خمیر را ورز دهید تا خمیر لطیف و بدون چسبندگی به دست آید. حالا خمیر را در کیسه فریزر گذاشته و به مدت ۳۰دقیقه در یخچال قرار دهید تا سرد شود. فر را در دمای ۲۲۰درجه سانتیگراد روشن کنید و خمیر را روی سطحی که آرد پاشیده‌اید به قطر ۳میلی‌متر باز کنید و حالا آن را به کمک وردنه بلند کنید و داخل قالب تارت بیندازید.

سپس تمام سطح خمیر را با چنگال سوراخ کنید و بعد یک کاغذ روغنی روی تارت بیندازید. خمیر را به مدت ۱۰ دقیقه بپزید، سپس خمیر را به مدت ۶ تا ۸ دقیقه دیگر بپزید تا خمیر طلایی شود حالا فر را افزوده سپس شکر را اضافه کنید و پنیر را بزنید تا نرم و لطیف شود.

خامه را افزوده سپس شکر را اضافه کنید و یک دقیقه بزنید. حالا تخم‌مرغ‌ها و آرد و نمک و رنده پوست لیمو و آبلیمو را با مواد یک دقیقه هم بزنید و در آخر پودر بادام را افزوده و این مایع را داخل خمیر تارت بریزید و یک ساعت دیگر تارت را بپزید تا طلایی شود. اجازه دهید تا خنک شود سپس کیوی‌ها را ببرید و روی تارت بچینید. مارمالاد زردآلو را گرم کنید و روی کیوی‌ها بمالید.

فوت آشپزی

مخلوط پنیر را با دور کُند هم بزنید، زیرا هم زدن بیش از حد باعث پف کردن می‌شود.



همچنین مشاهده کنید




سایت مجله شبکهسایت اعتماد آنلاینسایت نامه نیوزسایت نوداقتصادیسایت الفسایت زومیتروزنامه ایرانسایت تابناکخبرگزاری مهرسایت خبرآنلاین