سه شنبه, ۴ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 23 April, 2024
مجله ویستا

دلمه برگ کلم


دلمه برگ کلم

● مواد لازم برای ۴ نفر
▪ دو کلم متوسط
▪ گوشت چرخکرده ۶۰۰ گرم
▪ برنج یک پیمانه
▪ لپه یک پیمانه
▪ سبزیجات معطر شوید مرزه نعنا ترخون
▪ پیاز۲ عدد متوسط
▪ گوجه فرنگی ۵ عدد
▪ رب گوجه فرنگی …

مواد لازم برای ۴ نفر

دو کلم متوسط

گوشت چرخکرده ۶۰۰ گرم

برنج یک پیمانه

لپه یک پیمانه

سبزیجات معطر شوید مرزه نعنا ترخون

پیاز۲ عدد متوسط

گوجه فرنگی ۵ عدد

رب گوجه فرنگی به مقدار لازم

فلفل دلمه از هر رنگ نصف آن

طرز تهیه

ابتدا ظرف بزگی رو آب کرده و روی حرارت گاز قرار دهید و کلمها رو یکی یکی در آن قرار دهید تا زمانی که برگ آن نرم و قابل جدا کردن از کلم باشنددقت کنید خیلی نجوشند همینکه برگ کلمها نرم باشند و بتوان مواد را داخل آن گذاشت کافی می باشد برگها را آره جدا کنید در کنار بگذارید

از طرف دیگر یکی از پیاز ها را خرد کنید وسرخ کنید بعد گوشت چرخکرده را به آن اضافه کنید لپه و برنج را در ظرفی جداگانه هر کدام را بجوشانید که نرم شوند سپس ابکشی کنید وقتی محتوی گوشت چرخکرده را خوب تف دادید لیه و برنج که قبلا ابکشی کردید به آن اضافه کنید حرارت را کم کنید و نمک و فلفل و ادویه جات مورد نظر را اضافه کنید سبزیجات معطر را تمیز کنید بشورید و آنها را خرد کنید جدا گانه تف دهید و به مواد داخل تابه اضافه کنید و خوب هم بزنید بررسی کنید مزه مواد را اگر حس کردید چیزی کم دارد مثلا ادویه و یا فلفل و یا نمک به آن اضافه کنید در ضمن فلفل دلمه ها را خیلی ریز خرد کنید و اگر دوست نداشتید میتوانید اصلا در موادتون نریزید برگها را باز کنید و محتوی دلمه را به اندازه یک قاشق در برگها بپچید قبل از قرار دادن در قابلمه و یا ظرف مورد نظرتان چند برگ همراه کمی روغن به ته ظرف مورد نظر بگذارید و دلمه ها را با دقت بپیچید و در ظرفتان بگذارید از طرف دیگر قبل از قرار دادن روی حرارت کمی سس درست کنید به اینترتیب که

پیاز داغ به همراه گوجه خرد کرده نمک و فلفل و ادویه و کمی رب گوجه بگذارید کمی بپزد و روی محتوی دلمه بریزید با کمی روغن زیتون و حرارت گاز را روشن کنید ظرف محتوی دلمه را روی آن قرار دهید تا ۴۰ دقیقه با حرارت ملایم بگذارید دلمه ها بپزند

یاد آوری میتوانید به مواد سس کمی زعفران برای خوشرنگ شدن اضافه کنید



همچنین مشاهده کنید