پنجشنبه, ۹ فروردین, ۱۴۰۳ / 28 March, 2024
مجله ویستا

املت برنج و پنیر


املت برنج و پنیر

● مواد لازم
▪ سه چهارم فنجان برنج پخته شده،
▪ کمی نمک،
▪ نصف فنجان پنیر پرچرب،
▪ نصف فنجان فلفل دلمه خرد شده،
▪ سه قاشق غذاخوری کره
▪ هشت عدد تخم‌مرغ
● طرز تهیه
در یک کاسه پنیر …

مواد لازم

سه چهارم فنجان برنج پخته شده،

کمی نمک،

نصف فنجان پنیر پرچرب،

نصف فنجان فلفل دلمه خرد شده،

سه قاشق غذاخوری کره

هشت عدد تخم‌مرغ

طرز تهیه

در یک کاسه پنیر و برنج و فلفل را باهم مخلوط کنید. سپس تخم‌مرغ‌ها را در ظرف دیگری شکسته و بخوبی هم بزنید تا زرده و سفیده با هم یکدست شوند. در این زمان فلفل و نمک را به آن اضافه کنید. روغن را در تابه‌ای ریخته و روی حرارت ملایم قرار دهید. مقداری از تخم‌مرغ زده شده را کف تابه ریخته و سپس مخلوط پنیر و برنج و فلفل را اضافه کنید و بقیه تخم‌مرغ‌های زده شده را روی آن بریزید. دو طرف املت را تا جایی که کاملاً سفت و پخته شود، بپزید.

صدرا نوید



همچنین مشاهده کنید