جمعه, ۳۱ فروردین, ۱۴۰۳ / 19 April, 2024
مجله ویستا

پیتزای گوشت و اسفناج


● مواد لازم:
۲۴۰ گرم گوشت فیله یا راسته گوسفندی، ۵/۱ قاشق چایخوری ادویه، كمی نمك، نصف پیمانه ماست كم چربی، یك عدد پیاز متوسط، خلال شده، یك حبه سیر، ۲۵۰ گرم اسفناج كمی خرد شده، …

مواد لازم:

۲۴۰ گرم گوشت فیله یا راسته گوسفندی، ۵/۱ قاشق چایخوری ادویه، كمی نمك، نصف پیمانه ماست كم چربی، یك عدد پیاز متوسط، خلال شده، یك حبه سیر، ۲۵۰ گرم اسفناج كمی خرد شده، یك قاشق سوپخوری آبلیمو، خمیر پیتزا، نصف پیمانه پنیر پیتزای رنده شده، نصف قاشق چایخوری زیره آسیاب شده، دو قاشق چایخوری آب، دو قاشق سوپخوری برگ گشنیز تازه، یك عدد خیار كوچك، ریز خرد شده، دو قاشق سوپخوری روغن مایع یك عدد گوجه فرنگی كوچك، ریز خرد شده، یك قاشق سوپخوری بادام زمینی خرد شده.

گوشت را به صورت نوارهای باریك خرد كنید. ادویه را با نیمی از ماست در ظرفی مخلوط كنید و كمی نمك اضافه كرد و گوشت را در آن بریزید. روی ظرف را بپوشانید و آن را به مدت ۱۰ دقیقه در یخچال بگذارید. روغن را در تابه نچسبی داغ كنید و گوشت را در آن سرخ كنید تا برشته شود. گوشت را از تابه خارج كنید و پیاز و سیر را در همان تابه تفت دهید تا پیاز نرم شود. اسفناج را اضافه كنید و نیمی از آبلیمو را افزوده تفت دهید تا اسفناج هم نرم شود.

خمیر پیتزا را باز كنید و به صورت لایه نازكی درآورید. خمیر را در سینی فر قرار دهید و سس كچاپ را روی آن بمالید. پنیر را روی آن بپاشید و گوشت و مخلوط اسفناج را روی پنیر بریزید. پیتزا را در فر با حرارت متوسط بپزید. پس از پخت خمیر آن را خارج كنید.

آب، زیره، باقی مانده آبلیمو و ماست را در ظرفی مخلوط كنید و نیمی از برگ گشنیز را در آن بریزد.

بقیه مواد را مخلوط كرده روی پیتزا بریزید و آن را با سس ماست و زیره سرو كنید.



همچنین مشاهده کنید