سه شنبه, ۴ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 23 April, 2024
مجله ویستا

سوپ اسفناج ایتالیایی


سوپ اسفناج ایتالیایی

در یک قابلمه، سیر، پیاز و سبزیجات معطر را داخل کره و روی حرارت ملایم به مدت ۵ دقیقه تفت دهید تا پیاز سبک شود.

تعداد: ۶ نفر

زمان تهیه و پخت: ۳۵ دقیقه

• مواد لازم

یک عدد پیاز متوسط خرد شده

۴ حبه سیر رنده شده

دو قاشق چایخوری پودر سبزیجات معطر

دو قاشق غذاخوری کره

۸۵۰ گرم آب مرغ

یک عدد سیب زمینی خرد شده

۵۱۰ گرم اسفناج تازه

نمک

دو پیمانه شاهی آبی

۶۰ گرم پنیر پارمسان رنده شده

دو عدد گوجه فرنگی کوچک خرد شده

• طرز تهیه

۱. در یک قابلمه، سیر، پیاز و سبزیجات معطر را داخل کره و روی حرارت ملایم به مدت ۵ دقیقه تفت دهید تا پیاز سبک شود.

۲. آب مرغ و سیب زمینی را اضافه کنید و اجازه دهید بجوشد. پس از جوشیدن، در قابلمه را بگذارید تا سیب زمینی ها نرم شوند. سپس از روی حرارت بردارید.

۳. دو پیمانه از اسفناج را کنار بگذارید و باقی اسفناج را داخل قابلمه بریزید تا ۵ دقیقه بپزد.

۴. سوپ را داخل غذاساز بریزید و آن را به پوره تبدیل کنید. سپس دوباره داخل قابلمه برگردانید و روی حرارت نمک اضافه کنید تا مزه دار شود.

۵. سوپ آماده شده را با برگ های تازه اسفناج، شاهی آبی و گوجه فرنگی سرو کنید.

• ارزش غذایی

کالری: ۱۵۱

چربی: ۷ گرم

کلسترول: ۱۸ میلی‌گرم

کربوهیدرات: ۱۶ گرم

فیبر: ۴ گرم

سدیم: ۸۸۱ میلی‌گرم

پتاسیم: ۷۸۴ میلی‌گرم

کلسیم:۲۳۲ میلی‌گرم

آهن: ۳ میلی‌گرم



همچنین مشاهده کنید