چهارشنبه, ۲ تیر, ۱۴۰۰ / 23 June, 2021
مجله ویستا

برانی بادنجان


● مواد لازم:
▪ بادنجان قلمی : ۵ تا ۶ عدد ,
▪ گوشت چرخ كرده : ۳۵۰ گرم ,
▪ پیاز رنده شده : ۲ عدد ,
▪ پیاز سرخ شده : ۲ قاشق سوپخوری ,
▪ نعناع داغ : ۲ تا ۳ قاشق سوپخوری ,
▪ ماست : ۵۰۰ گرم ,
▪ زعفران سائیده …

مواد لازم:

بادنجان قلمی :

۵ تا ۶ عدد ,

گوشت چرخ كرده :

۳۵۰ گرم ,

پیاز رنده شده :

۲ عدد ,

پیاز سرخ شده :

۲ قاشق سوپخوری ,

نعناع داغ :

۲ تا ۳ قاشق سوپخوری ,

ماست :

۵۰۰ گرم ,

زعفران سائیده شده :

۱ قاشق چایخوری ,

روغن :

۲۵۰ گرم ,

نمك و فلفل :

بقدر كافی

طرز تهیه:

ماست را در دستمالی می ریزیم و آویزان می كنیم تا آبش گرفته شود بعد پوست بادنجان را می گیریم و حلقه حلقه می كنیم و كمی نمك بآن میپاشیم و دو طرف آنها را در روغن سرخ میكنیم سپس گوشت را با پیاز رنده شده و كمی نمك و فلفل مخلوط می نمائیم و كوفته ریزه درست میكنیم و در دو سه قاشق روغن داغ سرخ میكنیم آنگاه یك لیوان آب و دو قاشق پیاز سرخ شده را در كوفته می ریزیم و حرارت را ملایم میكنی تا آب آن در حدود دو سه قاشق بشود بعد بادنجانهای سرخ شده را روی كوفته ها می چینیم و می گذاریم بادنجانها نیز كمی بپزد و آب آن بكلی تبخیر شود بعد كمی نمك و زعفران حل شده را با ماست مخلوط می كنیم و بادنجانها را دور دیس می چینیم و كوفته ها را در وسط دیس می ریزیم و روی آن را با ماست می پوشانیم و نعناع داغ روی آن می دهیم د برانی بادنجان را بدون كوفته ریزه نیز می شود درست كرد در این صورت ۸ تا ۱۰ عدد بادمجان لازم است و بعد از سرخ كردن بادنجانها یك لیوان آب و دو قاشق پیاز سرخ كرده را داخل بادنجان میریزیم با حرارت ملایم می پزیم و آب آن كه كشیده شد در ظرف میكشیم و روی آن ماست و نعناع داغ میریزیم .



همچنین مشاهده کنید




سایت سلام نوخبرگزاری ایسناروزنامه شهروندروزنامه فرهیختگانسایت انتخابسایت آفتاب نیوزسایت زومیتسایت نوداقتصادیسایت نامه نیوزسایت همشهری‌آنلاین