دوشنبه, ۳۱ خرداد, ۱۴۰۰ / 21 June, 2021
مجله ویستا

تست مرغ و زیتون


فیله‌های مرغ را با مقداری نمک و فلفل مزه‌دار کنید و در کمی روغن به مدت پنج دقیقه تفت دهید.
در ظرفی سس مایونز، روغن زیتون، زیتون، نعناع، نمک و فلفل را مخلوط کنید تا سسی یکنواخت بدست آید.

مواد لازم :

فیله مرغ (خردشده) : ۴ تکه (۶۰۰ گرم)

نمک وفلفل / به مقدار لازم

روغن مایع / به مقدار لازم

سس مایونز : ۱/۴ پیمانه (۴۱/۵ گرم)

روغن زیتون : ۲ قاشق سوپ‌خوری (۳۰ میلی‌لیتر)

زیتون سبز (بدون هسته، خردشده) : ۱۰۰ گرم

نعناع (شسته و خردشده) : ۱ قاشق سوپ‌خوری (۱۰ گرم)

نان تست قهوه‌ای (گریل یا تست شده) : ۸ ورقه

برگ کاسنی : ۴ برگ

روش تهیه :

فیله‌های مرغ را با مقداری نمک و فلفل مزه‌دار کنید و در کمی روغن به مدت پنج دقیقه تفت دهید.

در ظرفی سس مایونز، روغن زیتون، زیتون، نعناع، نمک و فلفل را مخلوط کنید تا سسی یکنواخت بدست آید.

سپس روی یک ورقه از نان را مقداری برگ کاسنی بچینید و روی آن فیله های مرغ را قرار دهید و سس را روی آن بریزید.

بعد تکه دیگر نان را روی آن قرار دهید و سرو کنید.



همچنین مشاهده کنید




سایت آفتاب نیوزروزنامه ایرانخبرگزاری ایسناخبرگزاری صدا و سیماخبرگزاری برناسایت دیدارنیوزسایت نوداقتصادیروزنامه رسالتروزنامه فرهیختگانروزنامه دنیای اقتصاد