پنجشنبه, ۶ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 25 April, 2024
مجله ویستا

مافین نارگیل


مافین نارگیل

● مواد لازم
▪ آرد: ۳۰۰ گرم
▪ شکر دانه‌ریز: ۱۵۰ گرم
▪ بیکینگ‌پودر: یک و یک‌دوم قاشق چای‌خوری
▪ دارچین: یک‌دوم قاشق چای‌خوری
▪ نمک: یک‌‌هشتم قاشق چای‌خوری
▪ تخم‌مرغ: ۲ عدد
▪ ماست …

مواد لازم

آرد:

۳۰۰ گرم

شکر دانه‌ریز:

۱۵۰ گرم

بیکینگ‌پودر:

یک و یک‌دوم قاشق چای‌خوری

دارچین:

یک‌دوم قاشق چای‌خوری

نمک:

یک‌‌هشتم قاشق چای‌خوری

تخم‌مرغ:

۲ عدد

ماست رقیق:

یک پیمانه

پودر نارگیل:

۳۵ گرم

کره:

۶۰ گرم

روش تهیه:

آرد، پودر نارگیل، شکر، بیکینگ‌پودر، دارچین و نمک را مخلوط کنید.

در ظرف دیگری تخم‌مرغ، کره و ماست را با همزن برقی بزنید تا با هم مخلوط شوند.

این مواد را به مواد خشک اضافه کرده و داخل قالب‌های مافین را کاغذ بگذارید.

حالا دوسوم قالب را با مایه آماده پر کنید.

قالب را در طبقه وسط فر گرم شده با حرارت ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد به مدت ۳۰ تا ۳۵ دقیقه قرار دهید تا کاملا پخته شود و بعد روی پنجره سینی آن را خنک کنید و با ترافل‌های مرواریدی تزئین کنید.

نکته:

از ماست پرچرب استفاده کنید.



همچنین مشاهده کنید