چهارشنبه, ۵ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 24 April, 2024
مجله ویستا

باگت های نرم و عسلی


باگت های نرم و عسلی

● مواد لازم:
▪ شیر: یک و نیم پیمانه
▪ روغن جامد: ۲ قاشق غذاخوری
▪ کره: ۲ قاشق غذاخوری
▪ شکر: یک قاشق مرباخوری
▪ عسل باز شده: یک چهارم پیمانه
▪ آرد نان: ۴ تا ۴ونیم پیمانه
▪ خمیرمایه: ۲ و …

مواد لازم:

شیر:

یک و نیم پیمانه

روغن جامد:

۲ قاشق غذاخوری

کره:

۲ قاشق غذاخوری

شکر:

یک قاشق مرباخوری

عسل باز شده:

یک چهارم پیمانه

آرد نان:

۴ تا ۴ونیم پیمانه

خمیرمایه:

۲ و یک چهارم قاشق مرباخوری

نمک:

یک قاشق مرباخوری

طرز تهیه:

شیر را به جوش بیاورید و کنار بگذارید.

به نصف پیمانه شیر ولرم مایه خمیر و یک قاشق مرباخوری شکر اضافه کنید و کنار بگذارید.

عسل، کره و روغن جامد را به یک لیوان شیر اضافه کنید و هم بزنید تا مواد کاملا حل شود.

مایه خمیر ورآمده و نمک را اضافه کنید، سپس ۲ پیمانه آرد را به مواد اضافه کنید و بگذارید به مدت ۱۵ دقیقه استراحت کند.

یک پیمانه آرد دیگر را نیز به خمیر اضافه کنید و روی سطحی آغشته به آرد ورز دهید و در صورت نیاز آرد اضافه کنید. (احتمال دارد کمی آرد اضافه بیاورید)

خمیر آماده را در کاسه ای که کمی چرب شده، بغلتانید تا کاملا چرب شود، روی آن را بپوشانید و به مدت یک ساعت کنار بگذارید.

خمیر را به ۱۲ قسمت مساوی تقسیم کنید و به شکل گرد در بیاورید و روی آن را به مدت ۱۰ دقیقه بپوشانید. با استراحت دادن خمیر می توانید راحت تر با آن کار کنید. خمیرهای گرد را به شکل دلخواه در بیاورید و روی سینی فر حاوی کاغذ روغنی قرار دهید و دوباره روی آن را بپوشانید و بگذارید یک ساعت دیگر بماند تا حجم آن ۲ برابر شود. سفیده یک عدد تخم مرغ را بزنید تا کف کند، سپس با استفاده از برس کف ها را روی نان بمالید. سینی خمیر نان را به مدت ۱۲ تا ۱۴ دقیقه در فر که از قبل روی دمای ۱۷۰ درجه سانتی گراد تنظیم شده است، قرار دهید و داغ داغ سرو کنید.



همچنین مشاهده کنید