چهارشنبه, ۵ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 24 April, 2024
مجله ویستا

پیراشکی مرغ با خمیر سیب زمینی


پیراشکی مرغ با خمیر سیب زمینی

اول سیب زمینی ها رو بذارید آب پز شه .
تو اون فاصله ، پیاز رو خرد کنید و تفت بدید .

مواد لازم :

سینه مرغ آب پز شده و ریش ریش شده: یک پیمانه

پیاز: یک عدد

هویج: یک عدد

رب گوجه فرنگی: یک قاشق غذا خوری

سیب زمینی: ۴ عدد متوسط

تخم مرغ: یک عدد (اگه دوست دارید)

آرد سوخاری: به میزان لازم (به قدری که سیب زمینی خمیری بشه)

نمک و زرد چوبه: به میزان لازم

طرز تهیه :

اول سیب زمینی ها رو بذارید آب پز شه .

تو اون فاصله ، پیاز رو خرد کنید و تفت بدید .

هویج رو نگینی خرد کنید و با پیاز تفت بدید .

بعد سینه مرغی رو که داشتید رو بهش اضافه کنید و تفت بدید ، آخر سر هم رب گوجه رو بهش اضافه کنید و نمک و فلفل و زرد چوبه هم اضافه کنید .

وقتی که سیب زمینی ها آب پز شد ، اونا رو له کنید ( شبیه به پوره بشه ) .

اونجا که نوشتم تخم مرغ اگه دوست دارید ، واسه اینه که یه جورایی مزه ی کوکو سیب زمینی می گیره اونجوری ، اگه دوست ندارید اون طعم رو بگیره ، تخم مرغ رو اضافه نکنید ، من بدون تخم مرغ درست کردم ، مشکلی هم پیش نیومد .

بعد آرد سوخاری رو به سیب زمینی ها اضافه کنید ، به قدری اضافه کنید که احساس کنید که میتونید از دستتون جداش کنید ( البته سفت نشه ) ( حتما به دست می چسبه ، پس سعی نکنید که آرد سوخاری رو زیاد کنید )

بعد روغن رو بریزید تو ماهیتابه تا گرم بشه .

حالا واسه درست کردن پیراشکی ...

هر بار که می خواید هر پیراشکی رو درست کنید دستتون رو کاملا خیس کنید که نچسبه ...

به اندازه ی ۱ قاشق غذا خوری سر پر از خمیر سیب زمینی بردارید ، یه کمی تو دستتون بازش کنید و از موادی که دارید توش بریزید ، به اندازه ی تقریبا ۱ قاشق مربا خوری ، بعد خمیر رو ببندید و یه کمی فشارش بدید که پهن شه ، بعد بذارید تو روغن تا سرخ شه ( هر جای کار که احساس کردید که خمیر داره می چسبه ، دستتون رو خیس کنید . من یه ظرف آب کنار دستم گذاشته بودم که راحت باشم )

احتیاجی نیست مغز پخت بشه ، چون همه ی موادی که استفاده کردیم پخته شده است ، در حدی باشه که روش طلایی بشه .



همچنین مشاهده کنید