چهارشنبه, ۵ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 24 April, 2024
بیفتک
شرح حال این غذا:
مواد لازم:
گوشت فیله یا راسته پاک کرده یک کیلوگرم
کره یا روغن زیتون۱۵۰ گرم
نمک به مقدار کافی
دستور تهیه: بهترین بیفتک معمولا از فیله گوساله تهیه میشود برای هر نفر از ۱۵۰ تا ۲۰۰ گرم گوشت فیله پاک کرده باید در نظر گرفت <br>گوشت را بهطوری که هر قطعه ۱۵۰ تا ۲۰۰ گرم باشد قطعه میکنیم و مقطع گوشت را کمی میکوبیم بهطوری که گوشتفرم منظم و گرد پیدا کند، ولی زیاد نازک نشود. دو طرف گوشت را کمی فلفل میپاشیم و با روغن زیتون یا کره آب شده آغشته میکنیم تابه چدنی را میگذاریم کاملا داغ شود و قطعات گوشت را دانه دانه در تابه میاندازیم (نکته حساس در تهیه بیفتک آن است که نباید در آن واحد چند قطعه گوشت را در تابه انداخت و حداکثر ممکن است که وقتی یک طرف قطعه اول سرخ شد موقع برگردانیدن آن قطعه دوم را هم در تابه بیاندازیم در غیر اینصورت گوشت آب می اندازد و بهصورت گوشت پخته در میآید). وقتی قطعات گوشت به این طریق آماده شد آنها را در دیس میچینیم و کمی نمک روی آن میپاشیم یک قطعه کوچک کره روی آن قرار میدهیم.
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
خرید میز و صندلی اداری
خرید بلیط هواپیما
گیت کنترل تردد
ایران پاکستان دولت مجلس شورای اسلامی رئیسی حجاب سید ابراهیم رئیسی ایران و پاکستان رئیس جمهور مجلس دولت سیزدهم رهبر انقلاب
سیل سلامت طرح ترافیک تهران هواشناسی پلیس شهرداری تهران وزارت بهداشت فضای مجازی قتل سازمان هواشناسی آتش سوزی
قیمت خودرو بازار خودرو خودرو بانک مرکزی قیمت طلا قیمت دلار ایران خودرو دلار سایپا بورس تورم ارز
کتاب تلویزیون سینمای ایران سریال رادیو نمایشگاه کتاب تئاتر سینما فیلم سینمایی
کنکور ۱۴۰۳ دانش بنیان بنیاد ملی نخبگان
اسرائیل رژیم صهیونیستی آمریکا غزه فلسطین روسیه جنگ غزه چین اتحادیه اروپا ترکیه عملیات وعده صادق اوکراین
فوتبال استقلال پرسپولیس تراکتور باشگاه پرسپولیس باشگاه استقلال رئال مادرید بازی بارسلونا سپاهان فوتسال لیگ برتر
گوگل ایلان ماسک تبلیغات هوش مصنوعی نخبگان اپل فناوری سامسونگ تلگرام
سلامت روان کاهش وزن یبوست پیری صبحانه