شنبه, ۱ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 20 April, 2024
مجله ویستا

مافین صبحانه


مافین صبحانه

فر را با دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت گرم کنید. کف قالب‌های مافین را با روغن چرب کنید.

تعداد: ۸ نفر

زمان تهیه: ۲۰ دقیقه

زمان پخت: ۱۸ دقیقه

مواد لازم

روغن

۸ ورق ژامبون

¼ پیمانه پنیر ایتالیایی یا موزارلا

۸ عدد تخم‌مرغ

فلفل سیاه

۸قاشق چایخوری پستو ریحان

۸ عدد گوجه‌فرنگی گیلاسی دو نیم شده

طرز تهیه

۱. فر را با دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت گرم کنید. کف قالب‌های مافین را با روغن چرب کنید. ژامبون‌ها را کف قالب بچینید به طوری که لبه‌های آن بیرون باشد. پنیرها را در میان قالب‌ها تقسیم کنید.

۲. تخم‌مرغ‌ها را درون یک کاسه بشکنید. سپس درون قالب مافین بریزید تا زرده و سفیده از هم جدا نشوند. روی آنها فلفل بپاشید و در صورت تمایل می‌توانید یک قاشق چایخوری سس پستو ریحان روی آنها بگذارید. در آخر نیز یک لایه گوجه‌فرنگی قرار دهید.

۳. آنها را ۸ تا ۱۰ دقیقه در فر قرار دهید تا سفیده تخم‌مرغ‌ها کاملا سفت شوند. ۳ تا ۵ دقیقه پیش از سرو آنها را کنار بگذارید تا کمی خنک شوند. سپس با احتیاط از قالب خارج کنید تا فرم کاسه‌ای خود را حفظ کنند.



همچنین مشاهده کنید