سه شنبه, ۴ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 23 April, 2024
مجله ویستا

آنتی پاستو، پیش غذای رسمی ایتالیایی


آنتی پاستو، پیش غذای رسمی ایتالیایی

آنتی پاستو" کلمه ای ایتالیایی است به معنای "قبل از غذا" و اولین بخش سنتی وعده غذای رسمی ایتالیا است. آنتی پاستوی سنتی شامل گوشت، زیتون، قارچ، ماهی آنچووی، مغز آرتیشو و پنیرهای مختلف مانند موزارلا، گوشت و سبزیجات ترشی (با زیتون یا سرکه) می شود.

آنتی پاستو" کلمه ای ایتالیایی است به معنای "قبل از غذا" و اولین بخش سنتی وعده غذای رسمی ایتالیا است. آنتی پاستوی سنتی شامل گوشت، زیتون، قارچ، ماهی آنچووی، مغز آرتیشو و پنیرهای مختلف مانند موزارلا، گوشت و سبزیجات ترشی (با زیتون یا سرکه) می شود.

محتویات آنتی پاستو با توجه به هر منطقه تغییر می کند و از شمال تا جنوب ایتالیا، چیزهای مختلفی در آن ریخته می شود.

آنتی پاستو را معمولاً با اوردور مقایسه می کنند، ولی آنتی پاستو سر میز سرو می شود و نشانه شروع رسمی وعده ایتالیایی است. می توان به آن "استارتر" یا "آنتره" هم اطلاق نمود.

• مواد لازم:

یک دسته مارچوبه، خرد شده

۱۰۰ گرم ژامبون پروشوتو

روغن زیتون

۱۰۰ گرم مغز آرتیشو، بادنجان کبابی و فلفل کبابی

• سس پستو:

۱۲۵ گرم پنیر خامه ای

نیم فنجان پستوی ریحان (سس ریحان و سیر)

۲ قاشق غذاخوری آبلیمو

• سس لوبیا سفید

۴۰۰ گرم لوبیای سفید، شسته شده و آبکشی شده

۲ قاشق غذاخوری آبلیمو

۱ حبه سیر، له شده

۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون

• دستور تهیه:

۱. اول سس پستو را درست کنید: پنیر، پستو، آبلیمو و ۱ قاشق آب سرد را مخلوط کنید تا یکنواخت شود. سپس آن را در کاسه بریزید.

۲. حالا سس لوبیا سفید را درست کنید: لوبیا، آبلیمو، سیر و یک و نیم قاشق غذاخوری روغن زیتون را مخلوط کنید تا نرم و یکنواخت شود. آن را نیز به کاسه ای منتقل کنید. بقیه روغن زیتون را رویش بریزید.

۳. مارچوبه ها را داخل ژامبون ها بپیچید. رویش روغن بزنید و روی حرارت متوسط یا بالا کباب کنید. حدود ۴ تا ۶ دقیقه بپزید تا نرم شود.

۴. روی بشقاب موردنظر، مارچوبه ها، زیتون، آرتیشو، بادنجان، فلفل و کراکر بچینید و با سس هایی که آماده کرده اید سرو کنید.



همچنین مشاهده کنید