سه شنبه, ۱۱ بهمن, ۱۴۰۱ / 31 January, 2023
لاغری با این ۸ میان وعده ی خوشمزه

اگر چاق هستید، یا به فکر لاغرشدن افتادهاید یا همین حالا در حال رژیم گرفتن هستید! حتی اگر هم اندام متناسبی دارید، قاعدتا باید مراقب خورد و خوراکتان باشید تا همینطور خوشاندام بمانید. در این مطلب قصد داریم ۸ خوراکی خوشمزه به شما معرفی کنیم که کمتر از ۸۰ کالری انرژی دارند و علاوهبر اینکه جلوی ضعف بین روزتان را میگیرند، انرژی بسیار کمی به بدنتان میرساند و شما میتوانید با خیال راحت، هرکدام از آنها را به راحتی تهیه کرده و نوشجان کنید.
پاپکورن با پنیر پارمزان
مواد لازم:
پاپ کورن: یک فنجان
پودر سیر: یکچهارم قاشق سوپخوری
پنیر پارمزان: یک قاشق سوپخوری، رنده شده
روش تهیه:
یک فنجان پاپکورن را با یکچهارم قاشق سوپخوری پودر سیر، مخلوط کنید. سپس یک قاشق سوپخوری پنیر پارمزان رنده شده رویش بپاشید و برای یکدقیقه روی حرارت بگذارید؛ نوشجان!
ساندویچ انجیر
مواد لازم:
انجیر: یک عدد، ۲ نیم شده
عسل: یکدوم قاشق سوپخوری
پنیر تبریزی: ۲ قاشق سوپخوری، خرد شده
روش تهیه:
یک عدد انجیر را ۲ نیم کنید و روی هر نیمه، یک قاشق سوپخوری پنیر ریخته و سپس یکچهارم عسل روی هرکدام بریزید.
زیتون چوبی
مواد لازم:
پنیر سوئیسی: یک برش ۳ سانتیمتری
زیتون سیاه: یک عدد
برگ اسفناج تازه: یک عدد، کوچک
روش تهیه:
یک برش پنیر سوئیسی را با یک عدد زیتون سیاه و یک برگ کوچک و تازه اسفناج به یک سیخ چوبی کوچک بزنید و میل کنید.
چیپس پنیری
مواد لازم:
پنیر چدار: ۴۰ گرم، رنده شده
چیپس کمچرب: ۹ برش
روش تهیه:
کافی است پنیرهای رنده شده را روی برشهای چیپس کمچرب بریزید و میل کنید!
تست فلفلی
مواد لازم:
پنیر پارمزان: حدود ۱۵ گرم
نان باگت: یک برش نازک
فلفل قرمز: یک عدد، کوچک
روش تهیه:
پنیر را روی برش نازک نان آب کرده و رویش فلفل قرمز را قرار دهید.
۲ لقمه سالمون خامهای
مواد لازم:
سالمون دودی: ۳۰ گرم
پنیر خامهای: ۳ قاشق سوپخوری
شاهی: ۲ شاخه کوچک
روش تهیه:
برای هر لقمه، یک برش ۱۵ گرمی سالمون دودی را دور ۵/۱ قاشق پنیر خامهای و یک عدد شاهی بپیچید.
بشقاب پنیر
مواد لازم:
بیسکویت کراکر: ۳ عدد
پنیر گودا: ۳۰ گرم
انگور قرمز: ۶ عدد
روش تهیه:
روی بیسکویتهای کراکر را با پنیر گودا پوشانده و روی هرکدام ۲ عدد انگور بگذارید. البته هر چینش دیگری که برای این مواد در نظر دارید، میتوانید پیاده کنید تا از خوردنش حسابی لذت ببرید.
ساندویچ مارچوبه و آووکادو
مواد لازم:
مارچوبه: ۱۰ عدد
آووکادو: یکچهارم از یک آووکادو، خرد شده
آبلیمو: یک قاشق سوپخوری
نان لواش: یکبرش ۱۰ در ۱۰ سانتیمتری
روش تهیه:
مارچوبهها را برای ۶ تا ۸ دقیقه بخارپز کنید. آبلیمو و آووکادو را حسابی با هم مخلوط کرده و کنار مارچوبهها بگذارید. حالا تمام مخلوط را در نان لواش بپیچید و میل کنید.