سه شنبه, ۲۸ فروردین, ۱۴۰۳ / 16 April, 2024
مجله ویستا

تخم مرغ درلانه


تخم مرغ  :  ۴ عدد
گوجه فرنگی  :  ۴ عدد
کالباس  :  ۱۵۰ گرم
نان سفید  :  ۴ عدد
کره  :  ۱۰۰ گرم
در ظرفی آب کمی نمک و کمی سرکه می‌ریزیم و می‌گذاریم جوش بیاید بعد تخم مرغ‌ها را دانه دانه بادقت داخل …

تخم مرغ  :  ۴ عدد

گوجه فرنگی  :  ۴ عدد

کالباس  :  ۱۵۰ گرم

نان سفید  :  ۴ عدد

کره  :  ۱۰۰ گرم

در ظرفی آب کمی نمک و کمی سرکه می‌ریزیم و می‌گذاریم جوش بیاید بعد تخم مرغ‌ها را دانه دانه بادقت داخل آب جوش می‌شکنیم و بدون دست زدن می‌گذاریم تخم مرغ بسته شود بعد با کفگیر تخم مرغ را از داخل آب خارج می‌کنیم و می‌گذاریم آب زیادی آن گرفته شود، آنگاه قسمت‌های نامنظم و زاید آن را می‌بریم.

روی نان‌ها را کمی کره می‌مالیم در سینی می‌چنیم بعد سر گوجه فرنگی‌ها را بر‌می‌داریم داخل آن را کمی خالی کرده و کمی نمک و فلفل می‌پاشیم، کمی کره در ظرف ریخته و داغ می‌کنیم گوجه فرنگی‌ها را در کره کمی سرخ می‌نمائیم.

قطعات ژامبون یا کالباس را روی نان‌ها قرار می‌دهیم و در سینی می‌چینیم و سینی را از ۱۰ الی ۱۵ دقیقه در فر با حرارت ۳۵۰ درجه قرار می‌دهیم بعد تخم مرغ‌ها را بابقیه کره نیمرو می‌نمائیم، بهتر است در ظرف‌های مخصوص آنها را نیمرو کنیم تا گرد و منظم در آید، کمی نمک و فلفل روی نیمروها می‌پاشیم و هر عدد نیمرو را داخل یک‌عدد گوجه فرنگی قرار می‌دهیم و هر یک گوجه فرنگی را روی یک قطعه نان تست شده گذاشته در ظرف می‌چنیم.



همچنین مشاهده کنید