جمعه, ۱۰ فروردین, ۱۴۰۳ / 29 March, 2024
مجله ویستا

طرز تهیه پاستا با گوشت دودی


طرز تهیه پاستا با گوشت دودی

اینقدر از خواندن این مطلب گرسنه شدم که تصمیم گرفتم ماکارونی دیروز را برای صبحانه امروز بخورم!

مواد لازم برای پاستا با گوشت دودی

پاستا (پنه یا کاوتاپی یا ریگاتونی) 480 گرم

پنکتا (گوشت دودی، یک تکه ضخیم، متوسط خرد شده) 120 گرم

عصاره گوشت 1/3 فنجان

سس مارینارا (آماده یا خانگی) 1 و نیم فنجان

خامه زده شده (پر چرب) نصف فنجان

پنیر پارمزان برای سرو کردن

طرز تهیه پاستا با گوشت دودی

یک قابلمه آب و نمک را روی شعله زیاد جوش بیاورید.

یک تابه ی بزرگ نچسب را روی شعله متوسط قرار دهید و پنکتای خرد شده را اضافه کنید و تفت دهید تا قهوه ای طلایی شود.

زمانی که پنکتا سرخ شد، عصاره گوشت را به تابه اضافه کنید و 3 دقیقه بپزید تا حجم آن نصف شود.

سس مارینارا را به تابه اضافه کنید سپس خامه پر چرب را اضافه کنید و هم بزنید.

شعله را کم کنید و بگذارید سس 10 دقیقه آرام بجوشد.

زمانی که سس می جوشد پاستا را در قابلمه آبجوش بریزید و بپزید تا مناسب خوردن شود.

پاستای پخته را آبکش کنید و آن را در تابه سس بریزید و هم بزنید تا به هم آغشته شوند.

روی پاستا پنیر پارمزان بریزید و سرو کنید.

نکته

اگر تابه ی نچسب ندارید در یک تابه ی معمولی 2 قاشق سوپخوری کره ی بدون نمک بریزید و به کار خود ادامه بدهید.

نکات تکمیلی در مورد پاستا با گوشت

پاستا با گوشت جزو ماکارونی میباشد

زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 10 دقیقه

و زمان پخت و انتظار آن در حدود 20 دقیقه میباشد .

پاستا با گوشت را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .

توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد

namnak.com



همچنین مشاهده کنید